ivan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla gecen sene matematiği kasmışlardı bu sene matematiği kascaklarını beklemio hiç bi hoca ama görücez[signature][hline] the legendary tamer..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim daha bi yılım var stressten uykum kaçtı allah müstehakınızı versin yaf[signature][hline]Fire in the Darkness...
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Dershanede 270 yapıyodum 1 ay önce.1 aydır gitmiyorum dersaneye evde össleri çözmeye başladım, 284 falan yaptım en iyi.Şöyle bi 290 küsür gelse şukela olur onun dışında 284 veya 270 tercihimdir. hepsi ayrı bölümü temsil ediyo :) Okuldan 73,74 gelicek.Lise 2 de batırdığım için ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist tarafından 09 Haziran 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şimdi denemeye gidiyorum, hadi hayırlısı..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben şeyden korkuyorum. Hep aynı dershanenin denemesini çöze çöze yamulmayayım sonra össde... O yüzden şimdi Birey'in deneme hedesini aldım onlardan çözecem 1-2 tane... Ama 285 - 292 falan arasında oynuyorum şu sıralar...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kötü geçti deneme, analitik sorularında çok vakit kaybettim 275-280 arası birşey gelecek, halbuki sözel iyiydi..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Karpuz ben bireyin şu 11 tane fasikül şekilndeki denemelerini alıp çözdüm.Bence çok iyi soruları fakat matematik kolay.Ona göre yani.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Birey'in 11 denemesini ben de alıp çözdüm, matematik sorular harbiden kolay, 2 soruyla ya uğraşırsın ya uğraşmazsın, o derece. Ama ÖSS standartlarına yakın sorular, o yüzden ben tuttum..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ivan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla bence birey cok klişe sorular soruyo. bende de bireyin türkçe deneme kitabı var ve hep yani abartısız bütün denemeleri aynı tek tip sorular. bence deneme alıcaksanız Pİ yayınlarının 20lik deneme seti var. onu tavsiye ederim.[signature][hline] the legendary tamer..
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: RamsesII, 09 Haziran 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Karpuz ben bireyin şu 11 tane fasikül şekilndeki denemelerini alıp çözdüm.Bence çok iyi soruları fakat matematik kolay.Ona göre yani. Bugün o 11 denemenin 5.sini çözdüm. 294 aldım. Mutluyum! (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Karpuz sen aştın abi, nereyi istiyorsun ( ya da nereye gireceksin mi diyeyim =) )[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Azuahh 1 tm ci olarak son sinavimda 21 fen neti yaptim 8 i bioloji:) Isin komigi hayatimda hic fen testi cozmedim :) Fm cimi olsam ne :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Spidee, 09 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Karpuz sen aştın abi, nereyi istiyorsun ( ya da nereye gireceksin mi diyeyim =) ) Bir kere üniversite boğaziçi istiyorum. Ondan sonra bölüm sorarsan, Makine Müh, Kimya Müh, Matematik, İksisat var kafamda. Değişik yani... Bilemiyorum. Şu an yapabildiğimin en iyisini yapıp sonuç gelince düşünmek istiyorum bunu daha çok...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Eh o zaman 280 üstü yaparsam beraber gideriz =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 SAbanci ya gelen yok mu yaw :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
vitae Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 orta ogretım puanı nasıl hesaplanıo acep
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sınavdan sonra hesaplanıyomuş o, okulunun öss ortalamasına göre bi puanlarla çarpılıyomuş falan fıstık oluyomus tam detaylı bilmiorum.
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 6 GÜN KALDI...[signature][hline]Gece Kurda Aittir.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bir amac icin en azindan taviz vermeden oturup calisabilen arkadaslara cidden saygi duyuyorum, basarili olmak haklari sonucta :) 200 ea yapan birinin 1 senelik calisma ile 240-250 stabil yapmasi mumkunmudur? gorusleriniz nedir bunun hakkinda ?[signature][hline]Yap yakışanı.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mümkün bence ciddi çalışıp aptal olmayan herkes 240-250 arası yapabilir.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: daverc, 13 Haziran 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Bir amac icin en azindan taviz vermeden oturup calisabilen arkadaslara cidden saygi duyuyorum, basarili olmak haklari sonucta :) 200 ea yapan birinin 1 senelik calisma ile 240-250 stabil yapmasi mumkunmudur? gorusleriniz nedir bunun hakkinda ? Kesinlikle. Hatta bırak 240-250'yi adam gibi çalışırsa 270-80 yapabilir rahatlıkla bence. Gerçekten yürekten söylüyorum yani bunu...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nasil bi calisma yontemi izlemek gerekir kabaca bahsedebilirmisiniz,gunu belirli saatlere bolerek bi programlami yoksa tamam ben bunu anladim diyene kadarmi yuklenmek lazim.veya siz nasil yapiyosunuz?[signature][hline]Yap yakışanı.
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 benim de durumum karpuz gibi. boğaziçi diyorum, puan şimdiki gibi gelirse matematik, işletme falan. bakacaz artık puana göre bölüm. yeter ki puanlarım böyle yüksek gelsin şimdi aldığım gibi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: daverc, 13 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Nasil bi calisma yontemi izlemek gerekir kabaca bahsedebilirmisiniz,gunu belirli saatlere bolerek bi programlami yoksa tamam ben bunu anladim diyene kadarmi yuklenmek lazim.veya siz nasil yapiyosunuz? Test çözmekten çok ilgili olmak lazım. Odaklanacaksın yani... Testleri yük gibi görmekten çok eğlenme aracı gibi görmeye çalış. Yani zevkini çıkarmaya çalış testlerin. Güzel şeyler aslında... ÖSS için verebileceğin en iyi tavsiyeler: 1) Gördüğün konunun testini, konuyu gördüğün gibi çöz. Hem de çok çöz. Yapamadığın soruları düşün. Aynı soru bir daha çıkarsa (yani benzer soru) eskisini nasıl çözdüysen öyle çöz. Hatasız olana kadar test çöz. Bu birinde 20 soru olur birinde 100 ama kesinlikle konu bekletme. 2) Dershanede kesinlikle her dersi dinlemeye çalış. Ders kaçırmamak için elinden geleni yap. Anlamadığın şeyi anında sor. 3) Kendini kandırma. Zaten yapabiliyor olduğun konunun testini çözme. Yapamadığın konunun ne olduğunu, ve o konuda neden zorlandığını anlamaya çalış. Eksiklerini kapat. Zaten güçlü olan yanlarını fazladan çalıştırmanın mantığı yok. (örneğin ben sene başından beri hiç matematik testi çözmedim denemeler hariç...) budur başka bir şey yapmana gerek yok... Bir yerden sonra ÖSS'ye tepeden bakar oluyorsun. Tüm ÖSS'yi bildiğin için kapsıyorsun böyle... Başlarda ÖSS seni kapsıyor gibi geliyor, sonlara doğru kralı oluyorsun yani... Denemeyle karşılaştın mı o denemeye yabancı gelmiyorsun, denemeyi benimsiyorsun. "Ben seni tanıyorum lan" demeye başlıyorsun... "Ben senden üstünüm" diyorsun yani (: ehehe abarttım mı ne... ama öyle yani... Kalan 5 gün... Ondan dolayı herhalde[signature][hline]"Mph Rmph !!"
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çalışmıyorum çünkü geçen sene kazandım *ah tamam vurmayın lan*[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Öne çıkan mesajlar