Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Benim aklımda bu forumda takılan arkadaşların genelde metal müzik tutkunu olduğu gibi bir kanı var. Acaba doğru mu biliyorum? Yoksa kandırılmışmıyım kendi düşüncelerin tarafından? Cevaplarınızı bekliyorum... *düşünmeye devam eder*[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yanılıyorsun, hiç sevmem. Müzik bölümüne açsaydın daha şık olurdu sanırım[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 dogrudur dogru :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 :rock:[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben metal tutkunuyum...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 metal dinlerim ama kimse beni tutamaz...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 iyi olan her tur muzigi dinlerim..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: ATOMKARINCA, 17 June 2003 10:08 tarihinde demiş ki: iyi olan her tur muzigi dinlerim..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. peki bunu hangi kriterlere göre belirlersin? Herhalde müziğin puanı yok yani las keçap 3 puan linkin park 10 puan diye...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu kisinin begenisine kalmis bisey zaten.. senin cok sevdigin bi parcayi ben hic sevmeyebilirim,benim sevdigimi de sen sevmeyebilirsin. goreceli bir kavram..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 17 June 2003 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: karpuz, 17 June 2003 10:02 tarihinde demiş ki: metal dinlerim ama kimse beni tutamaz...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) de get :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 iyi olmasi ile sevilmesi arasinda fark vardir Mesela ben Iron Maiden i sevmem, ama iyidirler, turlerinin ilklerindendirler. Yani ikisini ayni kefeye koymayin. BI mod bunu bana sutalrsa evine kavusur topikcagiz :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 metal dinlemem. ama bu "kesinlikle metal dinlemem" anlamına gelmiyor. müziğiyle beni tatmin edebilen bir metalci grup olmadığı için dinlemiyorumdur. zaten hiçbir tür için "%100 dinlerim" diyemem. bir türü çok seviyor olsam bile o tür içinde beğenmediğim tarzda müzik yapan birçok sanatçı vardır. tersi de doğru. mesela jazz dinlerim demem zor ama koyu bir garbarek hastasıyım. öyle işte. sınıflar önemli değil önemli olan müzik denen şeyde kalitenin yakalanması bence.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Volfi ye katılıyorum... mesela ben de Red Hot Chillie Peppers sevmiyorum adama kılım var... ama ÇOK iyi bir grup olduklarını da heryerde söylerim yani...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 solistini sevmiyosun tipine kılsın ozm ama oldukca başarılılar onlar volfied ise müziklerini sevmiyo sanırım ama başarılılar diyor cunku ulaştıkları kitle oldukça sağlam iron maiden metal gruplar arasında en başarılılarından biri zaten[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Abe müzik evrenseldir çok banelim ama En iyi müzik anlamadığın müziktir o yüzden metal'den tutun da slow'a kadar bütün müzik türleri ii dir..[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben Apocalyptica dinlerim o ayrı mesele :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şebnem ferah cdsi aldım dinliyom suan bayada güzel olmus müzikleri süpre bikere:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :rock:[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: DynamicK, 17 June 2003 11:12 tarihinde demiş ki: şebnem ferah cdsi aldım dinliyom suan bayada güzel olmus müzikleri süpre bikere:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net mayın tarlası cok saglam bı parca olmus[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :rock: derim ba$ka bi$ide demem :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tam anlamıyla Metalciyim. Heavy metalde dinlerim, doom da, black de, death de[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yıllardır bi türlü anlayamadım şu güzrel olan herşeyi dinlerim diyen insanları bunu söyleyen bir hatun kişiyse kafamda birden zaten bu hatun hiçbirşey dinlemiyor düşüncesi uyanıveriyor. Bunun çözümü insanın kendi duygu ve düşüncelerini tanıması kısaca kendini tanımasıyla alakalıdır bence. "Sen nesin" sorusuna cevap verebiliyorsan "Sen ne dinliyorsun" veya "Sen ne seversin" gibi sorularada cevap verebilirsin. Bu arada yazdıklarımdan alınmayın lütfen çünkü bunlar üzerinde çok düşünüp vardığım sonuçlar başka mantıklı açıklamalarınıda tartışmak isterim. Müzik dinleyen insan farklı şekillerde bu işi yapabilir yine biryerlerde yadığımı hatırlıyorum ama neresi onu hatırlamıyorum işte. Müziği arkada çalan herhangi birşey olarakta dinleyebilirsin, seçerek üç beş türü birdende dinleyebilirsin yada hastalık derecesinde araştırıp bilerek dinleyebilirsin. Ben üçüncüsünden yanayım çünkü müzik insanın duygularına en kolay dokunabilen sanat dalı benim için herşeyi dinleyemem bu sebeple.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :rock:[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Her turlu metali dinler,rock her çesidiyle ve jazz sevebilir,turkce haric hip-hop ve cazdan nefret eder,poptan igrenirim:rock:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline atlamayın yok her metal dinleyen satanistmi die imza yaparım[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar