Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben şahsen pek umutlu değilim tazminat konusundada fifa'ya başvurma konusundada.Adamlar aptal değil ya mutlaka bi açık bulmuşlardır,bizimkiler de kendini kandırıyordur.Hem zaten dava bile açılsa yıllar alabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 marsilya resmi sitesinde yayınlamış adamın fotografını aldık demiş,dönüşü olmaz bence,yazık oldu çok iyi adamdı.[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 allahım radyoa duydum delirdim nası böle bi salak lık olur ya oadam kaptırılırmı ne diim 1 tane adam gibi adamımız olmuştu oda gtti yazık oldu ya.deli oldum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ahahahahaha Ya çok komiğime gitti kusura bakmayın ama tam bir skandal. Bu adam gelsede iş yapmaz artık kafası gönlü başka yerdeyken. En iyi ihtimalle gs adamı 2 3 milyon dolara marsilya ya satmak zorunda kalır. Tazminatı fln geçiniz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 parayı ödemedikleri için ribery gitti... sırada elektirik, su ve doğalgaz gidecek...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bellimi olur ya belki ribery gitmek istiyorda başka yol kalmamıştır yönetime atmayın her b.ku 10 milyon $tazminat varsa söke söke alırlar ha para ödemediyseler 3 ün 1 i mecburen o zamanda Taraftar AYaklansın bir zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ooof of takımım falan ama cidden utandım bu haberle birlikte, sonsuz desteğe devam ama, desteği hakedecek ne yapıyorlar diye sormuyor degilim kendi kendime...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ohh ne güzell bir fenerli olarak bu işe ne kadar sevindim bilemezsiniz[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Büyük aptallık.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben şahsen fenerli olarak bile üzüldüm, güzel oynuyordu adam, seyir keyfi veriyordu. neyse geçmiş olsun.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Selametle..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 galatasaraylılar hala bizim başkanımız cok centilmen cok efendi demeye devama ederler herhalde. bu arada ergun gursoyada selamlarınızı iletin gsli arkadaşları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hiç ummuyorum ama olay gs nin lehine sonuçlanırsa 10 milyon$ tazminat ödemek zorundaymış marsilya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 simdi ortega olayi geldi aklima.. adam kendisi kacti gitti fenerbahce kacirdi oldu, yetenek katleden klup oldu, halbuki ne ortega yetenek kaybetti ne de fenerbahce kacirdi adami. simdi de ribery olayi acaba gsliler aynaya bakmaya basladi mi?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 baya ilginç olmuş, umarım ribery gitmez.tazminat vs. hiç güvenmiyorum o konulara abicim zira gs yönetimine güvenim yok ehe.gerçi galatasaraylı diilim ama iyi adamların türkiyede oynamasını istiyorum.davids i de beşiktaş alsın mümkünse, ibrahim toramanla boya reklamlarında birlikte top koştursunlar falan.hehe :D.[signature][hline]comand falied [Bu mesaj arcane tarafından 16 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bahsettikleri Tazminatı alamazlarsa bir zahmet defolsunlar artık gına geldi be , böle salak yönetim olmaz. Haaa tazminat alabilirlerse ki [ Bakınız ortega UEFA , FIFA öde dese bile 400 yılda alınamıyor o paralar] o zaman problem yoktur. Herhangi bir futbolcu tazminat ödeyip ayrılabilir klubünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bıraksın artık şu canaydın gs'ın yakasını,biz sıkıldık.bu ne rezilliktir yahu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kulubun Dedigi dogruysa , bir açik yoksa neden tazminatini alamasinlar . Zamaninda Fenerden Murat yakinda kaçmamismiydi? Besiktaştan (ismini yanlis hatirliyo olabilirim) Leckov da kaçmamismiydi? ikiside catir catir paralarini aldilar. HEE eyer Galatasaray in dedigi dogru degilse parasini zamaninda fln odememişlerse. Hakikaten Defolup gitsinler yani...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Patos, 16 Haziran 2005 09:55 tarihinde demiş ki: simdi ortega olayi geldi aklima.. adam kendisi kacti gitti fenerbahce kacirdi oldu, yetenek katleden klup oldu, halbuki ne ortega yetenek kaybetti ne de fenerbahce kacirdi adami. simdi de ribery olayi acaba gsliler aynaya bakmaya basladi mi? +1 , aynaya bakmaya başlasınlar biran evvel.[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Herife Ferrari dedik baş tacı ettik Firari çıktı adam...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 [spo1=Ribery 1 yıl ceza alabilir!] Taraflar FIFA'ya başvurdu. G.Saray haklı çıkarsa, Marsilya ve Ribery, bunun bedelini çok ağır ödeyecek. Ribery olayı FIFA Anlaşmazlıklar Komitesi'nde görüşülecek. Ribery'nin ödemeler konusunda haksız olduğu anlaşılırsa, Fransız futbolcunun bir yıl ceza alması gündeme gelecek. G.Saray'ın Ribery'ye ödemelerini zamanında yapmadığı sonucuna varılırsa bu kez iki kulüp masaya oturacak. Ancak G.Saray'ın 10 milyon euroluk talebinin kabul edilmesi zor gözüküyor. FIFA bu tip olaylarda çözümün uzun sürmesi nedeniyle genelde futbolculara geçici lisans veriyor. Benzer bir durum geçen sezon Fransız Mexes'in Auxerre'den Roma'ya transferinde yaşanmıştı. Auxerre'in bu oyuncunun sözleşmesini tek taraflı olarak uzatma hakkını kullanmak istemesine karşın Mexes, Roma'ya imza attı. FIFA Anlaşmazlıklar Komitesi iki ay sonra kararını açıkladı: Fransız oyuncu 6 hafta ceza aldı, Roma ise 5.3 milyon euro bonservis bedeli ödedi[/spo][signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya o değilde kanun yokmuydu bir yıl içinde en fazla 1 kere transfer yapabilir futbolcular diye? bu adam 6 ayda bir klüp değiştirdi?[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok ole bisi, italyada her klup senede sadece 1 teknik direktor transfer edebilir olayi var. bi de turkiyede senede sadece bi kere kiralik gidebilir var ama onunda yolunu bulmuslar bi turlu yapiyorlar degisik degisik islemler. szasstam ortega olayini bilmiyorsun sanirim, baskalari da yanlis bilgilenmesin, ole parasini alamaz diye birsey yok fenerbahce bonservisinde newel's old boys klubuyle anlasti ve yeterince de para aldi. galatasaray da su an hakliysa son kurusuna kadar alabilir, herhangi bir anlasma olmazsa tabii.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ribery nin transferi hülle ydi dersem ne anlarsınız?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alessio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi bugun yönetim kurulundan biri açıklama yaptı ellerinde belgeler varmış ödediklerine dair hemde daha tam 90 gün olmamış bu yüzdende marsilya 10 milyon$ ödeyecekmiş sözleşmede öyle yazıyomuş ama bi başkan ya da ergun gursoy çıksaydı daha tatmin edici olurdu bu açıklama[signature][hline]FM Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar