Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR LAN PARTY 21 HAZIRAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar hep bu payro eşşeği yüzünden... açtı şom ağzını yine..

şimdi arkadaşlar ben cuma günü gittim elite. elitin sahibi o sırada orada değilmiş konuştuğum bayan yardımcı olamadı benim de acelem vardı elitin telefon nosunu alıp çıktım. ordan aynete gittim belki orası olur diye. aynet açık değiliz geceleri dedi. neyse ben uzaklaştım ordan (yazlığa gittim:)). yazlıktan eliti aradım adamla konuştum ama adam taş çatlasa saat 1 e kadar açık olabiliriz dedi. extradan bişey yapamazmısınız dememe karşın havamı aldım...

şimdi durum böyle. ama bornova tarafında inanıyorum ki sabaha kadar açık bir yer bulunabilir. açıkçası ben gezip gezip bakıyorum. ama herkes bornovaya gelebilir mi tabi o kadarını bilemiyorum... eğer daha iyi bi yer bilen varsa ve konuşabilecek imkanı varsa gidip lütfen internet cafenin sahibiyle konuşsun yapalım şu mereti yaa.

bu arada yaş sınırı 14-15 yaşa kadarmış 18 yaş muhabbeti fasa fisoymuş en azından elitteki herif bana öyle söyledi.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
Yahu tamam sallayın eliti meliti
ksk'dede gerçekten iyi kafeler var. Dost,Unreal vs..

Bunlarada sormak lazım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
unreal kafede gidelim konuşalım varmı ksk den pati yarın buluşlup gidelim konuşalım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 12 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Yahu tamam sallayın eliti meliti
ksk'dede gerçekten iyi kafeler var. Dost,Unreal vs..

Bunlarada sormak lazım.

sen ksk desın soruver bı zahmet =)[signature][hline]Pyro
Reconquista
Mesaj tarihi:
Dedim size veletler izin vermezler diye...
Bornovada sabaha kadar açık internet cafeler rahat bulursunuz.. Amma velakin saat 12.30 civarı adamlar (cafe sahipleri) tek tek nüfus kontrolü yaptığından..(polisler gelmeden önce..) sizin işiniz gene yalan olur düşüncesindeyim..
Demedi demeyin..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Vaayyy saat 1'e kadar dua din bee saat 12'yi geçmesi bile suç ki cafe kapatılmaya kadar gider bu olay saat 1 kadar dayanması iyi ozaman ya bütün gün cafe yada yarı cafe yarı gezmek doloşmak olabilir benim için sorun olmaz :) herşeye uyarım.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 12 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
sen ksk desın soruver bı zahmet =)

organize eden levie wala o sorsun :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
yeg yeee. başka derdin var mı hocam? ben burdan kalkıp bi de karşıyakaya gidicem. ordaki birileri soruvarsin arkadaşlar...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
Mesaj tarihi:
*! Pis Pis Sırıtır *
Zuh zuh..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
Mesaj tarihi:
mad bak pyroyla birlikte feci kaşınıosunuz bakın fena yaparım:D[signature][hline]You say you're nasty pirates...
Mesaj tarihi:
merak etme akrabam :) euheuhueh zuahahha ay koptum akraba indirimi yaptırcam kafeye sanırım kepenkleri indirip sabahlıyabiliriz daha öncede yapmıştık[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
gothic becer şu işi dile benden ne dilersen abi...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 13 Haziran 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
merak etme akrabam :) euheuhueh zuahahha ay koptum akraba indirimi yaptırcam kafeye sanırım kepenkleri indirip sabahlıyabiliriz daha öncede yapmıştık

Hangi kafe ama?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
bi de 15 ile 20 kişi arasındaki bi grubu kaldırabilir mi?[signature][hline]You say you're nasty pirates...
Mesaj tarihi:
abi yeter .. gece için kasmayın işte alal..
gündüz yapın gelelim adam gibi.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
Mesaj tarihi:
sana inat değil mi olm alla alla:)[signature][hline]You say you're nasty pirates...
  • Yeni Oluştur...