Kane13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bu oyunu oynuyanlar varsa yorumlarını bekliyorum.bildiğim kadarıyla henüz bilgisayara çıkmadı.bu yüzden ps2 de oynamak zorundayım,bu nişan alma konusunda bana zarar veriyor.[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yanlış yere açtım hehhehee[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 PC'ye daha cıkmadı heyecanla beklioruz cıkmasını. Ps'de oynamadım ama sanırım Pc'de oynamak daha kolay gibi.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Abi ps2 de harita boyutlarını gordumde . Tek yorum devasa boyutlarda vice city deki haritadan 4 tane koyunca ancak o harita boyutlarına erişebiliyosun . Gerçekten çok buyuk .Bende sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 insallah pc icinde cikarirlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 abi nisan almak ps2de daha kolay neden? eleman auto aim skill yukselince sasmior resmen cat cat L2,R2 olayi bitior arti pcde ucak,bisiklet,motorbisiklet kontroleri inanilmaz zordu vice cityde .. her halikarda oynanis tarzi zorlasir pcde[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: BlacKDagger, 29 Kasım 2004 16:44 tarihinde demiş ki: pcde ucak,bisiklet,motorbisiklet kontroleri inanilmaz zordu vice cityde nasıl? valla gayet de kolaydı abi be.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uçak zordu uçak.. anam ağlamıştı o ufak uçakla bomba koyulan bölümde.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 film studyosunda ickan dodoyu ucuramadim hala oyun cikti cikali[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 walla DODO'yu züper kullanırım hiç affetmem :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kafayı yıcem las venturas ın ortasında olan save ım goctu daha dogrusu memory card gıttı aglıcam yawwww[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Distortedcore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 2. *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna. İki OG alın ve arabaya binin. Unity Station'a gidin ve "Varrios"'u alın. Görevin geri kalanı sadece öldürmek. Ödül : Saygı Yardım edin. Burda nasıl OGleri arabaya alcam. Oyunun sonuna bundan sora 1 bölüm kaldı ama bunu 1 türlü beceremedim. OGleri arabaya nasıl alcam yardım edersereniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar