Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 e hala cvp yok[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Cafeci kesti adamı :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence adam öldü[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yalan oldu yalan..[signature][hline]Pyro Reconquista
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar hep bu payro eşşeği yüzünden... açtı şom ağzını yine.. şimdi arkadaşlar ben cuma günü gittim elite. elitin sahibi o sırada orada değilmiş konuştuğum bayan yardımcı olamadı benim de acelem vardı elitin telefon nosunu alıp çıktım. ordan aynete gittim belki orası olur diye. aynet açık değiliz geceleri dedi. neyse ben uzaklaştım ordan (yazlığa gittim:)). yazlıktan eliti aradım adamla konuştum ama adam taş çatlasa saat 1 e kadar açık olabiliriz dedi. extradan bişey yapamazmısınız dememe karşın havamı aldım... şimdi durum böyle. ama bornova tarafında inanıyorum ki sabaha kadar açık bir yer bulunabilir. açıkçası ben gezip gezip bakıyorum. ama herkes bornovaya gelebilir mi tabi o kadarını bilemiyorum... eğer daha iyi bi yer bilen varsa ve konuşabilecek imkanı varsa gidip lütfen internet cafenin sahibiyle konuşsun yapalım şu mereti yaa. bu arada yaş sınırı 14-15 yaşa kadarmış 18 yaş muhabbeti fasa fisoymuş en azından elitteki herif bana öyle söyledi.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 eheh "ben demi$tim" demek istiyorum :-p[signature][hline]Pyro Reconquista
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yahu tamam sallayın eliti meliti ksk'dede gerçekten iyi kafeler var. Dost,Unreal vs.. Bunlarada sormak lazım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 unreal kafede gidelim konuşalım varmı ksk den pati yarın buluşlup gidelim konuşalım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: BlaCk, 12 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Yahu tamam sallayın eliti meliti ksk'dede gerçekten iyi kafeler var. Dost,Unreal vs.. Bunlarada sormak lazım. sen ksk desın soruver bı zahmet =)[signature][hline]Pyro Reconquista
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Dedim size veletler izin vermezler diye... Bornovada sabaha kadar açık internet cafeler rahat bulursunuz.. Amma velakin saat 12.30 civarı adamlar (cafe sahipleri) tek tek nüfus kontrolü yaptığından..(polisler gelmeden önce..) sizin işiniz gene yalan olur düşüncesindeyim.. Demedi demeyin..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Vaayyy saat 1'e kadar dua din bee saat 12'yi geçmesi bile suç ki cafe kapatılmaya kadar gider bu olay saat 1 kadar dayanması iyi ozaman ya bütün gün cafe yada yarı cafe yarı gezmek doloşmak olabilir benim için sorun olmaz :) herşeye uyarım.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bizim yaptığımız lan party sizinkini döver. :P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Pyro, 12 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: sen ksk desın soruver bı zahmet =) organize eden levie wala o sorsun :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yeg yeee. başka derdin var mı hocam? ben burdan kalkıp bi de karşıyakaya gidicem. ordaki birileri soruvarsin arkadaşlar...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 *! Pis Pis Sırıtır * Zuh zuh..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mad bak pyroyla birlikte feci kaşınıosunuz bakın fena yaparım:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tamam yarın gidiyorum[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gothic boy pos endam var mı sende? adam buyuk sansın abri =P[signature][hline]Pyro Reconquista
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 merak etme akrabam :) euheuhueh zuahahha ay koptum akraba indirimi yaptırcam kafeye sanırım kepenkleri indirip sabahlıyabiliriz daha öncede yapmıştık[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gothic becer şu işi dile benden ne dilersen abi...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Gothic, 13 Haziran 2005 10:22 tarihinde demiş ki: merak etme akrabam :) euheuhueh zuahahha ay koptum akraba indirimi yaptırcam kafeye sanırım kepenkleri indirip sabahlıyabiliriz daha öncede yapmıştık Hangi kafe ama?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bi de 15 ile 20 kişi arasındaki bi grubu kaldırabilir mi?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi yeter .. gece için kasmayın işte alal.. gündüz yapın gelelim adam gibi.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sana inat değil mi olm alla alla:)[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tık yok hala?[signature][hline]Pyro Reconquista
Öne çıkan mesajlar