Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engineering için

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

valla eng cok zevkli bi suru trinkletin oluyor kullanmiyorsun 300 leyene kadar direkt mining le kas sonra birak miningi git enchanting al

valla Bl da eskiden baya para vardi engineringde sniper scope dan ve thorium shellden az para kirmadim eheh ama tabi millete receipt ciktikca fiyat kirdilar falan ugrasmak mantiksiz oldu (tabi gidip kazip yapicam diyorsan iyi para var halada ben hammadeyi ahden alip satiyordum scope basi 3 gold thorim shell basi 1 gold para kiriyordum sonra gidip kari kizla yiyordum o ayri simdi bi epic mountum bile yok cok pismanim)
Sosyal ağlarda paylaş

Engineer oynaycaksan miningalman şart. hemen herşey için metal kullanıyorsun. Ara sıra deri lazım olduğuda oluyor. Eğlencelidir. Bomba yapıp etrafa atarsın adamlar ıdisorient edersin filan :) Ben sırf gözlük sevdasına yapmıştım.

Edit: Birde robotları kontrol etmeni sağlıyan. Gobline remote controller trinketi çok iyiydi gnomeregan da baya işe yarıyordu.
[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN

[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 22 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...