Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 oraya 345.5 yazmışım 534.5 olcak o[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 23 Ocak 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 teknik olarak oyle evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 534,364 kastım kastım anca bu kadar :) walla zormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 evet 45 dereceyle atmak lazim. (tabii cikis hizinin acinin fonk. olmadigini varsayarsak.)[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 hehe varsaymak zorunda değil miyiz? füze mi bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 orasini bilemem :)[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 oo hiç bilimsel olmadı ama bu şimdi sen bilmicen de Allah'ın inşaatçı amelesi ben mi bilecem ;) neyse şaka bi yana çok eğlenceli bişe bu gece 2'de sardım bu ne be diye bırakıyodum ama 1 saatte bırakabildim lol commodore 64'de olimpiyatlar vardı joystick düşmanı bunu oynayınca o oyunlar geldi aklıma Allahım ne uraşıyoduk bi sağa bi sola seri bi şekilde hareket ettirip javelin'de en iyi dereceyi yapmak için tey teeeeey bütün dallar istisnasız joystick deneme alanıydı valla, javelinde kıramazsan yüksek atlamada kolu ileri geri yapıp hızlandıktan sonra şööööölece çevirttirerek geri kıvırdın mı kesin çotaaa ediyodu ehehe neydi ya o aletlerin markası, meşur bi marka vardı dilimin ucunda da hatırlayamıyorum, böle başlarda simsiyahtı da sonraki açmış (!) modellerinde kırmızı gövdeli olmuşlardı ferrari hesabı, hatta kafada baş parmağın önde de işaret parmağının dayanıklılığını test eden iğrenç köşeli ve anti-hiper-ergonomik butonları oluyodu.... neyse fazla açılmışım gene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 ehe ben hep aztec kullandım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 aztec de sanırım böle üçgenimsi köşeli falan zopa gibi bi joystickti hehe o daha da bi anti-mega-hiper-ergonomikti canım =) altı beyaz kare, gödvesi siyah ve köşeliydi [aztec oysa eğer] "çocukları nası ederiz de oyunlardan soğutup bir süre sonra sıkılıp bırakmalarını sağlarız" a yönelik alınmış bir önlemdi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Ben hala kasıyorum sabah akşam ama beceremedim olayı bi türlü, çıldırıcam be. Eh Zed, bunun intikamını alırım bir ara. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 533,238 oldu.. haydi kendim diyorum ve devam ediyorum[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 534.998 uhuhuh[hline]Icq:57624785 Email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 . [Bu mesaj GeeM tarafından 25 Ocak 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 532.019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 531 kusur be sac bas yoldum burda[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 534.107 şurdaki daha çok hoşuma gitmişti http://hosting.makaimedia.com/msu/msu_speartoss.asp[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 529 u geçmiyor[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 bübrs be games played : 106402142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 said: baaluo, 25 Ocak 2003 14:09 tarihinde demiş ki: bübrs be games played : 106402142 106402622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 said: BlackRose, 24 Ocak 2003 10:31 tarihinde demiş ki: neydi ya o aletlerin markası, meşur bi marka vardı dilimin ucunda da hatırlayamıyorum, böle başlarda simsiyahtı da sonraki açmış (!) modellerinde kırmızı gövdeli olmuşlardı ferrari hesabı, hatta kafada baş parmağın önde de işaret parmağının dayanıklılığını test eden iğrenç köşeli ve anti-hiper-ergonomik butonları oluyodu.... neyse fazla açılmışım gene =) Quickshot mı?[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 waov geri döndün ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ha evet quickshot doğru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 534.92 en yuksek atI$Im... bayadIr kasIyorum bu ne ya? :D[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 529 geçemedim henüz.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 533.006[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar