Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Hoş Reklam

Daniel

Öne çıkan mesajlar

said:
Daniel_Xavie, 22 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Bence, Cıtroen C4 reklamı..teknolojı aska geldı falan diyodu bi de araba robot oluyo dans ediyo cok güzel..

Bence çok kötü bir reklam. Ürün tanıtımı bir kere sıfır. Ben o araba hakkında hiçbirşey öğrenemedim o reklamı izledikten sonra. Ve iyi diye nitelendiren çoğu reklamda karşımızı çıkan reklamın ürünün önüne geçme durumu söz konusu. Kimse arabayı takmıyor ki orada, herkes robotu izliyor. Hatta bende arabaya karşı bir antipati bile oluştu eheh.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak söylersek en güzel + iddialı reklamlar araba reklamları çünkü sektör büyük, dolayısıyla rekabet en üst düzeyde bu da insanları en kaliteli ve yaratıcı işleri yapmaya yönlediriyor =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 22 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Ritmix

said:
uncla, 22 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
vizyon 1
schwepps(nasıl yazılıyordu bu) reklamı 2

said:
gokhaan, 22 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
cem yılmazın doritos reklamı ve perde arkası görüntüleri.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Walla herkes güzel reklamları söylemiş..
Ayrıca
said:
Daniel_Xavie, 22 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Bence, Cıtroen C4 reklamı..teknolojı aska geldı falan diyodu bi de araba robot oluyo dans ediyo cok güzel..

Reklam çok saçma arabanın özelliklerini 2-3 kez fln tekrarlıyo :)
Hız Sabitleyicisi,Otomatik sürat sabitleyicisi =))

Neresini güzel buldun onu annamadım :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...