Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item check

bilgehan

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar bende .rogue diye bisi var bunu yazinca kimligini sakliyorsun ama birine evlenme teklifi edince soy adin degisitirlmis olarak oluyor bu deed e cift tiklayinca eger rogue functionun item i varsa nasil menunun açılmamasını sağlıyabilirim ?

yani eger .rogue yazdiysa ve ismi vs degisik ise bu adam evlenme deed ini kullanamicak ?
Sosyal ağlarda paylaş

o deedin on=@dclick triggerina

if ()
return 1
endif

eklersen adam o deed i kullanamaz.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible

[Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Haziran 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rogue komutunu kullandıgında adama herhangi bi tag ver bu komutla gizlenmeninde belirli bir suresi vardır scriptin icinde oraya tekrar tagi 0 yaptır. Bu tagıda evlenme deed i ne check ettir.

rogue functionuna , "src.tag.rogue=1" şeklinde tag verdir , functionda equip edilen itemin timeri nede "src.tag.rogue=0" yap tag hala 1 kalmasın diye. evlenme deedinin
on=@dclick
if (=1)
src.sysmessage Suanda evlenme deed ini kullanamazsin.
return 1
seklinde check ettir.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar player lar magery kasiyor ve mage leri en fazla 100.1 oluyor oyuna girip cikinca bu mage i tekrar 100.0 nasil yapabilirim ve nereye eklicem

if ( src.magery 100.0
src.sysmessa Magery yeteneginiz duzeltildi
endif

böyle yaptım ancak olmadi ve f_player_login'e ekledim yardimci olur musunuz arkadaşlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

eminmisin oyle yaptıgına?
if ( deil
if (==100.1)

eger 2. yazdıgım sekıldeyse playerın eventının (muhtemelen fix.scpdir ) on=@login kısmına koy bunu...

[Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Haziran 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım arkadaş düzeltmiş , varolanları silmek istiyor

fix.scp de skillstarts in altina

if (==100.1)
src.magery 1000
src.sysmessage @185 Magery yeteginiz duzeldi
endif

yaparsan sorunun kalmaz. veya varolan bir eventin altına kendin ekle[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp

[Bu mesaj Kronos tarafından 22 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu arada benimde bir sorunum var baska thread acip kirlilik yaratmadan burdan sorayim. simdi benim sunucumda R4.0.1 kullanmis benden onceki arkadas, ben devraldigimda shard save aldiktan sonra main loop frozen hatasi aliyorum. bazi zamanlarda ise save aliyor, direkman spherechars, spheredata ve sphereworld dosyalarini sifirliyor, daha sonra tekrar save almak istediginde almiyor sphere save, sizce bu neden olabilir arkadaslar, bayagi bir ugrastim sorunu bulamadim, bu tip birsey yasayan varmi aranizda, yada cozum yolunu bilen?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 22 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
hmm bu arada benimde bir sorunum var baska thread acip kirlilik yaratmadan burdan sorayim. simdi benim sunucumda R4.0.1 kullanmis benden onceki arkadas, ben devraldigimda shard save aldiktan sonra main loop frozen hatasi aliyorum. bazi zamanlarda ise save aliyor, direkman spherechars, spheredata ve sphereworld dosyalarini sifirliyor, daha sonra tekrar save almak istediginde almiyor sphere save, sizce bu neden olabilir arkadaslar, bayagi bir ugrastim sorunu bulamadim, bu tip birsey yasayan varmi aranizda, yada cozum yolunu bilen?

math ; exception hatası veriyormu console?[signature][hline]Lucas || Nebula

[Bu mesaj Lucas tarafından 23 Haziran 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...