onurf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Basketçi gençler ve sprite reklamı tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 pepsinin reklamlarının büyük bi çoğunluğu güzel oluyo ve son sprite reklamıda güzel bence.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Daniel_Xavie, 22 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Bence, Cıtroen C4 reklamı..teknolojı aska geldı falan diyodu bi de araba robot oluyo dans ediyo cok güzel.. Bence çok kötü bir reklam. Ürün tanıtımı bir kere sıfır. Ben o araba hakkında hiçbirşey öğrenemedim o reklamı izledikten sonra. Ve iyi diye nitelendiren çoğu reklamda karşımızı çıkan reklamın ürünün önüne geçme durumu söz konusu. Kimse arabayı takmıyor ki orada, herkes robotu izliyor. Hatta bende arabaya karşı bir antipati bile oluştu eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 genel olarak söylersek en güzel + iddialı reklamlar araba reklamları çünkü sektör büyük, dolayısıyla rekabet en üst düzeyde bu da insanları en kaliteli ve yaratıcı işleri yapmaya yönlediriyor =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Pluton, 22 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Ritmix said: uncla, 22 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki: vizyon 1 schwepps(nasıl yazılıyordu bu) reklamı 2 said: gokhaan, 22 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: cem yılmazın doritos reklamı ve perde arkası görüntüleri. [Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Walla herkes güzel reklamları söylemiş.. Ayrıca said: Daniel_Xavie, 22 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Bence, Cıtroen C4 reklamı..teknolojı aska geldı falan diyodu bi de araba robot oluyo dans ediyo cok güzel.. Reklam çok saçma arabanın özelliklerini 2-3 kez fln tekrarlıyo :) Hız Sabitleyicisi,Otomatik sürat sabitleyicisi =)) Neresini güzel buldun onu annamadım :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 nike reklamları[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sprite ve o nike in akilli ayakkabi reklami ayi çikiyor ters dönüp yürüyor ordaki sarkilarda muhtesem :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bonus card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 peugeot 206 reklamı da gzl di...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o reklam çok güzeldi =P citroen reklamında olmayan gerçekçiliğin mizahi bir dille abartılışı mükemmel şekilde anlatılmıştı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 coca-cola light[signature][hline]Mike Portnoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar