HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 merhaba; merak ediyorum.aramızda,jilet atan delici kesici aletlerle kendine zarar veren.arkadaşlar oldumu.. birde böyle kendini kesip doğranayn jiletleyen insanlara yaklaşımınız nasıl olurdu..??[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Olmadı. Evet Arkadasım Var. Sensin. Kankamsın =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mazoşit maymun beyinliler örgütüne telefon ac...[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 var benim bi ark kesmiş kolunun orasını burasını(faça) neden sordun sen de mi kesiyon :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dorsia, 20 Haziran 2005 15:33 tarihinde demiş ki: daha yakin davranmak, onlara yardimci olmak, onlarla bol bol vakit gecirirp yalniz hissettirmemek... Pek bi alakası yok. Acı çekmekten zevk almak o kadar creep bir olay değil esasen.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bin var bi sadist arkadaşım ama kendini kesmiyo sadece aşık oluyo :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi kısmı her ne kdar ilgi çekmek için yapsa da bi kısım da ciddi problemleri olduğu için yapıyor. eğer 2. grupta olduğuna inandığınız insanlardansa psikolojik destek çok faydalı olabilir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benim akrabamın bi cocugu var. kendisi 7 yasındayken heryerini dogrardı. bigün ben masanın altında yakaladım.ince belli cay bardagını sıktırarak kırmıs iki elide parcalanmıs ama hala sıktırıyor aglamıyor.dogru hastaneye. simdi cocuk 10 yasında falan. tedaviyle duzeldi.artık mazosist deil sadist heeuh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 düzelmiş halinde sadist =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki: artık mazosist deil sadist heeuh lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: elvyn, 20 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 20 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki: artık mazosist deil sadist heeuh lol bi lol de benden olsun[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: fastreload, 20 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 20 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 20 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki: artık mazosist deil sadist heeuh lol bi lol de benden olsun hadi bi lol de benden o zaman :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi ara falçata fln wardı ama bende o kdr çok kesmiyodum iz kalmasın diye ama piskopatlık gzl oluyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Loli-pop, 20 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki: ama piskopatlık gzl oluyo.. Ortaokulu yeni bitirdin dimi ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne orta okulu kaç yıl önce geçtik oralardan..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: nindalf, 20 Haziran 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Mazoşit maymun beyinliler örgütüne telefon ac... Ehueh :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 vardı benimde ortaokuldayken öyle annesine erkek arkadaşına sinirlenip faça olayına giren arkadaşlarım ama ben onlara diğerlerinden farklı davranmazdım.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bende çocuğumu keserdim hep.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 nip tuck ta dün gece..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi niye kendinizi kesiyorsunuz sizi sinir edeni kessenize?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bilekleri keserken bastırarak iki bileğide yan kesiceksin ve kestiğin yerin ortasından birde aşağıya doğru kesiceksin bir nevi tepesiz haç olucak yani. Sonra bir kap suyun içine koyucaksın bileğini. Sırf dikkat çekmek hava atmak cool olmak için intaar ediyorsanız adam gibi edin bari[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Acaip sinir olurum bu kendini kesen insanlara dikkat çekmek ve havalı durmaya çalışmak dışında hiçbir nedeni yada mantığı yok gitsen sinir eden adamı kessen daha mantıklı birşey:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Benim çok yakın arkadaşım bunalım gibi bişe yaşıodu ve ölmek istediğini söyleyip duruodu o da kesti kollarını jiletle gerçi sonra çok pişman oldu yaptığına.Bence eğer etkilenmicekseniz lan bu kesio bende kesiim sağımı solumu demicekseniz onlara yakın davranıp yanlız kalmamalarını sağlayın.İlgi gösterin hayata bağlanmalarını sağlayın...En azından arkadaşım eskiye oranla az da olsa yaşamayı sevio...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben kişinin kendisi adına konuşuyorum benim için iyi olmaz ama senin için daha iyi bir seçenektir bu tabii:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iş değil be yaptıkları[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar