eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: _Mordrac_, 25 Mayıs 2005 14:16 tarihinde demiş ki: 5 ayri hocadan ders aliyorum yine de sayisal 290in uzerini goremedim :( ea 296 gordum bi kere ama haha, olmadi tubitaka guveniyorum 6'dan aşağısı kurtarmaz,sayısal 290 diosan eğer en az altı, ki benim şahsi kanaatimce 7 hoca gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bazıları da yazıyor ama neyse. akura ecnebi memlekette yaşayan adam almıyoruz össye.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 edik: vazgeçtim dünyadan [Bu mesaj karpuz tarafından 25 Mayıs 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya türkiyenin geneli mi böyle yoksa ben mi rastgeldim 260 lara 299 lara fln paticikteki her üye çalışkanmış meğersem bana okuldan 70 gelio ama deneme sınavlarında en fazla 190 yaptım son sınavdanda 161 aldım (81 sözel netiyle :)) sayısalcı adamız ama kafan mat a basmıya :( mat 7-8 net çivarında dolaşiom. fene zati hiç çalışmadığım için onlarda düşük...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Abi kafan basmıyor değil bence. Bir insan evladı çalışıp da matematikten 7-8 net yapamaz. Tembelim desene şuna kısaca? 7-8 ne abi. Bakkal hesabı 4-5 soru oluyo zaten. (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 okul puanı yedi bitirdi beni...tahminen 62-66 arası bişi alıcam...off daha lise 2 yim ama artık naparım bilmiyorum...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim lise1: 3,11 (ortalama yukseltme sınavıyla) lise2: 3,19 lise3: 4,45 civarı :D bu sene calıstım ama neye yarar 2 senedir paticik yedi bitirdi derslerimizi kahrolsun paticik! :p bu notlarla 70 civarı bekliyorum ulan burda baya calıskan varmıs komplekse girdim simdi :p said: Penthesilea, 25 Mayıs 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ya siz sinava gireceginiz yerde deneme sinavi cözüyor musunuz ortama falan alismak icin? Ben 2. yi cözücem bu cumartesi zuhaha bugun aynısı aklıma geldi :D anneme söyledim, daha sınıflar belli değildir dedi, ok dedim ben de.. sınıfını nası biliyosun. numaralar daha belli değildir ki? 3 nolu sınıf vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 taz sen hiç konusma abisi hiç konusma :) Seni netten cıkartmak icin elimden geleni yaptım hala söz dinlemiyosun ne diyim ben sana :P[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Penth şu anda üniversitede abi. Aklınca eğleniyor. Yok öyle bir şey söyledikleri yalan... Daha nerede gireceğimiz gelmedi.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bi kaç arkadaşa geldi nerde girecekleri,başlar yavaştan gelmeye herkese.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende ea yım ve matematikten 15 net cıkartabiliyorum. geometriden 0 ! :( calıssamda anlamıyorum dershanede etüd vs aldım anlamadım artık. bıraktım matematige calısmayı sözele abanıyorum. 90da 85 cıkartıyorum sozelden ama geometri de lazım. ooof of:( bi kolay yolu yok mu yoksa zaten kolay mı? eger "zaten kolay" ise benim kafa almıyo geometri falan. reddediyorum yuvarlakları. bu arada siz ham puan yazmıyosunuz dimi? yani okul puanı eklenmiş haliyle 280 270 290.? di mi?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ham puan Mixcim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 spidee. canım. :) güneşim doğ bana. matematik calıstır bana. dersanenin yapamadıgını yap bana uhhuh. msn cacık oldu. öms den konusalım heh[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Lise 1,2 uo Lise 3 un son aylarında(bu aralar) wow beni bitiren oyunlardır... aslında oyun oynamak daha hos gelio calısmaktan oyun oynadıgım vakit kadar calıssaydım porf falan olurdum bu yasta :)[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Abi bi daha bu bölüme girmeyecem! Komplex oldum, moralim bozuldu, kahroldum... !?!+^'+ :([signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bise olmaz sıkma cnn ı okadar sene calısıosun girdigin sınavın suresine bak yaw buda garip[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mix, şu ÖSS parçasını bir yere uploadlayıp linkini koysana =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu baglantıyla bisey upload edemem ki:) sürekli kopuyorum kablonet sagolsun. yarın veya oburgun ederim "bir şey söyleyeyim size o sınav girsin ...."[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: karpuz, 25 Mayıs 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Penth şu anda üniversitede abi. Aklınca eğleniyor. Yok öyle bir şey söyledikleri yalan... Daha nerede gireceğimiz gelmedi. kizma karpuzum, biz de emir kuluyuz : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Biliyorum çok klişe olacak ama,bana göre insanın sınav performansını %50 belirleyen o anki motivasyonu ve içinde bulunduğu durumdur.%50 alt-yapı ve çalışmadır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 50% mi? öeh... Ben sınava gerçekten hazırlanmış bir insanın, ne koşulda olursa olsun performansının en az 85%ini gösterebileceğine inanıyorum. 50% çok fazla abi ne diyorsun... Eğer yarım yamalak çalıştıysan ayrı tabi... Şu ana kadar bütün denemelerinde 290 ve üstü yapıp da, ÖSS'de yarısını yapan birini görmedim açıkcası. Mantıksız zaten... En fazla 275'e falan düşer öyle biri ki o da en fazla yani daha fazla düşmez.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 karpuza hak veriyorum bu konuda. Banada %50 çok yüksek bir oran geldi. Zaten adam gibi çalışmış adam (!?) kendini çok güzel motive etmeyide bilir.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bizim sınıfta biri var adam daha enfazla 287 fln yaptı. ilk 50 ye girerim dio burayı gördüktten sora ona acı gerçekleri sölemek zorunda kaldım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 287 ile ilk 50 çok zor zaten.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ilk 50 mi? 287 ile? Eheheh... Bizim sınıfta bir eleman var, Özdebirde türkiye 1.si oldu. 295'ten aşağı yapmıyor adam son günlerde. Sene başından beri de en düşük 89 falan yaptı adam. O bile demiyor ilk 50'ye girerim diye. Elektrik elektroniğe girsem yeter diyor...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar