Aurora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Merhabalar! Sandman gibi çizgi romanları netten nerelerden indiriyorsunuz? ben çok yeniyim, bir şey bilmiyorum desem yeridir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 emule, torrent, dc++ ama mutlaka emule'de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 valla kardeş bende sandmanin delisiyimdir ben bütün çizgiromanlarını onun e-donkeyden çekmiştim sanırım istersen google a yaz bi bak çek programı hızlıda gelmiyor değil aslında o olmazsa,emule felan dene kesin bulursun sandman öyle bulunmucak bişi değil oralarda[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok saolun! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 "complete sandman" diye arşiv dosyası arat, 600-700 mblık kaliteli bir arşiv var.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 E mule un son versiyonlarının falan search opsiyonları epey güzel herşeyi takır takır buluyorlar,yada e mule kullanıcısı arttıysa bana öle geliyor bu iş e mule ile rahat rahat yapılır yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar