Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini Kesmek,Zarar Vermek

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

Olmadı.
Evet Arkadasım Var.
Sensin.
Kankamsın =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kısmı her ne kdar ilgi çekmek için yapsa da bi kısım da ciddi problemleri olduğu için yapıyor. eğer 2. grupta olduğuna inandığınız insanlardansa psikolojik destek çok faydalı olabilir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

benim akrabamın bi cocugu var.
kendisi 7 yasındayken heryerini dogrardı.
bigün ben masanın altında yakaladım.ince belli cay bardagını sıktırarak kırmıs iki elide parcalanmıs ama hala sıktırıyor aglamıyor.dogru hastaneye.
simdi cocuk 10 yasında falan. tedaviyle duzeldi.artık mazosist deil sadist heeuh[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 20 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
artık mazosist deil sadist heeuh

lol

bi lol de benden olsun[signature][hline][/b]Msn adresim
Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.
elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
Sosyal ağlarda paylaş

bilekleri keserken bastırarak iki bileğide yan kesiceksin ve kestiğin yerin ortasından birde aşağıya doğru kesiceksin bir nevi tepesiz haç olucak yani. Sonra bir kap suyun içine koyucaksın bileğini.
Sırf dikkat çekmek hava atmak cool olmak için intaar ediyorsanız adam gibi edin bari[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Acaip sinir olurum bu kendini kesen insanlara dikkat çekmek ve havalı durmaya çalışmak dışında hiçbir nedeni yada mantığı yok gitsen sinir eden adamı kessen daha mantıklı birşey:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çok yakın arkadaşım bunalım gibi bişe yaşıodu ve ölmek istediğini söyleyip duruodu o da kesti kollarını jiletle gerçi sonra çok pişman oldu yaptığına.Bence eğer etkilenmicekseniz lan bu kesio bende kesiim sağımı solumu demicekseniz onlara yakın davranıp yanlız kalmamalarını sağlayın.İlgi gösterin hayata bağlanmalarını sağlayın...En azından arkadaşım eskiye oranla az da olsa yaşamayı sevio...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...