Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Instance Drop List

Absolut

Öne çıkan mesajlar

XXX instanceındaki questlerden ve bosslardam bu itemlar düşer gibi bir liste var mı?
Yani world droplar dısında düşme ihtimali yuksek itemların toplu halde instancea göre yazılı oldugu bir site var mı?
Mesela BRD yaparken world drop dışında bütün instance dışında hangi itemların düşebileceğini bilmek buna göre baştan ahanda bu düşerse ben rollucam needdir bu benim için bilginiz olsun diyebilmek için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

http://wow.allakhazam.com/dyn/z/53.html
Burda mesela BRDde nelerin düşebileceği yazıyor ama bunu istemiyorum. Tek tek tıklamakda istemiyorum yaratıkılara ne istedigimi de bilmiyorum açıkcası hehe. Kısacası BRDye girerken tanımadıgım bir grup ise bu bu bu itemlara rollucam demek için bi liste lazım bana. Yoksa dwarfen hand cannon düşerse mesela onun için zaten orda ben g ben n diye karar verilirde. Önceden düşme ihtimali %30 gibi itemlar neler bosslardan falan toplam. off anlatamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

MEsela BRD için beni ilgilendiren itemlar bunlar gibi geldi.
BRDdeki butun mavi ve epiclerin bir listesini nasıl bulurum tabe dusme ihtimali yuksekce olmalı %10 gibi falan.
Chest of seven Ghostshroud
Emperor Dagran Thaurissan The Emperor's New Cape
Gorosh the Dervish Savage Gladiator Chain
Savage Gladiator Greaves
Savage Gladiator Grips
Houndmaster Grebmar Houndmaster's Bow
Lord Incendius Cinderhide Armsplints of Agility
Cinderhide Armsplints of the Monkey
Pyremail Wristguards of the Monkey[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

allakhazam dan beasts by area dan bak tüm yaratık listesine
bossları farkedersin hemen öyle bak.yada items by area olarak bak ama ordan world dropları da görebiliyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...