Lucas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ortega'nın hasan ile ergünü birbirine soktuğu çalım buradaki bi çok çalımdan güzel,en azından serhatın hareketinden gzl :P[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Benim gecen gun arka bahcede yaptigim hareket nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 off harika yaa.. ama bence ilk baştaki top sektirerek giden adamın hareketi daha gzl gibi bence ve ronaldinho nun tabiki de...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yalnız şimdi dikkatimi çekti ilhan mansız ı bile koymuslar yaa yaptıgı hareket digerlerinin yanında bişey kalmıyo ama genede gzl..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 okocha'da ağlatıyor yalnız, kral adam.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Cristiano Ronaldo.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ronaldinho manyak adam.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 offf harika video valaha ronaldinho ve cristiano'nun yaptığı hareketleri gördükten sonra en niye futbol oynuyorum diye düşündüm bi an :) yalnız adamlar beni dumura uğratan bi hareketi koymuşlar şaşırdım ali güneş'in fener'e geldiği zaman oynadığı ilk maçta yaptığı hareket :)[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 niyazi serhat akin o ali gunes degil[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya ben onu ali güneş diye hatırlıyorum ama sehat olsa da fark etmez süper bi hareket çünkü[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yarısına kadar izledim hagiyi göremedim HAgi nerdesin[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 muhammed zidane da var orda aman alahım piskopat adam :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Dorsia, 21 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: ben bunlarin arasina hasan sasin klasik ve tek bildigi calim teknigini de isterim... çalım attığı adamı ilerde bekleyip tekrar çalım atmaya çalışmalarını istiyorum ben aslında. hani topla beraber hasan'ın auta çıkmasıyla bitenler :). hagi'nin roberto carlos'a attığı çalımı upload ediyorum az sonra hepinizle paylaşacağım bir sorun olmaz ise.. edit: (diyordum ki upload edemedim :() [Bu mesaj Logan tarafından 22 Haziran 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: uncla, 21 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki: okocha'da ağlatıyor yalnız, kral adam. bu mesajdan sonra aklıma geldi...acaba böyle arka arkaya çalımlar yiyip alemin maymunu olduktan sonra...yüzü kızaran ağlayan felan var mı ya çok merak ettim :D[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar