Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Resimleri

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Abi ben pek çok resminde Atatürk'ün şehla olduğunu gördüm. Adam şehlaysa şehla, ne olcak ki? Şehla olması onun bizim Ata'mız olduğu gerçeğini mi değiştirecek? Biriside Ata'nın şehla olduğunu okuduğunu söyleyince üstüne gitmişsiniz. Sanki adam küfretmiş. Bende Ata'mızı şehla olarak biliyorum. Oladabilir yani sonuçta o da bir insandı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 28 Mayıs 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
Abi ben pek çok resminde Atatürk'ün şehla olduğunu gördüm. Adam şehlaysa şehla, ne olcak ki? Şehla olması onun bizim Ata'mız olduğu gerçeğini mi değiştirecek? Biriside Ata'nın şehla olduğunu okuduğunu söyleyince üstüne gitmişsiniz. Sanki adam küfretmiş. Bende Ata'mızı şehla olarak biliyorum. Oladabilir yani sonuçta o da bir insandı.

Bizim kızdığımız o deil ztn.Eğer böyle birşey varsa tabiiki kızmayız ama bilerek gözleriyle oynanıosa bi saçmalık var demektir.Özellikle çirkinleştirilmeye çalışılıyorsa resim diye düşünüp buna kızıoruz :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Arkadaşlar bence paranoyakça düşünüyorsunuz ben farketmemiştim bile böyle bir olay olduğunu ...

Ayrıcana bu kadar putlaştırmada başka bir ülkede yoktur... Adam demişki benm bedenimle değil düşüncelerimle uğraşın onları öğrenin,değerlendirin hür iradenizle karar verin demiş... Ki coğu görüşü 70 sene sora geçerlidir... Bunu az düşünür yapabilmiştir... Ama biz inatçıyız adamın dediğine karşın biz adamı put edecez adama tapınacaz kacınız atatürkü bu kadar sevip de kitaplarının hepsini okudu(okuyanlar vardır % olarak diyorum ben ) Şahsen insanları atatürk ü putlaştırmasına çok karşıyım.. Devletimize,ülkemize büyük iyilikler yapmış olduğu için minnet duyalım elbette,hatta duymayanda bi terslik olduğunu düşünürüm fakat insanlar niye putlaştırıyor onu anlayamıyorum
Atatürk kendi demiş benim naciz vücüdum bir gün toprak olacak diye ama biz hala putlaştırırız onun düşüncelerine karşı çıkarak...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ytl üzerindeki Atatürk resimleri cidden çok kötü, hatta size bi şey daha sölim, YTL ler basılmadan önce ekonomi bakanı ve darphane yöneticileri yeni paranın tasarımı hakkında konuşuolarmış ve bakan bir fikir üretmiş. Fikir şöyle; örneğin demir parada buşunan Atatürk resminin üzerine o paranın değerinin yazılması, yani yazıyla turanın aynı yerde olması.... bunun arkasında gizli amaçlar mı vardı bilemiyorum. bu olayı darphane genel müdürü bizzat anlattı, ve sonra bu beyfendi darphaneden bu tip olaylar yüzünden ayrılmış...[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin mustafa kemalin kaşıyla gözüyle oynadığı yok, celallenmeyin hemen. heykelini büstünü yamuk yapan da yeteneksizdir yani. katıldığı bir savaştan sonra tek gözünden yaralandığı doğrudur(şarapnel parçası isabet etmiş), o yüzden belli bir tarihten sonra çekilen fotoğraflarında tek gözü donuk bakar.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol.

[Bu mesaj Sacros tarafından 22 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...