Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 olaganustu. imdb[signature][hline]Love, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi süre önce imdb de görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti. konusunu okudum çok ilginç geldi, yazan yöneten adam scrubs ınkiymiş ki scrubs hastasıyımdır.downloadlar bitsin yeni saldıracağım film belirlenmiştir :).[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gercekten cok basarili bir film, gunlerce okuldaki sinemaya gelmesini bekledim ama sonunda degdi, gercekten guzeldi. Kimi yerlerinde uzun suredir gulmedigim kadar guldum. Izleyebiliyorsaniz izleyin mutlaka.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 28 aralikta cikio dvd si ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 romantik komedi derler ya ondan iste guzel[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 324/528 MB üzmeyin beni, share edin :)[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 son zamanlarda izledigim en guzel filmdi cevremde karsilastigim bazi dialoglarla film icinde karsilasmak ,yani bazim durumlarda filmvari bi dialog koyucaklarina ,gercek yasamda olabilicek sekilde cekmeleri cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 JD yönetmen olmuş be heyt.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biraz eternal sunshine of the spotless mind, biraz big fish = garden state çok güzel bir film.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ha ri ka. natalie portman'in en sevimli rolu bu heralde. scrubs'daki cocuga da gitmis acikcasi boyle melankolik bir karakter. begendim ben cok. o gomlekten istiyorum bende =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bir filmde Natalie varsa o film izlenir mi? Bence izlenir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi gün içinde 4 kere üst üste seğrettiğim tek flim rekorunu hala elinde tutuyo bu flim. buarada soundtrackide inanılmaz tavsiye ederim, zaten en ii soundtrack ödülünü almış[signature][hline]Burning Legion Ivorysmith - Warrior / Elentari - Priest "Never hate your enemies. It affects your judgment." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İlginç bi filmti.Psiklojik durumları iyi yantıttığı gibi Natalie'nin güzelliği de ayrı bir hava katıyor filme.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Zero 7 - In The Waiting Line bence filmin en iyi müziği. Bu parçanın çaldığı yeri de ekleyeyim tam olsun. Şişe çevirmece oynarlarken çalıyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 23 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Harika bir filmmis ya neden bu kadar gec izledim. In The Waiting Line'in hastasiyim, bu filmin soundtrackiymis bilmiyordum. Ucuruyor her seferinde boyle guzel bir muzik yok. Genel olarak soundtrack de cok guzel ama. That's life. If nothing else, its life. It's real, and sometimes it fuckin' hurts, but it's sort of all we have. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hele sonda havaalanında oturup konusurlarken cocuk donup gdio, arkada let go calıo. orası cok superdi bni cok asırı etkilemisti hala unutamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 inanilmaz dandik bi film, bi satirda ozetlenir o kadar bos =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abı ben böle bi film izlemedim, valla izlemedim diyorum... nasıl bi filmdir bu ya delirdim izlerken, sonra bitti.. writen and directed by Zach Braff ... .. . nası yani doğrumu bu gercekmi bu nasıl yanı tek bi kişiden mi cıkmış bu kadar şey, zaten severim bu adamı, ama nasıl muhteşem bi oyunculuktur film boyunca sergilediği, muhteşem bi oyunculuk, yanında natali portman kötü kalıyodu (hoş oyunculuğunu pek beyenmem ama leondan sonraki en iyi performansıydı benım gördüğüm) ama o karakterler o ortamlar... 1 saat 45 dakkalık bi filme bu kadar cok şey nasıl sığar yaşıyan bi dünya nasıl sığar. filmin ilk 15 dakkası gecti ben pauseldım filmi.. bambaşka bişi bekliyodum zaten hafifi romantik komedi tadıdna bişi bekliyerek aldım filmi oturdum izledim, 15 dakka gecti ama yok yanı, herhangi bi film değil bu, icine cekti bitirdi ben bi affalladım orda nasıl yanı diyorum nasıl yaptıki bu iflm şimdi bunu ne oldu yanı hangi kamera oyuncu hangi muzik oyuncuların hangi jesti sayesinde verdi bu hissi bana, yok ama anlamadım anlıyamadım. bu film benı coook şaşırttı, bilmiyorum belki bana özel bi durumdur bu ama, yok yanı ben böle bi film izlemedim. adam benım bildiğimin tahmin ettiğim kat kat fazlasıymış vay be cok büyüdü gözümde baya kallavi yere oturdu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bir kere izlemenin yetmedigi bi film bence garden state tekrar tekrar izlemek lazim, tekrar tekrar diyaloglari dinlemek, zach braff in karakterinin gectigi donemlerin ve degisimlerini tekrar tekrar anlamak lazim yani kimine bagirma sahnesi bos gelir, kimine ise filmin doruk noktasi olur anlamislarsa filmi ornek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 acaip merak ettim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Cuce ben de senin gibi vuruldum iste izledigimde, zaten biraz bunalim bir donem gecirirken izledim bir de, yani cok etkiledi beni. Kotu anlamda veya iyi anlamda degil, etkiledi sadece. Soundtrack de harika be abi. O nasil bir giristir Don't Panic ile oyle. Sise cevirmedeki In The Waiting Line, "You gotta hear this one song, it'll change your life I swear" diyerek Sam'in uzattigi kulaklikta calan New Slang, havaalanindaki Let Go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Thumbs up! İzlemeyen arkadaşlar kesin izlesin.. Özellikle tek başınıza gecenin bi saatinde izleyince baya derin düşüncelere dalıyorsunuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "03.05" Don't Panic: "Çok güzel bir şeyle karşı karşıyayım sanırım.". Don't Panic, son 3 yıldır "huzur" kelimesiyle aynı cümlede geçiyor daima benim için. ------------ Bir romantik komedi havası da olmasına rağmen çok "dolu" bir film. Diyaloglarından karakterlerin değişimlerine, hayat tarzlarına pek çok şey söylüyor 1 saat 45 dakikada. Ve volfinin de dediği gibi, tek izlemeyle bitecek bir film değil. ------------- Soundtrack ayrı muhteşem zaten, Don't Panic, Zero 7, Shins. Eyvallah Zach, ne diim. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 zach braff her filme ayrı bi hava katıyor bence. zaten bildiğim kadarıyla her filminin bir çok aşamasındada yer alıyor, yardımcı oluyor(gayriresmi olarak) son olarak aynı isimli italyan filmi "the last kiss"(l'ultimo bacio)de oynadı. senaryo birebir e oldukça yakın ufak değişiklikler hariç. zaten l'ultimo bacio mükemmel bi film o baska :) tabi yenisinde rachel bilson faktörü de var o da baska :) last kiss de mutlaka izlenmesi gereken bi film, ünlü dergilerden birinin verdiği review: erkeklerin "sex and the city"si edik:yönetmenle ilgili bi karışıklık yapmışım. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:56 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Erkeklerin sex and the city'si dedikleri "Entourage" olmasın ? Sen ordan burdan karıştırmışın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar