Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

taz

Öne çıkan mesajlar

said:
_Mordrac_, 25 Mayıs 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
5 ayri hocadan ders aliyorum yine de sayisal 290in uzerini goremedim :( ea 296 gordum bi kere ama haha, olmadi tubitaka guveniyorum

6'dan aşağısı kurtarmaz,sayısal 290 diosan eğer en az altı, ki benim şahsi kanaatimce 7 hoca gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya türkiyenin geneli mi böyle yoksa ben mi rastgeldim 260 lara 299 lara fln
paticikteki her üye çalışkanmış meğersem
bana okuldan 70 gelio ama deneme sınavlarında en fazla 190 yaptım son sınavdanda 161 aldım (81 sözel netiyle :)) sayısalcı adamız ama kafan mat a basmıya :( mat 7-8 net çivarında dolaşiom. fene zati hiç çalışmadığım için onlarda düşük...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

okul puanı yedi bitirdi beni...tahminen 62-66 arası bişi alıcam...off daha lise 2 yim ama artık naparım bilmiyorum...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

benim lise1: 3,11 (ortalama yukseltme sınavıyla)
lise2: 3,19
lise3: 4,45 civarı :D
bu sene calıstım ama neye yarar
2 senedir paticik yedi bitirdi derslerimizi
kahrolsun paticik!
:p
bu notlarla 70 civarı bekliyorum
ulan burda baya calıskan varmıs komplekse girdim simdi :p

said:
Penthesilea, 25 Mayıs 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar ya siz sinava gireceginiz yerde deneme sinavi cözüyor musunuz ortama falan alismak icin? Ben 2. yi cözücem bu cumartesi

zuhaha
bugun aynısı aklıma geldi :D
anneme söyledim, daha sınıflar belli değildir dedi, ok dedim ben de.. sınıfını nası biliyosun. numaralar daha belli değildir ki? 3 nolu sınıf vs...
Sosyal ağlarda paylaş

bende ea yım ve matematikten 15 net cıkartabiliyorum. geometriden 0 ! :( calıssamda anlamıyorum dershanede etüd vs aldım anlamadım artık. bıraktım matematige calısmayı sözele abanıyorum. 90da 85 cıkartıyorum sozelden ama geometri de lazım. ooof of:( bi kolay yolu yok mu yoksa zaten kolay mı? eger "zaten kolay" ise benim kafa almıyo geometri falan. reddediyorum yuvarlakları.
bu arada siz ham puan yazmıyosunuz dimi?
yani okul puanı eklenmiş haliyle 280 270 290.?
di mi?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Mayıs 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Penth şu anda üniversitede abi. Aklınca eğleniyor. Yok öyle bir şey söyledikleri yalan... Daha nerede gireceğimiz gelmedi.

kizma karpuzum, biz de emir kuluyuz : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

50% mi? öeh... Ben sınava gerçekten hazırlanmış bir insanın, ne koşulda olursa olsun performansının en az 85%ini gösterebileceğine inanıyorum. 50% çok fazla abi ne diyorsun... Eğer yarım yamalak çalıştıysan ayrı tabi... Şu ana kadar bütün denemelerinde 290 ve üstü yapıp da, ÖSS'de yarısını yapan birini görmedim açıkcası. Mantıksız zaten... En fazla 275'e falan düşer öyle biri ki o da en fazla yani daha fazla düşmez.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

karpuza hak veriyorum bu konuda. Banada %50 çok yüksek bir oran geldi. Zaten adam gibi çalışmış adam (!?) kendini çok güzel motive etmeyide bilir.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 50 mi? 287 ile? Eheheh... Bizim sınıfta bir eleman var, Özdebirde türkiye 1.si oldu. 295'ten aşağı yapmıyor adam son günlerde. Sene başından beri de en düşük 89 falan yaptı adam. O bile demiyor ilk 50'ye girerim diye. Elektrik elektroniğe girsem yeter diyor...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...