BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 +1 valec...pvp bakımındanda yeterince doygun..uber bi classdır shadow priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 uzun bir sure shadow takilacaksin lvl 60 oluncada kenarda kiyida yukluce paran olacak silip silip holy e abanacaksin . ya da ben karsi fraksiyondan adam kesmeyi yeglerim diyorsan golge golge gezeceksin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Shadow priest buildi önerebilir misiniz[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 shadow pri 1vs1 class ı 1 e 1 de her class ı oldurebilir ama olay su an moda olan battlegrounds taki gibi grup savaslarına geldi mi cok pasif bi class olarak kalıyo sadece1 kisiye saldırıyosun(aoe yok) verdigin dmg fazla degil uzaktan vurma sansin yok(cok dmg vermek istiyosan) ilerki lvllarda dusmanı uzaktirmak imkansz oluyohonor reward ile..falan vs.. iyi dusunun priest acarken oyunda 1 e 1 savas gormek anca duelolarda oluyo priest in 1 e 1 class ı oldugunu dusunursek gerisini siz getirin iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Priest'in bir gruptaki işi heal etmektir. İster holy build olsun, ister shadow. Dolayısıyla battleground'da bile olducka gerekli bence.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ilk charım priest son charımda priest olucak. Lvl 49 priestim var zenedarda. Oncelikle eğer solo takılmak istiyorsan shadow priest açmanı öneririm. Benim priestim disc holly fakat internetten farklı talentler kullanıyorum 31 disc 20 holly olarak vericem lvl 60 a kadar. Benım amacım serverda bıraz farklı olmak daha doğrusu aranan priest olmakkı suan bıle bunu gorebılıyorm lvl 30da sm ye başladım lvl 40ta uldamana gırdım 42 de Zf 44 te ise Maraudona girdim... 2 şeyi dusunerek karar vermenı onerırım 1. solomu takılcaksın yoksa 2. olan instence priestımı zaten serverlarda yeterince shadow priest var heryerde Rare olmak en iyisidir...[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 shadow priest holy kadar iyi heal yapamaz doğru ama bir secondary healerdende daha iyidir , shadw priest partyde healer takılıp gerektiği zamanda pvp yapamaz mı?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yazılanlardan anladığım kadarıyla yapar..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 60 tan sonra shadow priestle instance yapmak çok zorlaşıyor. Aldığın aggro fazla, verdiğin heal daha az, birde kullandıgın mana daha fazla holy'e göre. Açıkçası primary disc/ holy talentla çok rahata kavuşmuştum instancelarda. Zaten guildlerin kurallarını okursanız holy priestler her zaman önceliğe sahiptir instancelar için. Ama shadow priestle oynamanın zevki ayrı o başka mesele :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 40 kişilik raidde, sadece 1 tane Holy priest ile full MC tamamladığımızı çok iyi bilirim. Priest oynarken, buildden daha çok oyuncunun yeteneği önemlidir. Nerede, ne zaman, neyi kullanacağını bilen shadow priest - takım arkadaşları da iyiyse çok rahat bir şekilde partisini / MT'nı ayakta tutma görevini başarıyla yerine getirebilir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 40 shadow 11 disciplindim sadece grind için bu sekilde bir talent yaptım ve cok rahat charı lvl 60 yaptım.solo da shadow gerçekten cok rahat kendine yetiyor.bugün charı 31 discipline 20 holy yaptım nedeni de instacelarda kendimi yetersiz görmemdi ve divine sprirt buffını almak için.Bugün aldığım izlenim shadow priesttan bir çok artım var bu talentlarla instacelarda inner focus olsun mental strenght veya insprition olsun gerçekten gerekli.Bir de şöyle bişiy duydum yeni patchle birlikte shadowformdaki priest discipline ve holy spelleri cast edebilceklermiş doru mu bilmiyorum tam olarak ama etrafta dolaşan bir cok gölge görücez :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: dwight, 24 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: bişiy duydum yeni patchle birlikte shadowformdaki priest discipline ve holy spelleri cast edebilceklermiş doru mu bilmiyorum tam olarak ama etrafta dolaşan bir cok gölge görücez :) saçmalık olur druid ayıyken heal ister ben Stealth olmadan ambush vurmak isterim. Warrior bütün abilityleri aynı stancede vurmak ister vs vs vs.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Malibu, 24 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: said: dwight, 24 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: bişiy duydum yeni patchle birlikte shadowformdaki priest discipline ve holy spelleri cast edebilceklermiş doru mu bilmiyorum tam olarak ama etrafta dolaşan bir cok gölge görücez :) saçmalık olur druid ayıyken heal ister ben Stealth olmadan ambush vurmak isterim. Warrior bütün abilityleri aynı stancede vurmak ister vs vs vs. valla istedik verdiler frenzied regeneration :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Her zaman dendiği gibi;forumlari fln kapa,ne olmak istediğini düşün ve hemen gidip characterini ac gerisini düşünme.Ben oyun elime geçinceye kadar dwarf priest olucam diyordum,charimi açarken küçük bir bilek hareketiyle druid oldum :).Ne istiyorsan onu yap.Holy priestken pvp de fazla birsey yapamazsin ama instance larda aranan adam olursun.Shadow priest ken instanse larda yine aranirsin ve pvp de de iş yaparsin :).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Absolut, 23 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: DÜn 20 oldum holy gidiyorum. Şimdiye kadar solo kasarken zorlanmadım ama yavaş yavaş solo zorlamaya başlıcak herhalde. Solo takılıcam ben diyorsan shadow gitmeni tavsiye ederim. Ben Holy denicem party ve instance kasarak ne kadar xp alabilirsem o kadarla yetinicem bi süre baktım olmuyor başka yol deneriz artık. olmuyo baba oyle cok yıpranıyo insan :) Ben shadow gittim tamamen hala da oyleyim :) instaya da gidiyom grind de yapıyom pvp de ise önüme gelene /bilet :) (UD Rogue hariç) :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar