Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

star wars episode iii a lost hope

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehoeohe

adres şu: http://www.toey.de/link.php?id=4434

olay şu: starwars parodisi

açılmışsa önceden şu: affola

sonuç şu: süper komik

ehoeh sabahın bu saatinde kafamı toplıyıp cümle kuramadım, idare ediverin ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim

[Bu mesaj LiquiD tarafından 22 Haziran 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LiquiD tarafından 22 Haziran 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
MTV'nin yaptığı parodi mi?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
orayı uzatmışlar
ama filmde gerçekten anakin'in o kadar abartı olmasa da öyle konuştuğunu farkettiniz mi eheheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Mesaj tarihi:
bu arada ben izlediğimde mace windu'nun yoda ile konuştuklarını anlamıyordum. biri tercüme edebilir mi orayı ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
Ben daha film çıkmadan önce fragmanını ararken bunu da indirmiştim yanlışlıkla, sonra az laf etmemiştim geyik birşey çıkınca. Belki şimdi izlesem gülerim =)[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
hehe

bu arada mozilla da araçlar>sayfa bilgileri>ortam kısmından daha önce açmış olduğumuz vidyoları bilgisayarımıza kaydedebiliyoruz (oynatmak için temp. e aldığından oradan atıyor hemencecik)

lol ben de mozilla reklamı yaptım ya dünyanın sonu gelicek :P[signature][hline]Embrace the shadow!
Mesaj tarihi:
darth vaderin light saberi kırılınca koptum ya bu kadar yaratıcılık olur helal valla. ama bazı iğrenç sahnelerde var aralarda.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
  • Yeni Oluştur...