Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 XXX instanceındaki questlerden ve bosslardam bu itemlar düşer gibi bir liste var mı? Yani world droplar dısında düşme ihtimali yuksek itemların toplu halde instancea göre yazılı oldugu bir site var mı? Mesela BRD yaparken world drop dışında bütün instance dışında hangi itemların düşebileceğini bilmek buna göre baştan ahanda bu düşerse ben rollucam needdir bu benim için bilginiz olsun diyebilmek için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 thottbotda zone dan bi instance ı seçip dropları, görev NPC lerini görebiliyosun[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abso www.thottbot.com'da blackrock depths yaz orda phat loo npcs var orda tek tek tiklayarak kimin ne dusurebilecegini gorebilirsin[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 http://wow.allakhazam.com/dyn/z/53.html Burda mesela BRDde nelerin düşebileceği yazıyor ama bunu istemiyorum. Tek tek tıklamakda istemiyorum yaratıkılara ne istedigimi de bilmiyorum açıkcası hehe. Kısacası BRDye girerken tanımadıgım bir grup ise bu bu bu itemlara rollucam demek için bi liste lazım bana. Yoksa dwarfen hand cannon düşerse mesela onun için zaten orda ben g ben n diye karar verilirde. Önceden düşme ihtimali %30 gibi itemlar neler bosslardan falan toplam. off anlatamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesela Chest of The Seven denen seyden ghostshroud diye bişi çıkıyormuş. Bun tip şeyleri yazan yani ne biliyim o insyanceda yaratılardan drop sansı %10 uzeri olan itemları yazan bir liste lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 senin istek biraz beleşe kaçıyo abso :) ayıp valla[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :) ee hazırı var ise ben ugrasmıyım diye :) Neyse kendime bi tane hazırlıyorum bakalım BRD için şimdilik ama elli bin tane instance var birader yoracak bu iş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 MEsela BRD için beni ilgilendiren itemlar bunlar gibi geldi. BRDdeki butun mavi ve epiclerin bir listesini nasıl bulurum tabe dusme ihtimali yuksekce olmalı %10 gibi falan. Chest of seven Ghostshroud Emperor Dagran Thaurissan The Emperor's New Cape Gorosh the Dervish Savage Gladiator Chain Savage Gladiator Greaves Savage Gladiator Grips Houndmaster Grebmar Houndmaster's Bow Lord Incendius Cinderhide Armsplints of Agility Cinderhide Armsplints of the Monkey Pyremail Wristguards of the Monkey[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 allakhazam dan beasts by area dan bak tüm yaratık listesine bossları farkedersin hemen öyle bak.yada items by area olarak bak ama ordan world dropları da görebiliyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bence hiç yapma. BRD'den onları toplaman bittiğinde, levelinin yükselmesi ve yeni instanceları yapmaya başlayabileceğinden kullanabileceğin sadece 1 item olabileceğini düşünüyorum. Ghostshroud.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hayattan cok sey istememek lazim bazen.[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Buradan http://www.thottbot.com/?z=b istediginiz instanceyi seçin ,açılan ekrandan "blue+unique zone drops" u seçin.istediginizi bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar