Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Hampuanlarınız...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

said:
geffen, 19 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
İşte sistem bu yüzden kofti. Bu adamları alıyorlar üniversiteye. Artizlik yaparsın diye söylüyorum 275 ham yaptım geçen sene.
ee ne güzel, bu adamlar iş yapıo üzgünüm ama gerçek böyle.[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
(a.k.a. mysterio or nistnesus)
Sosyal ağlarda paylaş

forgotten'a hak verdim.."başarı"nın ve "çalışma"nın utanılacak, "tembellik" ve "vurdumduymazlık"ın övünülecek şeyler olduğu yerlerde ben de oldum olsaı sıkılmışımdır. genelde "başarısız (görece-öss'de)" ve "tembel (oldukça :) )" olmuşumdur. ama çalışkan ve başarılı insanları utanması gerekiyormuş gibi görmemişimdir. tebrikler forgotten. diğerleriniz de çalışın ulean! :)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 19 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
onu bunu bırakında ben her sene amaçsız öss ye girip ortalamanın ağzına yüzüne eden insanlara uyuz oluyorum.Evet bizim kimya hocamızda öss manyağı her sene öss ye giriyor.

Aynı şekilde babam, 50 yaşında adam "Helelöy Öss'ye girecem" diye gidiyor her sene. Gerçi pek etkisi olmaz ortalamaya ama ehuh.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
İşte sistem bu yüzden kofti. Bu adamları alıyorlar üniversiteye. Artizlik yaparsın diye söylüyorum 275 ham yaptım geçen sene.
ee ne güzel, bu adamlar iş yapıo üzgünüm ama gerçek böyle.

Güzelim dikkatini çeksin diye boldla yazıyorum. Sen ne demişsin postunda. ''5binmilyon baloncuk yaptım tercih yapmam gereken yerleri sıralar mısınız''
Hem iki elinin parmağını saymasını bilmeyen adamlar diye küfür ediyorsun hem de o kişilere mi soruyorsun nereye girmen gerektiğini diye?? SENİN AMACIN HAVA ATMAK ASLANIM YEME BİZİ! TERBİYENİ TAKIN![signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 19 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
ee ne güzel, bu adamlar iş yapıo üzgünüm ama gerçek böyle.

Güzelim dikkatini çeksin diye boldla yazıyorum. Sen ne demişsin postunda. ''5binmilyon baloncuk yaptım tercih yapmam gereken yerleri sıralar mısınız''
Hem iki elinin parmağını saymasını bilmeyen adamlar diye küfür ediyorsun hem de o kişilere mi soruyorsun nereye girmen gerektiğini diye?? SENİN AMACIN HAVA ATMAK ASLANIM YEME BİZİ! TERBİYENİ TAKIN!
arkadaşım ben hayatımda öss ye ilk defa giriyorum. bu forumda aklı başında ve üniversiteye girmiş ve benim istediğim bölümleri istemiş insanlar var di mi? bende aynen bunlara soruorum. yani senin yorum yapmana pek bi gerek yoktu? oldu mu[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar sen zaten oflayıp puflamasan bile canları sıkkın az puan yaptılar diye. Birde yüksek puana pff dersen adamlar o tip haklı yorumlarını yapar. Hiç küfür etme o yüzden. Yazını da editle vakit varken. Sınavlarda neler başına gelen var adamın burnu kanadı diye net 20 dakka kaybetmesi ne peki? O adam o moralle senin yazını okudugunda ne düşünür?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 19 Haziran 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Adamlar sen zaten oflayıp puflamasan bile canları sıkkın az puan yaptılar diye. Birde yüksek puana pff dersen adamlar o tip haklı yorumlarını yapar. Hiç küfür etme o yüzden. Yazını da editle vakit varken. Sınavlarda neler başına gelen var adamın burnu kanadı diye net 20 dakka kaybetmesi ne peki? O adam o moralle senin yazını okudugunda ne düşünür?
o zmn sen tanımadığın birine selam da verme belki dilsizdir ne düşünür? hayatım boyunca başkalarını düşünerek mi geçiricem. bak ofansiv algılama ama fikrini değiştirmemek için elinden geleni yapıosun. ben yazımı falan editlemem bansa ban oysa o neyse o kısaca öyle düşünüorum ve haklı oldugumu dusunuorum bana göre sorun yok[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 19 Haziran 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
yaw ben 20 tane sözel yaptım kaç puan gelir acaba..??kendımde sözelciyim..

önce bi "de" yi ayrı yaz..madem sözelcisin..:)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Manti tarafından 19 Haziran 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 19 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
@mantı
ağa belli olmuyormu sözelciliğimiz.. sınava girdim 20 tane sözel salladım..90.cı dakkada dısarı cıktım..heralde derslerde başarılı olsaydık.sınavada yansırdı dimi ?
euhe[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
Sosyal ağlarda paylaş

forgotten ikisi aynı konu değil. senin verdiğin örnek en uçta saçma bir örnek. millet oruçluyken karşılarında bir şey yemiyorsan bu da onun gibi efendice bir davranış. başkaları ne düşünür diye ben kendimden vazgeçemem deme. sana neden söylüyorsun ulan demedi kimse. ben sadece adamları tepkisi normal , anlayabiliyorum ama sen onlara küfür ediyorsun ne olduğun belli diyorum. son olarak sana da inanmıyorum yazmanın büyük nedeninin de hava atmak olduguna inanıyorum.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya orda ckan iki pdf yaramaz

tam adresi varsa verebilirsen sevinirim
osym nin sitesinde bulamadim

said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 19 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
okullarin gecen seneki taban ve tavan puanlarinin yazdigi bir sayfa varmi?
google dan kulvar dergisi dersanesi die arat çıkması lazım
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim forgetten nerde off pff demis onu göremedim birde konu yanlis anlasilmis sanirim forgetten iki elin parmaklarini sayamayan adamlar var dememis düzgün sohbet etcek 2 elin parmaklari kadar adamlar var demis... yani ikisi arasinda baya bi fark var kanimca :) bir de ne bu hiddet yaa bende 270 e kötü diyorum çünkü istediim yer olmuyor. :) en iyisi okuyun geçin bu kadar kasmaniza ne gerek var..

edik : aha buyrun gene okuyun

said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
said:
şu forumları takip eden adam akıllı 2 elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadar insan var.
[signature][hline][b]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...
Anime tadında MMORPG lar.

[Bu mesaj BeIlow tarafından 19 Haziran 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 19 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
forgotten ikisi aynı konu değil. senin verdiğin örnek en uçta saçma bir örnek. millet oruçluyken karşılarında bir şey yemiyorsan bu da onun gibi efendice bir davranış. başkaları ne düşünür diye ben kendimden vazgeçemem deme. sana neden söylüyorsun ulan demedi kimse. ben sadece adamları tepkisi normal , anlayabiliyorum ama sen onlara küfür ediyorsun ne olduğun belli diyorum. son olarak sana da inanmıyorum yazmanın büyük nedeninin de hava atmak olduguna inanıyorum.
ne biliosan öyle yap. ama bil ki "ne olduğun belli diyorum." böyle birşey yok. sen kimsin ki benim ne oldugumu bilecen ya da ben kimim ki senin kim oldugunu bilicem.[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...