moriteri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar, arama yaptım bulamadım. iyi arayanlar varsa da yardımcı olabilirler... şöyle mühim bir durum var, ödevimizi dün yollamamız gerekirken biz bugün yolluyoruz, ama dün yollanmış gibi göstermek istiyoruz. Bugün atılmış bir maili karşı tarafta nasıl dün atılmış gibi gösterebilirz?[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 karsi tarafin mail sunucusuyla ilgili bi olay oldugundan dolayi gosteremezsiniz[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi bu net alemi adamın aklını çelio hayatımız katakülli üstüne kuruldu yeminle... Bu arada soruna cevap veriyim öle bişey yapman biraz zor gibin bence...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 imkansiz gibin :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hangi mail sunucusundan yolluyosan, mailin sonuna onun ismini yaz, bide özür mesajı ekle "mail sunucumuzda ki arızadan dolayı, bir takım aksaklıklar yaşanmıştır, mailler gecikmeli ulaşmıştır, 2 taraftan da özür dileriz" ilgilizce yaz daha karizma durur bir de, daha sağlam yaz benim yazdığım çok dandik oldu, abidik gubidik bir mail adresinden yolla, daha da inandırıcı olur :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: tAKA, 22 Haziran 2005 20:53 tarihinde demiş ki: karsi tarafin mail sunucusuyla ilgili bi olay oldugundan dolayi gosteremezsiniz [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 postmaster hatasi bul bir yerden kendine gore duzenle onun uzerine ekle odevini en iyisi :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yapamazsın! [spo1=+18]Kibar Feyzo : Faşo Ağa Ağa (Şener Şen) : Faşo Nedir Ki Looo? Kibar Feyzo : Ağam bele puşt gibin ipme gibin bişe[/spo][signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar