Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chemicalden saçma videolar v2

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ahha bunuda dün yaptım. esası direk flash olarak koyucamda flash versionu bozuk oldu. Gene download etmeden düzgün olamıyor:).
http://members.lycos.co.uk/koraxx/chemicalsmoktanfolder/

Buradan Lmao2.zip i indiriyorsunuz. internet explorer ile içindeki swf açılıyo zaten sora.
gene berbat oldu ya ehaeh.

Not:
Kediyi bilerek yapmadım
şahane float in air yaparım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

floatı baya zor yaptım yanlız zıplıya zıplıya yamuldum eahah ama ilk havada uçmayı ben yaptım sanırım tamamen benim fikrim o:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

gusel olmuş :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

aaabi chemical normalde böyle konuşmam aama kesinlikle yazmak zorundayım :) işin mi yok?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ehuea oldum gulmekten bidahaki sefere amuda kalkıp yapmayı dene :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Sosyal ağlarda paylaş

yastıklar annemin kanepe yastığı
kutunun üstüne harbiden oturtmadım içi boş taşımadı o yüzden öle yamuk duruyorum ehah:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...