Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule Gökhan Mod'unu nerden bulabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e-mule gökhan modunu daha önce divxplanet'tan yüklemiştim fakat sanırım oradan kaldırılmış. Aradım ama bulamadım. Bildiğiniz bir yerde varsa url verebilirseniz veya bana yollayabilirseniz ([email protected]) sevinirim.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
evet son derece başarılı bir program..

ayrıca yardım edenlere teşekkür ederim[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
arayüzünden nefret ediyorum
aynı işlevi yerine getirebilecek biraz da görselliğe önem vermiş bi mod var mı ?[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
Bir sorum olacak programı indirip çalıştırdım ama hala lowid almaya devam ediyorum. nasıl high id alabilirim?[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.
Mesaj tarihi:
valla üni yurdunda kaldığım sürece godmode da bulsam low id alıcam heralde[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uploadsız versiyonu dediğin ne kullanırsan kullan 1.0'dan aşağısına düşmüyor uploadın. Gokhanmode'da da aynı durum. 1kbps uploaddan da bişeycik çıkmaz.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 26 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
arayüzünden nefret ediyorum
aynı işlevi yerine getirebilecek biraz da görselliğe önem vermiş bi mod var mı ?

kendi skinini kendin yap :D[signature][hline]icqmsn

Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 24 Aralık 2004 14:11 tarihinde demiş ki:
gerçekten gökhan mod dada 1 kb nın altına inmiyormu ?
hmm
eğer 1 in üstüne çıkmıyorsa gerçekten iyi

guzelligi o ya.diger p2p yazılımlarından farkı bu.emule ,edonkey falan kullansak simdi client.met in upload yuzdesini artırmamız gerekiyor,baglatımızı son hızla kullanmak icin.
gokhanmodda ne guzel hic bi ek yapmamız gereken birsey kalmıyor.masallah imesh gibi calısıyor.:D[signature][hline]icqmsn

Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 23 Aralık 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
uploadsız versiyonu dediğin ne kullanırsan kullan 1.0'dan aşağısına düşmüyor uploadın. Gokhanmode'da da aynı durum. 1kbps uploaddan da bişeycik çıkmaz.

üzerine çıkmıyor demek istemişim de... Aklım fikrim nerelerde post atarsam işte....

Anlayın siz de ;)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu gökhn mod banlandı mı? arkadaşla uğraşıyoruz bağlayamıyoruz son veriyonu var hem de..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...