McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Lazım bana. Bi iş üzerindeyim :) İkonu bulabilirsem tamamlanacak, bulamazsam dandik olacak. O açıdan olursa çok müthiş olur. (Yaklaşık 2 saattir arıyorum, Bonecrusher'ın neden Pepelek anasayfası dandik? konusunu bile okudum)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 30dk geçmiş Ahanda bunu için lazımdı, ben yaptım bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bakıyım hemen[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi format atıcam onadn sonra bişiler yapmaya çalışırım[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 birazda "aaaa formatta silinmiş" derse şaşma :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok formata gerek kalmadı[signature][hline]Msn adresimkarakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [signature][hline]Msn adresimkarakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yanlış yer [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Haziran 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çok karman çorman birşey olmasını istemiyorum. sade, basit ve anlaşılır birşey olsun. http://www.hancock.k12.mi.us/hockey/yellow%20paw.gif gibi olabilir mesela. bunu turuncuya boyaltıp küçültürsünüz..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yellow değilde, orange olsa o bone ^^.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: ...bunu turuncuya boyaltıp küçültürsünüz.. [signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Öyle değil. google'a girip orange paw diye aratmak.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 http://images.google.com.tr/images?q=orange+paw&hl=tr&btnG=Resimlerde+Ara[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bi de bunları yaptım o sarı patiyi düzenleyerek.. Nasıllar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gorunuse bakılırsa cok kasmıssın[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 muadhasdhadsadad fistan rulz[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 18 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pardon ama en azından kasmış, bence gayetde guzel olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nerede kullanilacagini bilseler ona gore bir icon yapsalar daha iyi olucak. '16x16 icon yapin lan' demekle guzel birsey cikacagini sanmiyorum, bu eger arama zamazingosu icin yapilacaksa atiyorum belki bir mercek kullanilabilir, fav icon yapilacaksa background'u beyaz veya transparan yaparak daha verimli sonuclar alinabilir. bir de 16x16 yapilacak diye bir kaide yok bunu da unutmamak lazim once daha yuksek rezolasyonda calisip mumkun oldugunca az kayip vericek sekilde kucultulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 adress bar logosu için yapılcak sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 orda logo olmasada olur hatta arka sayfadakı herhangı biri olur uber bişey yapmaya ne gerek var ya anlamadım ben[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paticik Firefox Arama Plug-in'i için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 19 Haziran 2005 02:01 tarihinde demiş ki: orda logo olmasada olur hatta arka sayfadakı herhangı biri olur uber bişey yapmaya ne gerek var ya anlamadım ben iyide ben de yaptığım işin güzel olmasını isterim..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 - rengarenk - grayscale öhöm png yanliz, icon yaparken maymun etmeyin, alphasiyla neyin yapin.[Bu mesaj dominic tarafından 19 Haziran 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: McsPeyn, 17 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Ahanda bunu için lazımdı, ben yaptım bişiler.. said: dominic, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: nerede kullanilacagini bilseler ona gore bir icon yapsalar daha iyi olucak. '16x16 icon yapin lan' demekle guzel birsey cikacagini sanmiyorum, bu eger arama zamazingosu icin yapilacaksa atiyorum belki bir mercek kullanilabilir, fav icon yapilacaksa background'u beyaz veya transparan yaparak daha verimli sonuclar alinabilir. bir de 16x16 yapilacak diye bir kaide yok bunu da unutmamak lazim once daha yuksek rezolasyonda calisip mumkun oldugunca az kayip vericek sekilde kucultulebilir. Hani eskiden ortalarda gezinen bi pati logosu vardı ya, onu aradım aslında ben. Hatta yöneticilerle de görüştüm, onlar da direk bulamadılar, yedeklere bakarız falan dediklerinde anladım ben bi tane yapmam gerektiğini. Bi de ordaki logoları incelersen, kimse 16x16'lık alana sitesinin logosunun üzerine büyüteç koymamış, çünkü o bölümün amacı aramak direk. İlla bi büyüteçle "burası arama kutusudur" şeklinde belirtmeye gerek yok yani.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eheh tamam, tamam, begenmediysen kullanmak zorunda degilsin. gerci "p" harfinden veya bir patiden iyidir diye dusunuyorum. bu arada dikkat edersen diger sitelerin kendi logolari. aradigin logo'da su sanirim; http://dbot.org/paticik.FH10 vektorel version'unu upload ettim kullanmak istedigin de rahat rahat resize edebil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar