Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Türkçemizi koruyalımcılardan değilim. Ama beni de rahatsız eden bişey var: Rakamların sayılarla karıştırılması. Rakamlar: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sayılar: 0 5 9 10 567 75654 ve geri kalanı. Bu hata bazı dergilerde hatta ana haber bültenlerinde (her ne kadar haberler eskisi gibi ciddi olmasa da...) yapılıyor. BUNA BİR DUR DİYELİM!!! Ben sadecebilgilendiriyorum isteyen eskisi gibi devam etsin canım banane. Dip not: .. değil ...[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 peki bi daha yapmayız önce peki yazdım bi düşündüm sizi ararız ile dewam ediyim diye ama çocuk kırılmasın dedim vayy ben vayy[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Rakam ile sayı arasındaki farkı bilmek ayrı, .. değil ... ayrı.. Ben mutluyum .. ile..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aman ne büyük bi sorun yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bir de resim-fotoğraf farkı var çok hata yapılan.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vj-dj ide karıştıranlar wardır..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o zman şu gıcık cümleyi kurayım her sayı rakam olabilir ama her rakam bir sayı olamaz ne sene mat. dersinde illaki bu hiç bir halta yaramayan cümle kurulurdu, deli olurdum, hala oluyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Diablo, 23 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: aman ne büyük bi sorun yani Bu bir sorun aslında. Üstelik tek başına çok büyük olmasa da, senin üstteki mesajındaki yaklaşımla birleştiğinde çok çok büyüyor. Bir dilin zenginliğinden tümüyle yararlanmak ya da her zaman her yerde tüm dilbilgisi kurallarına uymak şart değil elbette; ama bunları bilmek ve daha da önemlisi "önemsemek" bence de gerekli. Sayı ile rakam arasındaki farktan sen haberdar olmayabilirsin (olmalısın bence, orası ayrı) ama bir haber spikerinin bu hatayı yapması veya yazılı bir metinde buna özen gösterilmemesi fazlaca tatsız. Daha da kötüsü ise, dediğim gibi bu hataların önemsenmemesi. Sadece 300 kelime kullanarak da anlaşabiliriz seninle eminim; ama inan ben pek keyif almam bu paylaşımdan. [Bu mesaj Nefr tarafından 23 Haziran 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yanlız ile yalnız karıştıran da çok.. yanlış ile yalnış da var..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Daha kotusu harflerle sayıları karıştıranlar var[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sıcaklık ve ısı kavramlarıda hep yanlış kullanlıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hadi Abso bize sıcakLık ve ısı arasındaki farkı anLat P.S : VaLLa biLdiğin yerden sordum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi siz de haberleri haber kanallarında izleyin. magazin mi haber bülteni mi, ne üdügü belirsiz yayın yapan tv lerin haberlerinden daha fazla beklenemez ki zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bakarsın ama görmezsin =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Absolut, 23 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sıcaklık ve ısı kavramlarıda hep yanlış kullanlıyor. Hadi bu yine bi derece... Ama abicim "Herkes" yerine nasıl "herkez" yazılıyor ben onu anlayamıyorum. İçim gıcıklanıyor okurken.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 okuması herkeze daha yakın gibi herhalde ondandır. bir de ben hala "bir şey, her şey" gibi böyle ayrı bitişik yazılan kelime gruplarını karıştırıyorum.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: forgiver, 23 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: her sayı rakam olabilir ama her rakam bir sayı olamaz topicin tamamını okumadım uyaranlar varmı bılmıyom da bana tam tersi gibi geldi örnek verelim: her sayı : 55 rakam olabilir mi olamaz her rakam : 5 sayı olabilirmi olabilir sen tam tersini sölemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Nefr, 23 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 23 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: aman ne büyük bi sorun yani Bu bir sorun aslında. Üstelik tek başına çok büyük olmasa da, senin üstteki mesajındaki yaklaşımla birleştiğinde çok çok büyüyor. Bir dilin zenginliğinden tümüyle yararlanmak ya da her zaman her yerde tüm dilbilgisi kurallarına uymak şart değil elbette; ama bunları bilmek ve daha da önemlisi "önemsemek" bence de gerekli. Sayı ile rakam arasındaki farktan sen haberdar olmayabilirsin (olmalısın bence, orası ayrı) ama bir haber spikerinin bu hatayı yapması veya yazılı bir metinde buna özen gösterilmemesi fazlaca tatsız. Daha da kötüsü ise, dediğim gibi bu hataların önemsenmemesi. Sadece 300 kelime kullanarak da anlaşabiliriz seninle eminim; ama inan ben pek keyif almam bu paylaşımdan. [Bu mesaj Nefr tarafından 23 Haziran 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] +1 Aynı zamanda burdan siyasete bile malzeme cıkar sen ne sanıyon Diab ( Ciddiyim )[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar