Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16x16 Paticik ikonu

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Lazım bana. Bi iş üzerindeyim :)
İkonu bulabilirsem tamamlanacak, bulamazsam dandik olacak. O açıdan olursa çok müthiş olur.

(Yaklaşık 2 saattir arıyorum, Bonecrusher'ın neden Pepelek anasayfası dandik? konusunu bile okudum)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

nerede kullanilacagini bilseler ona gore bir icon yapsalar daha iyi olucak.

'16x16 icon yapin lan' demekle guzel birsey cikacagini sanmiyorum, bu eger arama zamazingosu icin yapilacaksa atiyorum belki bir mercek kullanilabilir, fav icon yapilacaksa background'u beyaz veya transparan yaparak daha verimli sonuclar alinabilir.

bir de 16x16 yapilacak diye bir kaide yok bunu da unutmamak lazim once daha yuksek rezolasyonda calisip mumkun oldugunca az kayip vericek sekilde kucultulebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 19 Haziran 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
orda logo olmasada olur hatta arka sayfadakı herhangı biri olur uber bişey yapmaya ne gerek var ya anlamadım ben

iyide ben de yaptığım işin güzel olmasını isterim..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 17 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Ahanda bunu için lazımdı, ben yaptım bişiler..

said:
dominic, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
nerede kullanilacagini bilseler ona gore bir icon yapsalar daha iyi olucak.

'16x16 icon yapin lan' demekle guzel birsey cikacagini sanmiyorum, bu eger arama zamazingosu icin yapilacaksa atiyorum belki bir mercek kullanilabilir, fav icon yapilacaksa background'u beyaz veya transparan yaparak daha verimli sonuclar alinabilir.

bir de 16x16 yapilacak diye bir kaide yok bunu da unutmamak lazim once daha yuksek rezolasyonda calisip mumkun oldugunca az kayip vericek sekilde kucultulebilir.

Hani eskiden ortalarda gezinen bi pati logosu vardı ya, onu aradım aslında ben. Hatta yöneticilerle de görüştüm, onlar da direk bulamadılar, yedeklere bakarız falan dediklerinde anladım ben bi tane yapmam gerektiğini. Bi de ordaki logoları incelersen, kimse 16x16'lık alana sitesinin logosunun üzerine büyüteç koymamış, çünkü o bölümün amacı aramak direk. İlla bi büyüteçle "burası arama kutusudur" şeklinde belirtmeye gerek yok yani.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...