Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garden state

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

bi süre önce imdb de görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti.
konusunu okudum çok ilginç geldi, yazan yöneten adam scrubs ınkiymiş ki scrubs hastasıyımdır.downloadlar bitsin yeni saldıracağım film belirlenmiştir :).[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Zero 7 - In The Waiting Line bence filmin en iyi müziği. Bu parçanın çaldığı yeri de ekleyeyim tam olsun. Şişe çevirmece oynarlarken çalıyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 23 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Harika bir filmmis ya neden bu kadar gec izledim.
In The Waiting Line'in hastasiyim, bu filmin soundtrackiymis bilmiyordum. Ucuruyor her seferinde boyle guzel bir muzik yok.
Genel olarak soundtrack de cok guzel ama.

That's life. If nothing else, its life. It's real, and sometimes it fuckin' hurts, but it's sort of all we have.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
abı ben böle bi film izlemedim,

valla izlemedim diyorum...

nasıl bi filmdir bu ya delirdim izlerken, sonra bitti..

writen and directed by
Zach Braff
...
..
.

nası yani doğrumu bu gercekmi bu nasıl yanı tek bi kişiden mi cıkmış bu kadar şey, zaten severim bu adamı, ama nasıl muhteşem bi oyunculuktur film boyunca sergilediği, muhteşem bi oyunculuk, yanında natali portman kötü kalıyodu (hoş oyunculuğunu pek beyenmem ama leondan sonraki en iyi performansıydı benım gördüğüm) ama o karakterler o ortamlar...
1 saat 45 dakkalık bi filme bu kadar cok şey nasıl sığar yaşıyan bi dünya nasıl sığar.

filmin ilk 15 dakkası gecti ben pauseldım filmi.. bambaşka bişi bekliyodum zaten hafifi romantik komedi tadıdna bişi bekliyerek aldım filmi oturdum izledim, 15 dakka gecti ama yok yanı, herhangi bi film değil bu, icine cekti bitirdi ben bi affalladım orda nasıl yanı diyorum nasıl yaptıki bu iflm şimdi bunu ne oldu yanı hangi kamera oyuncu hangi muzik oyuncuların hangi jesti sayesinde verdi bu hissi bana, yok ama anlamadım anlıyamadım.

bu film benı coook şaşırttı, bilmiyorum belki bana özel bi durumdur bu ama, yok yanı ben böle bi film izlemedim. adam benım bildiğimin tahmin ettiğim kat kat fazlasıymış vay be cok büyüdü gözümde baya kallavi yere oturdu benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere izlemenin yetmedigi bi film bence garden state

tekrar tekrar izlemek lazim, tekrar tekrar diyaloglari dinlemek, zach braff in karakterinin gectigi donemlerin ve degisimlerini tekrar tekrar anlamak lazim

yani kimine bagirma sahnesi bos gelir, kimine ise filmin doruk noktasi olur anlamislarsa filmi ornek olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce ben de senin gibi vuruldum iste izledigimde, zaten biraz bunalim bir donem gecirirken izledim bir de, yani cok etkiledi beni. Kotu anlamda veya iyi anlamda degil, etkiledi sadece.
Soundtrack de harika be abi. O nasil bir giristir Don't Panic ile oyle. Sise cevirmedeki In The Waiting Line, "You gotta hear this one song, it'll change your life I swear" diyerek Sam'in uzattigi kulaklikta calan New Slang, havaalanindaki Let Go..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"03.05"

Don't Panic:

"Çok güzel bir şeyle karşı karşıyayım sanırım.". Don't Panic, son 3 yıldır "huzur" kelimesiyle aynı cümlede geçiyor daima benim için.
------------

Bir romantik komedi havası da olmasına rağmen çok "dolu" bir film. Diyaloglarından karakterlerin değişimlerine, hayat tarzlarına pek çok şey söylüyor 1 saat 45 dakikada.

Ve volfinin de dediği gibi, tek izlemeyle bitecek bir film değil.

-------------

Soundtrack ayrı muhteşem zaten, Don't Panic, Zero 7, Shins.

Eyvallah Zach, ne diim.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zach braff her filme ayrı bi hava katıyor bence. zaten bildiğim kadarıyla her filminin bir çok aşamasındada yer alıyor, yardımcı oluyor(gayriresmi olarak) son olarak aynı isimli italyan filmi "the last kiss"(l'ultimo bacio)de oynadı. senaryo birebir e oldukça yakın ufak değişiklikler hariç. zaten l'ultimo bacio mükemmel bi film o baska :) tabi yenisinde rachel bilson faktörü de var o da baska :) last kiss de mutlaka izlenmesi gereken bi film, ünlü dergilerden birinin verdiği review:
erkeklerin "sex and the city"si

edik:yönetmenle ilgili bi karışıklık yapmışım.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:56 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...