Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 17 yaşında bi kız ev boş diyip saat 11 gibi çağırması sizce doğru bişeymidir? arkadaşımla bunu tartışıyoruzda sizinde fikrinizi alıyım dedim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ne yönden doğrudur onu anlatırsan cevap vermek daha kolay. Kızın bunu yapıp yapamayacağını soruyorsanız çok rahat olabilecek bişi. Doğrumu derseniz tartışılır açıkcası kişiden kişiye değişir bence.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya kız yaptı zatende, arkadaşım bunun yanlış oldugunu söylüyor, msnde tanımadıgın birini sırf resimde yakışıklı buldugun için gecenin bi vakti çağırması hede hödö diyor... gerçi gittim bende ama :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ayıp arkadaşlar ehe yanlış olan bişi yok doğa kanunu bu doğal seleksiyon yani iyi olan kazanır hesabı nesi yanlış ahlaki acıdan diyosan dünyanın çivisi zaten çıktı arkadaşa iletiver ehe..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne yani kıza dünyanın çivisi çıktı s2tir et koy ötüne gitsin diye yorummu yapıcam lol[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi yorum istedin bende yorum yaptım objektif olursak olay bu sen kızamı sölicen bunu anlamadım olayı bne.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi kız arkadaşımla , bi başka kızın bu şekildeki teklifini konuşuyoruz...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 senin burada böyLe saçma bir topicLe gecenin bir vakti 17 yaşında bir sütün seni yakışıkLı buLarak evine çağırmasını rekLam etmen doğrumudur ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 saçmalama çıkarım neki bundan? kendimi sizemi pazarlıcam...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi reklamın iyisi kötüsü olmaz da jokerdende bi cücük olmaz pazarlasada faydası olmaz yani mave.. Konuya dönersek niye kız erkek ayrımı yapıyosun anlamadım.Bu konuyu konuşabildiğine göre yakın bi arkadaşın illa dünyanın çivisi çıkmış hoppada hoppada diye konusmana gerek yok.Merak ettim gittim diyebilirsin.Yada sex düşkünüyüm de ne bilim.Kızı tanımadan ne diyebilirim ki konuştuklarımı oku ona göre sentez yap kıza uygun ahah..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 konu ben deilimki o kızın davranışı... *Forumda apepe ler doluymuşta haberim yokmuş... pey... bi daha fake account açıp yazcam böyle şeyleri lavuklardan kurtuluruz böylece...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 korkmadan büyük puntoLarLa yaz :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iyide msn de tanımadığın biri diyosun. kız oldunu nerden biliyosunki? internette o kadar deişik insanlar varki meltem diye konuşuyosun osman çıkıyo. yanlışa gelme dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok meltem çıktı, osman çıkabilirdi ama konuşmalardan anlardım muhtemelen...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne yaptıklarına bağlı erkek kızı cezalandırmıyosa(!) (bknz. cem yılmaz) problem yok[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Joker, 22 Haziran 2005 15:49 tarihinde demiş ki: 17 yaşında bi kız ev boş diyip saat 11 gibi çağırması sizce doğru bişeymidir? arkadaşımla bunu tartışıyoruzda sizinde fikrinizi alıyım dedim... Abi bi şey bu kadar bana uyar yani.. Yaklaşık 2,5 ay önce başıma geldi..Şöyle söyleyebilirim Kız için yanlış erkek için doğru... :D Anlarsın işte..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bana kız için olan lazım :) cvbımı aldım teşekürler..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Eğer kızın bu konuda kendi öz kararını verebilecek kadar olgun olduğunu düşünüyorsan bence değil. Eğer bunu gerçekten istiyorsa bence bir problem yoktur. İleride kendi kızım da eğer gerçekten hoşlandığı, sevdiği biri için böyle bir diyalog yaşarsa da sorun olmaz bana. Zaten bekarete de, daha doğrusu "oradaki" bekarete de inanmam ben. Bekaret zihindedir, zarla bekaret arayan, evleneceksem bakire olsun diyen zihniyete de karşıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yanlız msnden tanımadık falan biriymiş (sadece ilk mesaja göre cevap yazmıştım da.) O zaman doğru değil tabii :) Sevip, tanıyıp güvendiği biri dedik önüne gelen chat manyağı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Olay normal ama erkeğin de koşa koşa gitmemesi lazım. Malum böbrek vs. olayları ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bekaretten çok ben yaşla ilgili problem olabileceğini, arkadaşımda tanımadıgı biri ile ilgili sadece resimden yola çıkmasından rahatsız..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benim açımdan problem olmaz valla hoş olur hatta :lol:[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 @uncla lol :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Akıl yaşta deil baştadır derler. Yani kızı gerçekten tanıyıp olgun mu böyle bi karar verecek kadar diye düşünseydin ve evet deseydin sorun yoktu ama zaten kız eğer böyle msnden falan bişey yapıyosa ben hiç bulaşmazdım seni bilmem...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Joker, 22 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ne yani kıza dünyanın çivisi çıktı s2tir et koy ötüne gitsin diye yorummu yapıcam lol Yap bence... İstediğini verin gitsin... Adını da Kader, Okşan olarak değiştirebilir önerim...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar