crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şehirlerarası yolculuklarda kesinlikle köpeğim çilek olmazsa olmaz artık herkes tanıcak nerdeyse:) normalde farketmez ya belki cep tlf hayatla bağım yani[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: sheref, 22 Haziran 2005 09:48 tarihinde demiş ki: aletim diyip dengesizlik yapmak istiyorum, mazun görün... dünden beri söylemek için içim içimi yiyodu neyseki biri söyler demiştim beni yanıltmadın :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 action ı bol extrem sporlar.... bi gun kalpten gitcem...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sim kartım :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
kturumtay Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 nomad (mp3) ve gitarım[signature][hline]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Laptop - Telefon - yatağım :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
fiona Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 telefonum!cüzdanım,anahtarım,pembe şortum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
trapt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Cep telefonum... Dün çalındı.. alcam onu geri alcaammm[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Telefonum - Kolyem - Kırmızı Boxerim - Küpem - Biram - İçinde Diğer eşyalarımın bulundugu cantam :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Elrond_, 22 Haziran 2005 15:09 tarihinde demiş ki: para para para lol Aslında herşeyi satın alabiliriz gayet mantıklı :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Saatim yada bilekliğim...[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 televizyondan vazgecemem onsuz olmazs[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bilgisayarim :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol Telefonum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ailem, işim. Diğer şeylerden vazgeçebiliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Annem , babam onları hiçbişeye değişmem...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Belkide taptıgım, vazgecemedigim, deli gibi aşık oldugum sevgilim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: TimarliSipahi, 21 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: şans prezervatifi böle bişi yok[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Öne çıkan mesajlar