Solonor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nelerdir?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 en sevdiklerim all along the watchtower , purple haze , stone free bi de hey joe dur.[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 albümlerini yazsanız daha iyi olur aslında[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 red house severim[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
canjovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Purple Hazel , all along the watchtower , WIld thing , Foxie lady , fire en iyi sarkisi bence red house[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
canjovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aaaaa birde hey joe[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 valla bi kalsikler vardır:Purple Haze,Fire,Hey Joe (2. favorim),Red House (en favorim!!!!)..... Ama Vodoo Child,Bleeding Heart ve Message to Love da dinlenmesi gereken şakılardır. Yaa böyle ayırmak zor kendimi evlat ayırır gibi hissettim sen iyiysi mi hepsini dinle... :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 01 December 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fragrant tarafından 01 December 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yoksa HEY JOE yazılmamışmıydı yoksa ben mi yanlış okuyamadım..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
duende Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hey joe, purple haze, foxy lady, voodoo child, hootchie cootchie man(dogrumu yazdim bilmiyorum)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy
nameless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 purplee hazeeee all along the watchtower stone free little wing hey joe earth blues[signature][hline]karnım aççç!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Are You Experienced albümü muhteşemdir, hatta koleksiyonluktur..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Best of falan indir işte. Güzel ordakiler.[signature][hline]
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 "machine gun"[signature][hline]Papirus*
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 up from the skies,castle made of sands,hey joe,fire,purple haze,voodo ch,ld,red house,gypsy eyes..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oha açtığım konuya bak, kabul ediyorum öliyim. =)[signature][hline]Silent dance with death...
scarab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bilmeyenler olabilir diye yazıyorum "all along the watchtower" jimi hendrix in değil.bob dylan ın şarkısıdır.hendrix in yorumuda çok ii dir ayrıca.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 animals - house of the rising sun cover'ı da harikadır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 HEY JOE[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace:
Cursedlemon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Purple Haze Red House ve Voodoo Child[signature][hline]A Tout Le Monde A Tout Mes Amis Je Vous Aime Je Dois Partir
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mirage, 23 Haziran 2005 10:27 tarihinde demiş ki: animals - house of the rising sun cover'ı da harikadır. bu parçanın bob dylan coverı daha bi hoş sankim ya[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 +1 bu arada deminden beri vodoo chilie yi vodoo child olarak yalnış yazıyorsunuz ya da bana satılan ve riplerken gene netten kaynak bulup yazdığım fire cdleri gayet korsan ve ben salağın önde gideniyim:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
nameless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: scarab, 23 Haziran 2005 04:30 tarihinde demiş ki: bilmeyenler olabilir diye yazıyorum "all along the watchtower" jimi hendrix in değil.bob dylan ın şarkısıdır.hendrix in yorumuda çok ii dir ayrıca. ahanda en sonunda bilen biri çıktı kaç kişiye şunu inandırmaya çalıştım, artık çok mutluyum heahae[signature][hline]karnım aççç!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten bob dylan nasıl bir adamsa artık herkes gidip bir kaç şarkısını alıp coverlamış:) her taşın altından bob dylan çıkıyor:) belki de bob dylan sağdan soldan şarkı coverlıyordur, diğerleri de bunu çok beğenip bir de kendileri coverlıyordur? biz de saf saf her şarkı bob dylanın zannediyoruzdur? sabah sabah iyi uçuyorum valla. neyse jimi dinlemeye devam;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar