Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu ping durumları

GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

cable ile eu da oynayan arkadaslar gece 90 ping goruyormus...fakat benim için onemli olan adsl deki ping durumu. adsl kullanıp su anda eu da oynayan arkadaslar gun icindeki ve gece 12 den sonraki pinglerinizi yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

ADSLde ping genelde 180-350 arası değişiyor normal durumlarda bende. 550-600e kadar heerhangi bir sıkıntı yaşamadan oynanıyor sonrasında sadece PvPde belki sıkıntı olursa olur ama 800-900 ping ile biraz tecrubeli isen PvE sorun olmuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

cable da sürünüyo ya ben 200ün altına pek düşmüyorum.. /128 cable bu arada..
gerçi 200 civarı ping oyun oynatıyo oynatmasına ama gönül ister ki 90lara bizde düşelim..[signature][hline] -VA-

[Bu mesaj kath tarafından 22 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3 yerden giriyorum valla oyuna
1.Adsl 512k.(Büro)
120-200 arası.
2.10mbit T3. 80-150 arası falan.(Okul)
3. 256k adsl. 200-250 arası. (Ev)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Esh, 22 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 22 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
128 kablo 256 dsl'den daha iyi sonuç alacaktır çünkü düşük pingin sebebi biz adsl'lerin upload'ımızın çok komik bir rakam olması.

diit, yanli$.

512 adsl war, gecenlerde girdik 300-400 arasi, farketmiyor hizin du$uk ya da yuksek olmasi, bu oyunlar 56k modemde oynanabilmek icin tasarlaniyorlar.
istersen bu oyunu bir 56k ile oyna, sonra tartışalım :D

konuyu dağıtmak istemiyorum fakat yukarıda benim yazdıklarım teknik verilere dayanıyor.. :D (bkz. upload per sec)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Esh, 22 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 22 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
128 kablo 256 dsl'den daha iyi sonuç alacaktır çünkü düşük pingin sebebi biz adsl'lerin upload'ımızın çok komik bir rakam olması.

diit, yanli$.

512 adsl war, gecenlerde girdik 300-400 arasi, farketmiyor hizin du$uk ya da yuksek olmasi, bu oyunlar 56k modemde oynanabilmek icin tasarlaniyorlar.

diit , yanli$.

Bi 56k modem ile oyna , bi 256k adsl birde 2mbit hızında adsl veya varsa cable ile oyna.Farkı gör ondan sonra konuş.56k modem de wow un oynanabilir olması avrupa ülkeleri ve amerikada geçerli olan bir şey , burası Türkiye.Welcome to Turkey =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...