Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Merak ettim,forumda hiç engineer olan,yada daha önce olmuş olan var mı?Güzel mi,para kazandırmadığını biliyorum ama zevkli gözüküyor.Ayrıca yanına ne alınmalı,ne yapılmalı?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla eng cok zevkli bi suru trinkletin oluyor kullanmiyorsun 300 leyene kadar direkt mining le kas sonra birak miningi git enchanting al valla Bl da eskiden baya para vardi engineringde sniper scope dan ve thorium shellden az para kirmadim eheh ama tabi millete receipt ciktikca fiyat kirdilar falan ugrasmak mantiksiz oldu (tabi gidip kazip yapicam diyorsan iyi para var halada ben hammadeyi ahden alip satiyordum scope basi 3 gold thorim shell basi 1 gold para kiriyordum sonra gidip kari kizla yiyordum o ayri simdi bi epic mountum bile yok cok pismanim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Engineer oynaycaksan miningalman şart. hemen herşey için metal kullanıyorsun. Ara sıra deri lazım olduğuda oluyor. Eğlencelidir. Bomba yapıp etrafa atarsın adamlar ıdisorient edersin filan :) Ben sırf gözlük sevdasına yapmıştım. Edit: Birde robotları kontrol etmeni sağlıyan. Gobline remote controller trinketi çok iyiydi gnomeregan da baya işe yarıyordu. [signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 22 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya bide gnome ile goblinin çok farkı var mı,biri bombalar üzerine diğeri ilginç şeyler daha çok ve hangisini tavsiye edersiniz[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben gnome gittim, mono goblin sonucta birinin urettiğini digeri kullanabiliyor yani onemli olan engineering puanı kullanabilmek için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben varım engineer hatta Core Marksman Rifle varsa Sipariş alabilirim Corald alliance tarafındayım[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar