Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss ye girmiş Abilerimize..

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi başlarsan şubata kadar sıkılırsın güzel güzel tatilini yap illahaki çalışıcam diyosan okul başlamadan 20-30 gün önce aç konulara bak biraz yeter de artar...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bi öğretmenimiz vardı Bölümünü birincilikle bitirmiş birisiydi zaten ilk senesiydi öğretmenlikte.
Bizde ona aynı soruyu sormuştuk.
"1 Senenizi sadece derslerinize ayırmalısınız. Herkes size inek Sen sitsen kazanamazsın olm boşa uğraşma. Vs vs diyecek. Hele sınav yaklaşırken ilk bahar-yaz döneminde herkes hadi şuraya gidelim hadi şunu yapalı diyecek Eğer bunları reddebilecek kadar iradeniz ve sabrınız varsa istediğiniz ve hatta hayal edemediğiniz bölümleri kazanabilirsiniz" demişti.

Ben brayyn hoca deyip geçmiştim Pekde başarılı olamamıştım sınavda.

Sen bu sene güzel bi tatil yap sonra okulla beraber artık dershaneye mi gidersin kendin mi çalışırsın öyle devam et.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

ben lise 2 oluyorm bu sene ama lise sondaki sayısal arkadaşlarımın çoğu çalışmaya başlayacaklarını söylüyorlar.bu tempoya nereye kadar dayanabilirler bilmiyorum gerçi.ikinci dönem bayarlar bırakırlar daha kötü olur gibi geliyo.[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

işi başından sıkı tutmak lazım..benim gibi son 3 ay aklın başına gelirse paralı okullarda sürünür durursun..başını taşlara vurursun ama nafile..en geç kasımdan itibaren düzenli çalışmaya başlaman lazım..diyeceğim budur..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Burning myriads of fire...
Love for talking of closing...
Loving deadfull and dire dire...
It's the ever haunting moon...

Sosyal ağlarda paylaş

Okullar fln başlamadan düzgün bi dersanede doğru düzgün çalışmaya başla.
Günde "-" saat çalış diyemez kimse.
Kendini nasıl hissediyosan ona göre çalış.

Kendine bi hedef koy şurayı okuyacam diye. Ona çalış.
son 3-4 ayda tercih yapma! Sene başında yap.
Hatta daha yüksekleri düşün.. Çünkü yüksekler olmazsa alttakiler olur!

Allah hepinizin yardımcısı olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yuh soluk aldırın azıcık çocuğa ne çemberi :) ben össden önceki yazda bırak çemberi daha üçgenleri doğru dürüst çözemiyordum sonradan açıldık öğrendik
sen benim deiğimi yap gez toz çünkü dersanenin başladığı andan sınava kadar böyle bir lüksün olmayacak tatilinin tadını çıkar ki sonradan kafanı duvarlara vurma.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

isin sonunda hoca oldu:)

said:
Malibu, 22 Haziran 2005 07:41 tarihinde demiş ki:
Bizim bi öğretmenimiz vardı Bölümünü birincilikle bitirmiş birisiydi zaten ilk senesiydi öğretmenlikte.
Bizde ona aynı soruyu sormuştuk.
"1 Senenizi sadece derslerinize ayırmalısınız. Herkes size inek Sen sitsen kazanamazsın olm boşa uğraşma. Vs vs diyecek. Hele sınav yaklaşırken ilk bahar-yaz döneminde herkes hadi şuraya gidelim hadi şunu yapalı diyecek Eğer bunları reddebilecek kadar iradeniz ve sabrınız varsa istediğiniz ve hatta hayal edemediğiniz bölümleri kazanabilirsiniz" demişti.

Ben brayyn hoca deyip geçmiştim Pekde başarılı olamamıştım sınavda.

Sen bu sene güzel bi tatil yap sonra okulla beraber artık dershaneye mi gidersin kendin mi çalışırsın öyle devam et.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

tabi hedefine göre değişir ne yapacağın.
eğer 290 üzeri bişi istiyorsan şimdiden başla yoksa çok zorlanırsın. örn ben yaz tatilinden soora bi geldim dersaneye atı alan üsküdarı geçmiş. adamlar yazdan başladılar tempolu bi şekilde sene sonuna kadar götürdüler... hepsi 290'ı geçti hava atıyorlar millete...
şimdi başlamasanda iyi şeyler yapabilirsin.. örn bendeniz 286 gömdüm.
sonuç:ne zaman başladığın ööle çok manyak önemli değil çalış gerisi gelir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 22 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
tabi hedefine göre değişir ne yapacağın.
eğer 290 üzeri bişi istiyorsan şimdiden başla yoksa çok zorlanırsın. örn ben yaz tatilinden soora bi geldim dersaneye atı alan üsküdarı geçmiş. adamlar yazdan başladılar tempolu bi şekilde sene sonuna kadar götürdüler... hepsi 290'ı geçti hava atıyorlar millete...
şimdi başlamasanda iyi şeyler yapabilirsin.. örn bendeniz 286 gömdüm.
sonuç:ne zaman başladığın ööle çok manyak önemli değil çalış gerisi gelir...

saol
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçen sene olsa
çok rahattı
öss baya basit (psikolojik sınav valla)
ama bu sene yeni konular falan gelicek, orasını bilemiyorum. ama öyle her dersten x tane kitap bitirmeliyim diye girme olaya. ben sadece matematikten 1 kitap yarıladım öle girdim bu sene. hiçbir bilgi eksiğim yoktu. dersleri çok iyi dinle dershanede falan. onun çok büyük faydası oldu. bir de verilen ödevleri yap. ben bunları yaptım baya iyi gidiodu ama sınavda heyecan oldu kötü oldu. heyecanlanmamayı başarabilirsen güzel oluo. gerçi hoca bana heyecanlanmanın nedeni az çalışmak dedi ama, ne kadar inandım bilmiom :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...