26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 e-mule gökhan modunu daha önce divxplanet'tan yüklemiştim fakat sanırım oradan kaldırılmış. Aradım ama bulamadım. Bildiğiniz bir yerde varsa url verebilirseniz veya bana yollayabilirseniz ([email protected]) sevinirim.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 süper doğa üstü güçlerimle buldum http://www.divxplanet.net/dosyaindir.php?id=32[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 http://streamin.250free.com/Emule30E-GOKHAN2604.rar[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 buraya upload ettim arkadasim herhangi bir sorunda p.m atabilirsin [Bu mesaj streamin tarafından 24 Kasım 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu ne oluyor ? Biraz açıklar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 p2p yazilim olan emuleyi gokhan adli arkadassimiz hepimizin high id almamiz icin editlemis cok basarili bir versiyon[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet son derece başarılı bir program.. ayrıca yardım edenlere teşekkür ederim[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben icemod kullanıyorum. Çok başarılı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yabu emule harbiden iyi bi program mı neden sordum dersenız p2p programlarından nefret ediyorum da ondan bi sakıncası yokmu bu porgramın ayni[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iyi bir program olduğu elbetteki doğru istediğin herşeyi bulabiliyorsun ama biraz sabır lazım yüklemek için (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arayüzünden nefret ediyorum aynı işlevi yerine getirebilecek biraz da görselliğe önem vermiş bi mod var mı ?[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bir sorum olacak programı indirip çalıştırdım ama hala lowid almaya devam ediyorum. nasıl high id alabilirim?[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben anlamıyorum bu emule'ü high id aldığım halde yerlerde sürünüyor dl[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 emule kullanan portları açmanız yeterli.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla üni yurdunda kaldığım sürece godmode da bulsam low id alıcam heralde[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 birde bunun uploadsuz versiyonu vardı nereden buluruz ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 uploadsız versiyonu dediğin ne kullanırsan kullan 1.0'dan aşağısına düşmüyor uploadın. Gokhanmode'da da aynı durum. 1kbps uploaddan da bişeycik çıkmaz.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gerçekten gökhan mod dada 1 kb nın altına inmiyormu ? hmm eğer 1 in üstüne çıkmıyorsa gerçekten iyi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 24 Aralık 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: arcane, 26 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki: arayüzünden nefret ediyorum aynı işlevi yerine getirebilecek biraz da görselliğe önem vermiş bi mod var mı ? kendi skinini kendin yap :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Arkansis, 24 Aralık 2004 14:11 tarihinde demiş ki: gerçekten gökhan mod dada 1 kb nın altına inmiyormu ? hmm eğer 1 in üstüne çıkmıyorsa gerçekten iyi guzelligi o ya.diger p2p yazılımlarından farkı bu.emule ,edonkey falan kullansak simdi client.met in upload yuzdesini artırmamız gerekiyor,baglatımızı son hızla kullanmak icin. gokhanmodda ne guzel hic bi ek yapmamız gereken birsey kalmıyor.masallah imesh gibi calısıyor.:D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 evet dikkatimi çekti mldonkey gibi çalışıyor aynen maşallah 1 kb nin üzerine çıkmıyor uploadum sürekli patlayan web interface i kullanmak zorunda değilim mldonkey gibi, emule penceresi ile çok rahat halloluyor herşey herşey ne güzel hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Kendercik, 23 Aralık 2004 17:09 tarihinde demiş ki: uploadsız versiyonu dediğin ne kullanırsan kullan 1.0'dan aşağısına düşmüyor uploadın. Gokhanmode'da da aynı durum. 1kbps uploaddan da bişeycik çıkmaz. üzerine çıkmıyor demek istemişim de... Aklım fikrim nerelerde post atarsam işte.... Anlayın siz de ;)[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hehe senin o mesajdan sonra bende dağıldım mesajımı düzenledim saçmaladım bende resmen[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 abi bende direk hata veriyor bu gökhan mod ne yapacagim. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 27 Aralık 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadaşlar bu gökhn mod banlandı mı? arkadaşla uğraşıyoruz bağlayamıyoruz son veriyonu var hem de..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet,galiba banli ayrica bittorent - azereus rulz![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar