Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamlar gerçek mi?

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

Şimdi demin gördüm aklıma takıldı. Bütün millet reklamlarında ödül var, hediye var falan filan diyo. Pepsi yeni çıkarmış saat başı 6600, yedigün birilerini batman için warner bros stüdyolarına gönderecez diyor. Bunun gibi ödüller yıllarca verildi. Ama gerçek mi? Ben daha hiç alan görmedim?

Aklıma takıldı sabah sabah :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 23 Haziran 2005 09:47 tarihinde demiş ki:
Kadının elinde büyük duruyodur belki?

Magnum küçücük be, reklamlarda ayı gibi gösteriyo :). 1,5 YTL'ye hazır dondurma al magnumdan daha büyük. Tabi yinede Magnum'a değişmem :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu yalan,
bi o kadarıda reklamla alakasız ürünü tanıtmak amaçlı deilde ilgi amaçlı reklamlar,
(karı-kız gösteriyorlar)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

onada deli olurum

betonarme karıları oynatırlar falan

rapçilere bilhassa şu hibna Famous Rap-hophopcular yüzünden ırkçılığım başliyacak.O dereceye kadar geldi.Nefret ediyorum ya salak insanlardan.Yanına almış 20 30 tane kız çıplak çıplak töbe töbeee...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Sosyal ağlarda paylaş

büyük firmalarınki gerçek oluyor..
görmemiş olma sebebin bir sürü insanın katılmış olmasıdır..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ooh magnumdan bahsettinz da aklima geldi,dolaba cornetto atmisitm dun,onu yiyim bari hehehe :)

Valla ufakken max dan bi foto makine kazanmistim , pinar dan da bi futbol topu ama o kadar :) ne i paris seyahati ne bi i pod ,ole seyler gelmez bize..Ama yalan olamaz heralde,altta bilmemne izniyle duzenlenmstr yazio,noter huzurnda cekilis flm yapiolardir heralde[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

mesela veet reklamını sormuştum benim kuzene ; reklamlarda en kısa kılları bile döktügünü söylüyor bacakları pürüssüz yapıyor fln diyolar ama kuzenden yalan oldugunu ve kısa kılları dökmedigini ögrendim. tabii ki bütün reklamlar yalan diildir ama mesela bu veet reklamı kolpaymış.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce pepsinin bi çekilişinden 2 kişilik tarkan konser bileti çıkmıştı başkada bişe çıkmadı şimdiye kadar[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares

[Bu mesaj rockncoke tarafından 23 Haziran 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 23 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
mesela veet reklamını sormuştum benim kuzene ; reklamlarda en kısa kılları bile döktügünü söylüyor bacakları pürüssüz yapıyor fln diyolar ama kuzenden yalan oldugunu ve kısa kılları dökmedigini ögrendim. tabii ki bütün reklamlar yalan diildir ama mesela bu veet reklamı kolpaymış.

eet bildiğin jilet in köpük hali.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

reklamlar ilgi amaçlı olduğu için doğal olarak abartma var =)

ama ödül konusunun yalan olması biraz zor, çünkü resmi yerlerin için içine girip te imaj kaybettirme durumu var, en azından büyük markalar için.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 23 Haziran 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...