Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar oyunların videoları oyun içnde çalıştığı halde dışardan dosyaları izlemek istediğimizde playerlar açmıyor. Onları nasıl çalıştırabiliriz biliyor musunuz? Prince Of Persia videolarını izlemek istiyorum da :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bazıları bink video oluyor. onu rad video tools (bink) ile açıp izleyebilirsin mesela[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bsplayer oynatiyor :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bsplayer oynatıyorsa tüm media playerlar oynatıyor demektir :-P media player classic veya videolan da dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Video playerların oynatması Codec packler ile ilgili ama. Yani bs player oynatıyosa codeclerdendir ve hepsi oynatır. Ben klite codec pack kullanıyorum. Neyse deniyim hemen :P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bsplayer sux :-P çalıştırmadı walla. Ama şimdiii indirdim rad toolsu :) deneyim hemen[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dosya uzantıları .bik ama açarken pay diyorum ve rad tools bu bink dosyası dğeil diyo. Convert diyorum açarken hata veriyo. Bink it diyorum yine açarken hata veriyor. Error reading hatası işte. Ben izleyemicem mi pop videolarını oyun dışında ühühüüü :([signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet arkadaşlar yardım edebilecek yok mu izlenmiyor yaf denedim olmuyor :(, bi codec filan söyleseniz deniyim onları[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya arka arkaya 5 mesaj oldu ama halen çözemedim ben bu işi :([signature][hline][ www.wow-turk.com | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 www.videolan.org bi de burdaki vlc player ı dene. ama şöyle bir şey de var, tamamiyle kendilerinin tanımladığı bir video formatı da olabilir. o zaman izleme ihtimalin baya düşük. ayrıca demolar normal film gibi mi yoksa oyun gibi mi? oyun gibiyse de yüksek ihtimal izleyemezsin.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar