Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende hep müzikle tv yle felen test çözüyorum o yüzden pek ses koymuyo :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben kesinlikle sessiz ortamda konsantre olamıyorum, etrafımda birilerinin olması veya bir ses olması lazım bir şekilde..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Benzer durumdayım. :/ Çoğu öğretmen garip karşılıyor bunu nednse :/
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Abi kendini disipline edeceksin. Yanında osursalar dikkatini dağıtmayacaksın... Olay bu zaten. ÖSS'nin en zor kısmı o... Kazananlar dikkatle kazanıyorlar. Ben sanmıyorum ki ilk 1000'e giren herhangi 2 kişi arasında bilgi bakımından çok büyük bir fark olsun... Olay o zaten.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şimdi denemeye gidiyorum, hedefim 280-285 arası birşey, hadi bakalım..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Kaç yaptin spidee :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 13.30'da sanıyodum sınavı 13.00'de imiş, yetişemedim =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Çok kötü geçti, sonucu söylemeye utanıyorum demiyosun da... (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yok valla yetişemeyince üşendim girmeye eve döndüm =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çalışmammıı !!!!!!?!??? barajı bile aşacam![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu saatte, şimdi deneme çözecem. Bakalım ne olacak. Haftaya amudda test çözmeyi deneyecem... :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben bu gidişle giremicem öss'ye her gün bu saatte kalkılır mı ya.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çalışmıyom..vizeler girdi..tekrar verseler çalışırmıyım..belki..belkide değil..ne bileyim ben.. [spo1=pent e mümkünse..]allah belanı versin :P[/spo][signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... [Bu mesaj chrisvassel tarafından 31 Mayıs 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 20:27 tarihinde demiş ki: gencler girdiginiz senenin sinavina bagli o kac saatte bitirdiginiz. gecen seneki gibi math cikarsa nah 2.5 saatte yetistirirsin karpuzcum : ) kesinlikle katılıyorum[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon...
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 He valla bende geçen sene girdim denemelerde 30-40 dakikada bitirdiğim mat.ı 1 saat 15 dakkada zor bitirdim gerçi 43 yaptım ama mat yüzünden sosyali yetiştiremedim.[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben de şimdi denemeye başlıyorum, bakalım 290'a ne kalmış..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ah birden burayı okuyunca eski anılarım canlandı behiç bbir iddiam olmadan ksıyordum denemelerde hatta dershanenin son denemelerinde dershanede 40.falan olduğum olmuştu (yalovada bir dershane düşünün yani) 240 alıodum ama öss ye sakin girdim sonuçta 284 aldım yalova eşit ağırlık 6.cı oldum yani zor değil öenmli olan sakin olmak arkadaşlar pek takmayın yeter[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dingaer, 01 Haziran 2005 16:40 tarihinde demiş ki: ah birden burayı okuyunca eski anılarım canlandı behiç bbir iddiam olmadan ksıyordum denemelerde hatta dershanenin son denemelerinde dershanede 40.falan olduğum olmuştu (yalovada bir dershane düşünün yani) 240 alıodum ama öss ye sakin girdim sonuçta 284 aldım yalova eşit ağırlık 6.cı oldum yani zor değil öenmli olan sakin olmak arkadaşlar pek takmayın yeter benim durumuma benziyor zaten 20 gün kalmışken tek umudumuz o,elden ne gelirse birşeyler yapacaz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 2003 öss yi çözdüm sabah 277 yaptim. Arklar cok kolay diodu hepsi 280+ yapmis moralim bozuldu biraz... Su denemelerde 1 280 i bulamadim ya ;([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben de az önce bizim dershanenin denemelerinden birini çözdüm 276 yaptım benim de sinirim bozuk, ben düşük yapınca bi de sinirleniyorum =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
helena Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sinirlenme fen bilimleri değil mi sınav XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız [Bu mesaj faint tarafından 01 Haziran 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Eski ÖSS'leri deneme niyetine çözmeyin. Çözün de referans olarak almayın. Çünkü sene boyunca, özellikle dershanelerde ve özel hocalarda, eski öss sorularını bir şekilde görüyorsunuz. Zaten görmüş olduğunuz soruları yaptığınız için pek doğru olmuyor genellikle. Tabii çözün ama gerçekmiş gibi değil...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben de deneme çözüyorum modunda paticikte geziniyorum ama öss ye bir ay kala(o zaman bir ay vardı hey gidi :D) eve yeni bi bilgisayar + adsl gelince böyle oluyor ne yaparsın annem babam cezalandırıyo mu ödül mü anlamadım :S ultima ya başlamicam diye kasıyorum bi de.of gençliğim eridi gitti dersane kapılarında :p sınavdan sonra gelir yazdıklarıma bakar ağlarım bi de heh.
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 5 sinavdır 293 ea takılıyom rehavet çöktü
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: karpuz, 02 Haziran 2005 09:56 tarihinde demiş ki: Eski ÖSS'leri deneme niyetine çözmeyin. Çözün de referans olarak almayın. Çünkü sene boyunca, özellikle dershanelerde ve özel hocalarda, eski öss sorularını bir şekilde görüyorsunuz. Zaten görmüş olduğunuz soruları yaptığınız için pek doğru olmuyor genellikle. Tabii çözün ama gerçekmiş gibi değil... aferim karpuz! ulan son hafta söylencek şey mi ne güzel kendimi avutuyorum 280+ yaptık diye kötümüz kalktı moralimiz yüksek herifin söledigine bak takam böle işe...
Öne çıkan mesajlar