Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kesinlikle bende fark ettim bu durumu. Rahatsız oluyorum aynen.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok Kirk Hammett'la karıştırdı o , aldırma :9[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Abi ben pek çok resminde Atatürk'ün şehla olduğunu gördüm. Adam şehlaysa şehla, ne olcak ki? Şehla olması onun bizim Ata'mız olduğu gerçeğini mi değiştirecek? Biriside Ata'nın şehla olduğunu okuduğunu söyleyince üstüne gitmişsiniz. Sanki adam küfretmiş. Bende Ata'mızı şehla olarak biliyorum. Oladabilir yani sonuçta o da bir insandı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu foto makinesinden çekilmiş resmi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 görüldüğü gibi şehla biraz...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: MeSh, 28 Mayıs 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Abi ben pek çok resminde Atatürk'ün şehla olduğunu gördüm. Adam şehlaysa şehla, ne olcak ki? Şehla olması onun bizim Ata'mız olduğu gerçeğini mi değiştirecek? Biriside Ata'nın şehla olduğunu okuduğunu söyleyince üstüne gitmişsiniz. Sanki adam küfretmiş. Bende Ata'mızı şehla olarak biliyorum. Oladabilir yani sonuçta o da bir insandı. Bizim kızdığımız o deil ztn.Eğer böyle birşey varsa tabiiki kızmayız ama bilerek gözleriyle oynanıosa bi saçmalık var demektir.Özellikle çirkinleştirilmeye çalışılıyorsa resim diye düşünüp buna kızıoruz :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o zaman neden göz ?[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben size solıyım bu 50 ytkllerde kaban falam gıymiş ruslara enzıo bı kalpak eksık bende çok garipsedım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O_o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yeni gelmiş bir üyenin direk bu topic i bulmasıda ilginç bir raslantı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 adam asgari ücretle çalışa çalışa kafayı yemiş bence[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 takip ediyosan kimsenin 1 cümleyi 8 mesaja yaymaması dikkatini çekmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yusufu tanıyom şimdi sizin oralarda asgari ücret gelirse kaçmasın bi yere demişti bekle gelir[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar bence paranoyakça düşünüyorsunuz ben farketmemiştim bile böyle bir olay olduğunu ... Ayrıcana bu kadar putlaştırmada başka bir ülkede yoktur... Adam demişki benm bedenimle değil düşüncelerimle uğraşın onları öğrenin,değerlendirin hür iradenizle karar verin demiş... Ki coğu görüşü 70 sene sora geçerlidir... Bunu az düşünür yapabilmiştir... Ama biz inatçıyız adamın dediğine karşın biz adamı put edecez adama tapınacaz kacınız atatürkü bu kadar sevip de kitaplarının hepsini okudu(okuyanlar vardır % olarak diyorum ben ) Şahsen insanları atatürk ü putlaştırmasına çok karşıyım.. Devletimize,ülkemize büyük iyilikler yapmış olduğu için minnet duyalım elbette,hatta duymayanda bi terslik olduğunu düşünürüm fakat insanlar niye putlaştırıyor onu anlayamıyorum Atatürk kendi demiş benim naciz vücüdum bir gün toprak olacak diye ama biz hala putlaştırırız onun düşüncelerine karşı çıkarak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 soğukkanlı + mantıklı bir bakış açısı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 peki dostum sakin ol, bugun buluşalım senle bütün resimleri düzeltelim, olmassa güzel sanatlar bölümüne yazılalım daha profesyonel düzeltmelerde bulunuruz hatta yurtdışında master filanda yapalım bu iş için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o zaman tv kanalı kuralım, halka gösterelim gerçekleri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ytl üzerindeki Atatürk resimleri cidden çok kötü, hatta size bi şey daha sölim, YTL ler basılmadan önce ekonomi bakanı ve darphane yöneticileri yeni paranın tasarımı hakkında konuşuolarmış ve bakan bir fikir üretmiş. Fikir şöyle; örneğin demir parada buşunan Atatürk resminin üzerine o paranın değerinin yazılması, yani yazıyla turanın aynı yerde olması.... bunun arkasında gizli amaçlar mı vardı bilemiyorum. bu olayı darphane genel müdürü bizzat anlattı, ve sonra bu beyfendi darphaneden bu tip olaylar yüzünden ayrılmış...[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: forgiver, 22 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki: yeni gelmiş bir üyenin direk bu topic i bulmasıda ilginç bir raslantı ne demek istedin?[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben yeni gelsem arama butonuna ilk sex yazar onla ilgili konuları arardım o bakımdan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o da güzel tabi...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kimsenin mustafa kemalin kaşıyla gözüyle oynadığı yok, celallenmeyin hemen. heykelini büstünü yamuk yapan da yeteneksizdir yani. katıldığı bir savaştan sonra tek gözünden yaralandığı doğrudur(şarapnel parçası isabet etmiş), o yüzden belli bir tarihten sonra çekilen fotoğraflarında tek gözü donuk bakar.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. [Bu mesaj Sacros tarafından 22 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar