Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuna başlıycam faket

kermit

Öne çıkan mesajlar

şimdi büyük ihtimal bu hafta içinde başlıycam gibi oyuna. eu dayım büyük ihtimal.
bi arkadaşa sordum ne olsun karakter feln NE rogue açmayı düşünüyodum ben grouplara giremezsin dedi gözümü korkuttu.
diğerleri hakkında bi bilgim de yok
sizce ne gider bana ya horde tarafındada olur .[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

rogue hem sevdim eğlenceliydi oynarken bide level 22 ye kadar gelmistim betasında öss yüzünden devam edememiştim
işte level 22 ye kadar olan questlerde felan zorlanmam ezberimde yni çabuk bi şekilde yaparım hiç değilse öyle düşünmüştüm[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 22 Haziran 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cogu quest degismez class la sadece class a ozel olanlar degisir onlarda sana sorun cıkarmaz fazla zaten
hunter haricinde ki class larla da party bulmakta cok zorlanmazsın bence hunter damegesi az diye instancelerde tercih etmiyorlar genelde
class secmenin en kolay yolu
1. hengi taraf olacagına karar ver(horde/alliance)
2. hangi ırk olacagına karar ver
3. yakın,uzak veya ikisinin karısımı savasacagına karar ver
bu sorulara dogru cevap verince zaten yaklasık olarak class ın belli oluyor bunun haricinde
4. heal cekmek isteyip istemedigine harar ver (instancelerde 2. bir healcı/resci genelde istiyorlar cunku priest olurse oyun donuyor o anda).
ilk 3 soruda oynamak istedigin class kendini belli ediyor 4 tercige bakar
Sosyal ağlarda paylaş

bütün bi sene rüyalarıma girdi desem ?
başlıycam kimse engel olamaz
ilk 3 gün zaten bu kadar dayanabilirim büyük ihtiml uykusuzu full kasmayla geçecek zaten :)
bu arada iyi bi rogue muyum bende bilmiyorum
priest biraz daha mantıklı ama shadow a giderim o zmnda galiba[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

priest icin soyleyecegim tek kelime var instancelerde en zor gorev onlarda idir adamı heal ederken agro yu alırsın , sonra priest in en ufak hatası genelde tum grup un olmesi ile sonuclanıyor. Direk shadow gitmeni tavsi ye etmem lvl 60 a kadar holy ye gitmen daha mantıklı daha iyi heal cekersin lvl 60 olunca zaten cogu kisi tum tolentlerini en bastan duzenliyor
shadow'a o zaman gecersin
Sosyal ağlarda paylaş

Bana genelde insanlar 60 a kadar shadow gidip 60da holy oluyor gibi geldi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ne oynamak istiosan oyna derim ben o hatayı yaptım başka birşey oynadım yanıodum. Rogların intanscelara alınmadığı ve çok olduklarından parti zor olduğu belli birşey ama bununda cevabı guild arkadaşlık olan çok sıkı olmayan bi guilde girersen hem muhabbet edersin hem arkadaşlarınla kasarsın. Biz kalabalık olmayan bloodfeatherdayız ally açmayı veya guilde girmeyi düşünürsen gel bekleriz (enes veya hamzoya tell at)
Sosyal ağlarda paylaş

hangi serverda oynıcan?

mesela silvermoon da horde tarafında undead rogue dolu, hatta hordeun yarısı undead rogue öbür yarısı troll shaman sanırım benim edindiğim izlenim :P

ama alliance tarafında ben 1 haftadır hiç görmedim nerdeyse öle söyliyim :) son 4-5 instance raidimizde rogue yoktu hiç, paso stealth geziyolar göremiyoruz yada adamları hehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

Oy hunterın damage i az diyince halay çekesim geldi aniden.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Heauh işin güzel yanı ben elime 3.5 speedli dandik crossbowu alıp da 40 yılda bir critleyip 3.5k vurmayı sevmiyorum. Şu anda full crit gear basıyorum elimden geldiğince bakalım, biraz da şansımız yok tabi o konuda, neyse 1 2 hafta içinde baya bir item gelicek onlarla iyice güzelleşir.
Lvl 60 bir mage bu arkadaş, SSlerin arasından buldum. 3200 değil de 3100 vurdum max, bu da onun gibi bişe. Yani hunter güzel class, rogue da güzel class, warrior da.. Nerede karşılaştığınıza ve ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak yaparsınız bişeyler. Amahunterın damage i az demek günah plz =)

[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"

[Bu mesaj Pirvan tarafından 23 Haziran 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...