Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW oyanamak için evden çıktılar ama....

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

off cok kötü ya umarım bedelini öderler.
benim annemde yeni dogdugunda evlerinde kedi varmıs. annem dogunca kediye fazla ilgi gosterilemedigi için kedi kıskanmıs sanırım. ve bi gece kedi annemin yüzünün üstüne yatmıs. ananemler son anda gormusler ve kediyi almıslar ordan.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

Sosyal ağlarda paylaş

evet bilgisayar zararlı değil salak olmak zararlı. ya bebee bırakıp wow oynuyacak salaklar anca ordan cıkıyo. pokemon u da boyle yasakladılar. cocuu pokemon oldurdu. yoo cocuk salakmıs kim kendini pokemon sanıp atlarki camdan pırt die[signature][hline] impossible is nothing as nothing is nothing

/ 0 0
=o=/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKGaMeR, 20 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
koreliler salaktır

bune şimdi herkez salak falan derken buda aradan laf atmış[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Koreliler salaktır degil, her insana göre degisir bu.
İngilizlerdede var, Almanlardada, Bizlerlede. Böyle yorumlanmamalı.
Ayrıca bebeke gercekten yazık olmuş, böyle duyarsız bi aileyi haketmiyordu, ruhu huzura kavussun.. =([signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bazı özellikler milletten millete değişiyo bunun da temelinde beynin çalışma yapısı var örneğin sıcak iklim insanlarının sıcak kanlı ya da zaman olarak esnek olması gibi.. dolayısıyla kişisel salaklık ve belki de kore milletine özgü başka bi özellik sonucu böyle bi olay olmuş olabilir örneğin ne bileyim zevke ya da teknolojiye düşkünlük vs?
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Benim yaşadığım ülkede milyonlarca kişi çocuğunu allaha emanet sokağa salıyor, evde bakması için 5 yaşındaki kardeşine bırakıyor, sabah işe gidip kapısını kilitlediği evde çocuğunu akşama kadar evde bırakıyor. Hatta haberlerde izlemişsinizdir bu şekilde bu ülkede her yıl bir sürü çocuk, en çok yangın sebeiyle ölüyor. Adamlar 5 saat yanlız bırakmış bir anda cani, salak, aptal ilan ettiniz. Biz bunu bebek sahibi olacak kadar olgunlaşmamış diye değiştirsek daha doğru olmaz mı? Sorun annenize babanıza özellikle ilk çocuksanız size karşı ne salaklıklar yapmışlar, şimdi olsa asla yapmam dedikleri ne çok anıları var. Siz önce gidip kendi annenize babanıza hıyar diyip onları sallandırın.

Koreliler aptaldır... Wow'da Türkler salaktır diyen bir adamı linç etmeye çalışan kişiler aynı lafları konu başkası olunca çok rahat edebiliyor.

Bu arada işin medya yönüne hiç deyinmeyeceğim, haber değeri taşıyan bazı vakalarım olduğumdan gazetecilerin kıçlarından ne güzel uydurduklarını biliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bende fedaykin e katılıyorum.
Wow oynarken, yemek pişirirken, Hatta anne baba uyurkende olabilecek bir olay bu.
Sorumsuz değiller demiyorum, ancak Fedaykin in de dediği gibi anneler ve babalar kimlere emanet edip, gözetmensiz nelere izin verdikleri düşünülürse ben buna sadece kötü talih derim...
Ayrıca Koreliler salaktır
X ler malaktır diye genelle yapmak imin neyine?
Siz kaç Koreli yada X şahsiyet tanıoyorsunuz ki, bu toplumları mı inceledinizde de genelleme yapma hakkını buluyorsunuz?
[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 20 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 20 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Pardon sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Benim yaşadığım ülkede milyonlarca kişi çocuğunu allaha emanet sokağa salıyor, evde bakması için 5 yaşındaki kardeşine bırakıyor, sabah işe gidip kapısını kilitlediği evde çocuğunu akşama kadar evde bırakıyor. Hatta haberlerde izlemişsinizdir bu şekilde bu ülkede her yıl bir sürü çocuk, en çok yangın sebeiyle ölüyor. Adamlar 5 saat yanlız bırakmış bir anda cani, salak, aptal ilan ettiniz. Biz bunu bebek sahibi olacak kadar olgunlaşmamış diye değiştirsek daha doğru olmaz mı? Sorun annenize babanıza özellikle ilk çocuksanız size karşı ne salaklıklar yapmışlar, şimdi olsa asla yapmam dedikleri ne çok anıları var. Siz önce gidip kendi annenize babanıza hıyar diyip onları sallandırın.

Koreliler aptaldır... Wow'da Türkler salaktır diyen bir adamı linç etmeye çalışan kişiler aynı lafları konu başkası olunca çok rahat edebiliyor.

Bu arada işin medya yönüne hiç deyinmeyeceğim, haber değeri taşıyan bazı vakalarım olduğumdan gazetecilerin kıçlarından ne güzel uydurduklarını biliyorum.

+1[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...