Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Şimdi demin gördüm aklıma takıldı. Bütün millet reklamlarında ödül var, hediye var falan filan diyo. Pepsi yeni çıkarmış saat başı 6600, yedigün birilerini batman için warner bros stüdyolarına gönderecez diyor. Bunun gibi ödüller yıllarca verildi. Ama gerçek mi? Ben daha hiç alan görmedim? Aklıma takıldı sabah sabah :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya bırak hepsi yalan O karının elindeki magnum kocaman gidiyon bi alıon ufacıcık bişey...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla senelerdir katılırım hiç bişe çıkmadı. ama hala devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mike, 23 Haziran 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Kadının elinde büyük duruyodur belki? Magnum küçücük be, reklamlarda ayı gibi gösteriyo :). 1,5 YTL'ye hazır dondurma al magnumdan daha büyük. Tabi yinede Magnum'a değişmem :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çoğu yalan, bi o kadarıda reklamla alakasız ürünü tanıtmak amaçlı deilde ilgi amaçlı reklamlar, (karı-kız gösteriyorlar)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 onada deli olurum betonarme karıları oynatırlar falan rapçilere bilhassa şu hibna Famous Rap-hophopcular yüzünden ırkçılığım başliyacak.O dereceye kadar geldi.Nefret ediyorum ya salak insanlardan.Yanına almış 20 30 tane kız çıplak çıplak töbe töbeee...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 büyük firmalarınki gerçek oluyor.. görmemiş olma sebebin bir sürü insanın katılmış olmasıdır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ooh magnumdan bahsettinz da aklima geldi,dolaba cornetto atmisitm dun,onu yiyim bari hehehe :) Valla ufakken max dan bi foto makine kazanmistim , pinar dan da bi futbol topu ama o kadar :) ne i paris seyahati ne bi i pod ,ole seyler gelmez bize..Ama yalan olamaz heralde,altta bilmemne izniyle duzenlenmstr yazio,noter huzurnda cekilis flm yapiolardir heralde[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bademli magnum iyi ya daha ne kadar büyük olsun yeter o bana :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yalan onlar yalan inanmayın..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ama bunlar buyuk markalar pek yalan soyliyeceklerini zannetmiyorum ha kazanan1 hiç gordunmu derseniz hay1r :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 onların kazananları da kendilerimnden oluyo merak etme ürünler yabancıya gitmiyo.. belki aralarında doru söliyenlerde vardır ama..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hepsi Yalan!![signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 mesela veet reklamını sormuştum benim kuzene ; reklamlarda en kısa kılları bile döktügünü söylüyor bacakları pürüssüz yapıyor fln diyolar ama kuzenden yalan oldugunu ve kısa kılları dökmedigini ögrendim. tabii ki bütün reklamlar yalan diildir ama mesela bu veet reklamı kolpaymış.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yıllar önce pepsinin bi çekilişinden 2 kişilik tarkan konser bileti çıkmıştı başkada bişe çıkmadı şimdiye kadar[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 23 Haziran 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o kampanyaların hepsi milli piyango idaresinden şeysinden izin alınarak yapılabilen şeyler o yüzden kimse öle fake yapamaz, biri şikayet ederse patlar biyerlerinde.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: HasMez, 23 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki: mesela veet reklamını sormuştum benim kuzene ; reklamlarda en kısa kılları bile döktügünü söylüyor bacakları pürüssüz yapıyor fln diyolar ama kuzenden yalan oldugunu ve kısa kılları dökmedigini ögrendim. tabii ki bütün reklamlar yalan diildir ama mesela bu veet reklamı kolpaymış. eet bildiğin jilet in köpük hali.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hic tanidiklarimdan kazanan olmadi o yuzden inanmam :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Pınar sütten dünya kupası finaline gitmişti eşim. ühühühüh o zamanlar evli değildik ben gidememiştim annesi ile gitmişti ühühühü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tavsiye ederim.aynı konu http://forum.paticik.com/view.php?id=121483[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eski üst kat komşumuz bi yarışmadan renault 9 kazanmıştı son modeldi o zamanlar... bi onu biliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben ne kazanan gördüm nede kazandım. ama her zaman pandadan stick kazanıyoroum :lol:[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 reklamlar ilgi amaçlı olduğu için doğal olarak abartma var =) ama ödül konusunun yalan olması biraz zor, çünkü resmi yerlerin için içine girip te imaj kaybettirme durumu var, en azından büyük markalar için.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 23 Haziran 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ha bi de burger king'ten 6-7 yıl önce mercedes A160 serisi için bi çekilişe katılmıştım abim adına.. Haber falan gelmedi belkide kazanmışımdır takip etmedim hiç hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar