Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 efenim şimdi ben dedimki hacking i görüp "budanesi?" diyenler için bir walkthrough yapmaya karar verdim sonunda ise elde edeceğiniz şey Niobe ye bir kılıç geliyor sayesinde gökdelen bölümünde munharca Smith katlediyoruz.... şimdi efenim kılıcı almak için öncelikle niobe ve ghost ile bitirmiş olmamız gerekiyor... ilk öncesinde DIR A: diyoruz A: nın içinde ne var görüyoruz daha sonra DIR A:SYSTEM diyoruz (klavye değişik olduğu için oklarla yandaki klavyeden istediğiniz seçebilir CTRL tuşu ile yazbilirsiniz sonra LOGIN diyoruz şifre FREEMIND isterseniz Morpheus tan gelen mesajları dinleyebilirsiniz (sorulan sorulara Y(yes) N(no) ile cevap verebilirsiniz) ve B: sürücümüz açılıyor orada ise DIR B: DIR B:TOOLS diyoruz burayı açmak için 5 haneli bir şifre istiyor şifrenin hepsi 1 ve 0 rakamlarından oluşuyor atış serbest :) kolay bulunuyor ama neyse daha sonra VIRTUAL diyoruz şifre:FROZENFISH akabinde bir puzzle çıkıyor çözmesi gayet basit 2 3 denemeden sonra çözüceksiniz tahminimce daha sonra V: sürücümüz açılmış oluyor DIR V: DIR V:TOOLS ROOTSEARCH diyoruz ve şifremizi alıyoruz THISISNOTREAL akabinde V:ROOT açılıyor e bi zahmet DIR layın neyse arkasından MAIL yazıyoruz şifresi ise bilin bakalım :P THISISNOTREAL sonrasında karşınıza çıkan numaralardan en sonuncusunu arayın...telefondan diil tabi şöyleki DIAL [NUMARA] Trinity yengemiz size bir numara veriyor 942 PORTKEY yazıyoruz sonrada 942 diyoruz BÖÖÖÖ diye numaraların arkasından Trinity ablamızla güzel bi sohbet yapıyoruz daha öncede olduğu gibi Y ve N ile cevap verin daha sonra size bir dosya yolluyor yengemiz içinde bişiler var şunu yazın CRACK 8RAM RAM: sürücümüz açıldı DIR RAM: DIR RAM:TRINITY içinde ise Training diye bir exe var TRAINING yazın ve ok ile aşağıdaki menüdeki yazıyı seçin Niobe ile herhangi bir bölüme girin Tekme ile Yumruğa her aynı anda basışınızda Kılıç ile düşmanı biçebileceksiniz.... tamaam.....ama bu kadarla sınırlı kalmıyor Hacking olayı şunlarda extraları PLAY komutu ile FMV klasörünün içindeki oyun demolarını çalıştırabilirsiniz VIEW komutu ile .IMG leri açabilirsiniz READ komutu ile yazıları okuyabilirsiniz ECHO var sonra HAA şu kaldı HANDSHAKE yazın karşınıza Sparks çıkıcak geyik bir muhabbet süregelirken muhabbet bitince EMP yazın geyik devam etsin :) herneyse hmm başka ne kaldı........HA Sparks ile konuştuktan sonra LOGOS diye sürücü açılıyor güzel foto lar var içinde....... bu kadar sanırım.... PS:Çok kastım laf edeni yeminle vururum PS:e bunu bi sitede zaten bulabilirsin diyenleride vururum PS:ohoooo biz zaten biliyoduk diyenide vururum PS:bunu okuyup kılıcı almayanıda vururum PS:bu topic önceden açılmışsa kendimi vururum[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ooo boşuna uğraşmışın be.bunu TrGamer'da bulabilirdin.Gerçi ben bunu biliyodum o ayrı.Ama canım kılıcı almak istemedi silahlarla daha zevkli. Ha bi de unutmadan bu topic açılmıştı önceden şimdilink veremiyom ama arama yaparsan kesin bulursun. eeee?!?! delikdeşik eettin be?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 *!kendinden geçer ortamı barut kokusu sarmıştır* LEVIE NE DEDİN? DUYAMIYORUM *!devam eder*[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bak belki şimdi duyarsın. ooo boşuna uğraşmışın be.bunu TrGamer'da bulabilirdin.Gerçi ben bunu biliyodum o ayrı.Ama canım kılıcı almak istemedi silahlarla daha zevkli. Ha bi de unutmadan bu topic açılmıştı önceden şimdilink veremiyom ama arama yaparsan kesin bulursun.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ayrıca "Niobe ve Ghost" ile bitirmek gerekir demişsin. Doğrusu "Niobe ve ya Ghost" ile bitirdirdikten sonra olucaktı.[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hayır ikisi ilede bitirmen gerekli :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hayır yanlışın var. Ben sadece Niobe ile bitirdim ve onun dosyasını load edip oynayabiliyorum katana ile. Ghost ile başlamadım bile ...[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 haklı olabilirsin bilmiyorum[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hack ile elime gecen ne? kılıcı geç...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 22 June 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Dextra, 22 June 2003 19:54 tarihinde demiş ki: hack ile elime gecen ne? kılıcı geç...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 22 June 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] hic bisi o zaman:) bazi cizimleri gorebiliyorsun ama logos/art da bulunan bu arada bende sadece ghostla bitirdim kilic cikiyor yine de[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Dextra, 22 June 2003 19:54 tarihinde demiş ki: hack ile elime gecen ne? kılıcı geç...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 22 June 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Adam level-man! muahah[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar