blessed_war Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Beyler bu ne ya onune gelen aklına eseni yazıo.. Gozunzu sewıyım braz mantıklı seyler yazın .. Burda herkes sadece birbirinin rekorunu kırmaya calısıo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ee madalya lı sistem olursa böyle olur.millet ego tatmini içinde hani böyle yanında madalyanolursa sanki daha çok sözün dinlenirmiş gibi yada bak ben çok takılıyorum buraya muhabbetleri ama öte yandan madalya falan umrunda olmayıp sırf geyiq için yazanlarda olur gayet normaldir. ya ama şöyle bir durumda var ki bazen öyle başlıklar açılıoyorki saçmalamamk elde olmuo:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonuç ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Gothic_Angel, 22 Haziran 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Sonuç ? +1[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bak şimdi acayip kafam bozuldu yani şimdi madalyalı olanlar suçlu mu oluyo[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben bu forumu taa pepelek döneminden beri bilirim. ara sıra girerim okurum. Bazen de böle bi acc açar muhabbete karşırım ama hiç post kasmak gibi bi derdim olmadı. senin derdin tüm paticik için mi KO bölümü için mi onu da anlamış değilim.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Madalya sistemini bilmiyorum bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi genelleme yapmadım farkedersen ama bu sözü geçen saçma sapan msjları atanların amaçlarından bahsettim.biride madalya alamk olabilr dedim.bu demek değildir ki madalyalıların hepsi saçmalar.[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Eternalus, 22 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ben bu forumu taa pepelek döneminden beri bilirim. ara sıra girerim okurum. Bazen de böle bi acc açar muhabbete karşırım ama hiç post kasmak gibi bi derdim olmadı. senin derdin tüm paticik için mi KO bölümü için mi onu da anlamış değilim. Ben bütün bölümlere girerim okurum hepsinede cevap yazmak gibi bir huyum yoktur haa bilmediğim ilgi alanım olmayan bölüğmlere girmem Ko yada yetkililer olmayınca yardım edecek kimse yoktur belki diye girer cevap yazarım kayıt tarihime bakarsan benim çoktan 10.000 mesajı geçmiş olmam gerekirdi KAPİŞ![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blessed_war Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Gothic_Angel, 22 Haziran 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Sonuç ? -------------------------------------------------------------------------------- ? bunu yazmak icin mi ugrastn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bunun için bir urağş mı gerekiyo Alakaya Maydanoz[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Pluton, 22 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki: said: Eternalus, 22 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ben bu forumu taa pepelek döneminden beri bilirim. ara sıra girerim okurum. Bazen de böle bi acc açar muhabbete karşırım ama hiç post kasmak gibi bi derdim olmadı. senin derdin tüm paticik için mi KO bölümü için mi onu da anlamış değilim. Ben bütün bölümlere girerim okurum hepsinede cevap yazmak gibi bir huyum yoktur haa bilmediğim ilgi alanım olmayan bölüğmlere girmem Ko yada yetkililer olmayınca yardım edecek kimse yoktur belki diye girer cevap yazarım kayıt tarihime bakarsan benim çoktan 10.000 mesajı geçmiş olmam gerekirdi KAPİŞ! Bu bana bir cevap mıdır? Zira ben en üstteki arkadaşa söyledim o cümleyi("senin derdin tüm paticik için mi KO bölümü için mi onu da anlamış değilim."). yanlış anlaşılmasın[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen [Bu mesaj Eternalus tarafından 22 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çok Sorry Arkadaşım üstüme alındımda :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 madem muhabbet kaydı bende bi soru soriyim. Yav bu cooltang kim? Herif aresde gm questte duble yaptı.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 EDIT :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şu BÜYÜK questin 1. ve 3. cüsü :D yani kısaca EDİT :D[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Nasil Char siliniyo beyler ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 patlamıs bır baslık daha:D:D char sılınmıo hala:([signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 neden gereksiz topic antipatisi fazlasıyla war bazılarında adam bunun için konu açıp yine bişiler dio + efor sarfetmeyin kardişim azcık salın milllet konşu,yardım olur bu yeri gelince geyiq olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 haha GOthic angel ban yemişsin[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 BAn mı yedin huahuhauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 konu dışında epey bi kasmış gece vardiyası varta... die oqo demiişti...[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: blessed_war, 22 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Beyler bu ne ya onune gelen aklına eseni yazıo.. Gozunzu sewıyım braz mantıklı seyler yazın .. Burda herkes sadece birbirinin rekorunu kırmaya calısıo! blessed aynı şeyi bikaç gün önce ben yazıcaktım ama herşeye muhalefet ettigimi düşünen bikaç kişi var yine onlara malzeme olmamak için yazmadım. ko bölümünde son zamanlarda oyunculugu geliştirici yazılar pek bulunamıyor. bunun nedenini cidden bilmiyorum. ya insanlar abuk subuk sorular sormaktan zevk alıyorlar yada post sayısını 1000 e tamamlayıp madalya almaya çalışıyor. yanlış anlamasın kimse, lafım madalyayı hakederek alanlara degil. forumda kendini göstermek için almaya çalışanlara ki bu tür kişiler o madalyaların sadece post sayısından ibaret oldugunu düşünmekteler. bana göre her ne kadar post sayısına göre verilsede , kişilerin ,forumda aktif olarak bilgi paylaştıklarının bir göstergesidir. yalnız bu olay son zamanlarda bir ego tatmini/komplexler olayına dönmüştür. bkz. Gothic ve Gothic_Angel said: Gothic_Angel, 22 Haziran 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Sonuç ? Gothic_Angel yörünge dışı kendi cevabını kendi verebilmiş bu arkadaşıda kutluyorum.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116990[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar