Disconnecting Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arkadaşlar selamlar 2 sorum var. 1) Lvl 43 Archer için komple Dex takı var. (Ring, Belt, Pendant vs vs) Bir arkadaş komple healt bonuslu takılar takmamı önerdi. Bunun doğruluk payı nedir ? Ben mi yanlış yapıyorum ? Yoksa bu başka bir yol mu? 2) Yine aynı şekilde Lighting Mage var. Bunun da takıları lighting. Ve yine aynı eleman tümünü magic power yapmamı önerdi ? Bu konuda fikirleriniz nelerdir ? Bildiğime devam mı edeyim ? Yoksa önerileni mi yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o elemana sole hemen kendini 15 katli bi apartmandan assa atsin. Archerda Butun Takilar: Dex Magelerin Tumunda: Health Olur Bazi Oyunu Bilmeyenler Magelere MP Takar Sen Yapma :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya şu mp paper mage muhabbeti nedir ? Ben şimdi LvL 23 mage oldum fire üzerine aldım MP ve İnte paralel götürüyorum. 2 inte 1 mp 2 mp 1 int falan sürekli böyle gidiyorum. hangisine yüklenmeliyim. Sanırım paper çok dmg vermeyi hedefliyormuş ama kısa sürede ölüyormuş. Ben asla kaçamam ki =) birde flame 19 oldu daha artıramıyordum glacier a yöneldim öyle artmaya devam etti. Sadece flame e yüklenemiyecek miyim ?[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar