LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 F1'de yarış başlarken 6 pilot dışında bütün pilotlar pit'e girdi ve yarışa başlamadı. Sadece 6 araba şuan yarışta.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 19 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sebep ne ? neyin davasi bu ?[signature][hline]
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 niye ki acaba ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tam komedi, izlemesi komedi oluyor :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 E tabii yusuf oldular.[signature][hline]
ivan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu çekilenlerin lastikleri kazaya sebebiyet veriyomuş galiba F1 komisyonundan ceza yememek için zoraki yarıştan çekilmişler.[signature][hline] the legendary tamer..
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sanırım ferrari'yi protesto amaçlı birşey. tekerlekleriyle ilgili birşey mi ne olmuş. ilginç bir olay gerçekten..[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his master.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tekerleklerin sıralama turlarının başından yarışın sonuna kadar hiç değiştirilmemesini Michelin kullanan bütün takımlar protesto ediyor. Tekerlerklerin hiç değiştirilmemesinin tehlikeli olduğunu savunuyorlar ve bence haklılar. Ferrari'ler yarışa devam edeceklerdir çünkü hem Bridgestone hemde Eclstone ile yakın bir pozisyondalar. Zaten diğer takımlar ile Eclstone'un arası baya açıktı. Yıllık toplantılara sadece Ferrari katılmıştı falan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bence şuan tarihi bir an yaşıyoruz. Daha önce böyle bir protesto görülmedi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 seyirciye de yazık oldu tabi bu arada topic gaz ile yanlıs yere acılmıs gibi gözüktü bana=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 taşır topici alexi şimdi :) ilginç bir yarış oluyor hehe meydan boş köklüyorlar gazı :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 özellikle buraya açtım diyebilirim. Çünkü her ne kadar TV'de olan bir olay olsada F1 dünyasını ilgilendiren ve tartışmaya açık bir konu. Bana göre ne vizyon'a nede patinaja uymuyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Piste şişeler yağıyor.. Yazık hem arabalara hem seyricilerin verdiği paraya[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 harbi den ha...fenerbahçenin gs derbisine çıkmaması gibi bişey...verilen paraya yazık..[signature][hline]
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Seyircilerin pankartlar mükemmel " $ Back " ehaaha. Sonuna kadarda haklılar valla[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya adamların parası geri verilsin çıksın gitsinler..bunların içinde patlasın protestoları dicemde olmaz bu saatten sonra...daha önce hiç böyle bir şey yapılacağı bilinmiyormuydu? gizledilermi?[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi asıl yarışan pilotlara yazık:) nekadar kötü hissediyorlardır varya şimdi. Düşünsene abi okadar formula pilotu olmuşsun adamlar izlemiyo paralarını geri istiyo piste kafana şişe atmaya çalışıyo.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Haziran 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu olay türkiye'de olmasın girişirim bunlara ben.!! Çok kızdım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yapmasınlar terbiyesizlik...ben böyle yönetici felan olsam direk salarım güvenlik güçlerini üstlerine...[signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kafaya şişe atmaya çalışıo??! tutturabilen varsa hll olsn[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o degilde çekilen sürücülere yazık. Ayrıca çekilmelerinin sebebi hem kural hemde Ralf Schumacher'in bu sebepten yaptığı kaza. Abisi de hayırsız (şimdi küfredecem :D sevmem zaten ) kardeşi çok önemli kaza yapmış çkıyor piste sfdfs :D
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 chemy tutturur hatta gerekırse oyle bı alet yaparkı adıda kafaya sıse attırıcısı olur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 demın o yorumcu adam soyledı sezonun basında mıllet sponsorlara ımza atınac tum takvımdekı yarıslara cıkıcaklarını teyıd etmekmıs yane cıkmazlarla cok buyuk para odiycekler sponsorlora yane cıkmayanlara buyuk yuk dusuyo su anda hem millet senenın basında latık fırmalarıylan anlasma imzalıyo daha sonrada mıllet dıyo kı bu lastıkler sorunlu olur mu cnm öyle şey ..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Öne çıkan mesajlar