jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: arcane, 22 June 2003 01:40 tarihinde demiş ki: said: jankis, 21 June 2003 00:15 tarihinde demiş ki: akabinde arcane 50m den koşup geldi babacuma bağırarak gaz yaptı defanstan topu alıp 2 kişiyi çalımlamaya çalıştı beceremedi lol)laf sokacaksan sok ta bari doğru söyle yazma topu aldım dela çıktı karşıma 2 kere geçtim ancak 2. geçişte dengemi kaybettim düştüm[hline]Bunun sahibini öldürene para vercem lol ve de 2. geçişte dengeni kaybedip düştüysen 1 kere geçmiş oldun 2 kere deel[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ulan ben kaleden topu alip depara kalkip hepinizi geçtim konuşmayin bir kerem. En son yolumdan uzaga atiyordunuz kendinizi ne haber?[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 estel napsın millet kaçmak dışında ya. kendi ölüm fermanlarını mı imzalasalardı kalıp da önünde. :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 imzalamaya bile vaktim olmadı[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Estel bir efsanedir futbolda. Vangobbel 1 ben 2 :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar