bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Selamlar ragnorak dünyasının yanı sıra knight online dünyasına da adım atmış bulunmaktayım. Oyun çok zevkli geldi. Ama şunu söylemeden edemicem werewolf ve shinna (doğrumu yazdım?) toptur! Oyun çok güzel level 10 oldum Ama skillerde yardıma ihtiyacım var şimdilik. Mage fire skill kullanıcam. Fakat nasıl bir yol izlemem lazım.Anlamış değilim. 2 skill point ve orada birkaç skill var leadership ıvır zıvır. Bu bölümü anlayaman! yardımcı olursanız sevinirim... birde utanıyorum ama oyunda yazı yazamıyorum =) yazdıklarım gitmioor =/ *fırk* bide bide bide türkçe içerikli siteler verirmisiniz.?[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu arada croswell ben :P[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 skıllde sadece flame/glacier /light a ver usttekı ıvır zıvırı kurclaam calısmıo. yazı yazamıom derken ? partydeyken partye yazacaksan chat penceresı altından partye tıkla ve yaz yanındakı ok işaretının basık olması lzm yanı kılidı kaldır turkce ıçerığe sahıp en genıs ve en gusel sıtew budur baska yer arama ben bulamadım da:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Leadership vs.vs.vs gibi skiller aktif değil. alt bölümdeki skiller aktif. yazı yazmak için, "Normal chat"i tıkla bir kere, enter'a bas... yazını yaz tekrar enter'a bas. Birisine PM atmak için de kişiyi seç, private'a tıkla. otomatik olarak açılıcak PM penceresi[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yazık. Biri daha bu yola düştü. :([signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lol allah kurtarsın[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 23 Haziran 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar