b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet arkadaşlar bugün evren 9 açıldı ben de Paticik ittifağını kurdum İttifak İsmi:Paticik.com İttifak TAGı:Pati gelenler patideki nicklerini belirtirse sevinirim..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 9. Evren?? O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yuh be kardesim bu ne hiz. İngilterede kac ay once basladi bu oyun adamlar 6. evreni yeni acti. Herkez 1 evrende kasicagina 3-4 evrende birden oynarsa olacagi bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 alınız beni, basvurdum[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oks aldım..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 emin misin? gelmedi bi şey bana[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eminim abi aldım..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bi de başvuruyorum ben yine de, sen bakıver[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ehe pardon yeni geldi[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende basvuruyorum kabul edersen sevinirim[signature][hline]Amor ordinem nescit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi bende o game de yeniyim alınmak istiyorum eski patilerdenim yeni öğrendim bu oyunu benide alırmısınız yahu nası başvurcam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Basvrumu yaptım bnde evren 9 da ismim plav[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende başvurumu yaptım evren 9 adım AlperXp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya bende 9. evrende başladımda hiçbişe anlamadım oyundan legendarenayı oynadım kingsofchaosu oynadım ama bundan bise anlamadım...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arkadaşlar ittifağın adını deiştirmeyi düşünüom kabul ederseniz it will be the first "Galactic Empire" veya "Galactic Empire of Paticik"[signature][hline]The circle is now complete... [Bu mesaj Bivrip tarafından 11 Haziran 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puanlar instant gelmiyor. uo'daki save time gibi düşünün.günde belirli zamanlarda refresh atıyolar puanlara.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tmm da açıldıından beri hiç gelmedi puan[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 1k maden = 1 puan. Örnek 3k metal 1k kristal harcarsan,4 puan elde edersin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi biliorum açıldıı andan beri deli gibi kasıorum savaşa bile girdim kazandım flm ama hala puanlar gelmedi istatistiklere bakıom herkes 0 puan[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öeh ya 10019 oyuncu içinde 3791.sin felan diyo ne çabuk 10k kişi oldu ya daha yeni açılmıştı evren :P bu arada keşke biraz daha erken yapsaydınız duyuruyu noob olmama rağmen teklif aldım UTBye katıldım ne biçim oyun bu be eheh :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 74 cüyüm beyler :D ittifağınısın demir başı[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya asker felan nası yapacas bi yardım edin ya paso maden binası yapıyorum başkada bişey yapamıyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 holeey toplam 10662 oyuncu içinde 5613. siradayım lol 1 puanım war ehehehuheauh[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bak robot fabrikasını 2 kademe yükselticeksin sonra uzay tersanesi çıkıcak onu yapıcaksın sonra bilimsel araştırma labaratuarı var onu yapcaksın sonra o olduktan sonra araştırmaya girip enerji kademesini araştırcaksın sonrada yanmalı motor takımı çıkıcak enerji araştırmasından sonra onu yapıcaksın ve Hafif avcı yapabilceksin[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oldu saol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar