Sylian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu oyunu yeni oynadım kesinlikle BG2 den daha zevkli gerçekten çok komik özlellikle "gel babana" =DDD halen yarılıyorum...Bu oyunu yapan grubun yeni çalışmaları var mı veya bu grubun bir web sitesi?[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 oyun eski bayaa çıkar çıkmaz alıp amiga da bitirmiştim. zewkli bi oyun. aklıma gelen sadece "umut tarlaları" var daha eski (ilk orjinal oyunum :)) süper bir oyundur bulursan banada haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 pc versiyonu nu mu oynadın? çok eskiden level dergisi dağıtmıştı. Nerden buldun oyunu? Bulabileceğim bir yer biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bide dedektif fırtına vardı level vermişti yine[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 http://www.a1tr.coolfreepage.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 link için tşk. ama ben pc versiyonunu arıyorum. bulamadım hiç bir yerde.[hline]King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 pc için bende bulamadım merak ediyorum hiç oynamadım pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sen o link ten "umut tarlaları" indir. tam kaptırılıp başından kalkılamayacak oyun. tek sorunu oyuna girmek için doğru sayıları bulmak lazım, dosyanın içinde sadece 45 tanesi var. tekrar tekrar açıp bu 45 taneden birini yakalamak lazım ki bu arada şansa tutturmak daha yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Başka Bir İstanbul Efsaneleri Thread i[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 June 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yok pc versiyonunu bende bulamadım =([hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 İstanbul fsaneleri Lale savaşcıları oyununu mu arıyosunuz? Doğru mu anladım? Raks' ın 1995-1996 da çıkardığı oyunu yani. Yahu ne vardı bu oyunda o kadar? Ben 15 dk. sonra kapatmıştım. Sırf Türk oyun yapımcılarına teşvik olsun diye gidip almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar