Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç..

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi ben bazen saçım ıslakken flm (yağmurlu havadan dönünce,banyodan çıkınca flm) saçım böle yani istediim şekli flm alıo ya da ben verebiliom ama jöleyi sürerken o şekli kaybediorum ve uyuz oluorum
böle bi sprey yok mu saçım ıslakken bile sıksam o,o şekilde klasa olmuo mu :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

saçının uzunluğunu bilmiyorumda benimde senin gibi saç uzunken yıkadıktan sonra şekle girmiyodu aradan 1 gün geçince saç yağlanıyor benim ve şekle giriyor istediğim gibi bu taktiği dene istersen saçların biraz yağlı gezicen ama onu bil haftada 1 yıkıyodum ben saçları şimdi 3'e vurdurdum.[signature][hline]silence..
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunla kısa arasındaki şekilsiz geçiş dönemi mi?

Sprey var fiyatı biraz tuzlu olur sprey in Hobby falan alma iyi marka al. Yoksa boşuna para vermiş oluyorsun (Tecrübe ile sabittir. Ama o dönemde saçlar sabit değildir)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

saçlarından iyi performans istiyorsan Vella Loreal gibi pahalı markaların jölelerini, kuaförlerden almalısın
20 ile 50 milyon arasında para verirsin ama istediğini yaparsın...

yok ebeninki diyorsan DAX al en kötü ihtimal 10-15 milyon falan oda ama gayet iyi..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

o kdr uzun deil eheh :D
ya şimdi jöleledim ya benim saçlarım yatmıodu :D evet hep böle kirpi gibi geziodum nihayet normal insan saçı yaptım ve güzel bi şekil verdim
nese işte böle saçı öne atmanın güzelliğini hissettim alnıma düşmesini nese şekil verdim
şimdi saçma gelcek biliorum ama ben böle öne düşen saçlarımın ayrık olmasını istiom yani bilmiom annatabildim mi böle ince ve ayrık olcak ama bu amele jöle yapıştırdı saçları böle mal gibi kaldım kuruyunca jöle napçam ben ya?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

Jole kullanıcaksan berberlerden kuaförlerden silhouette diye istiyeceksin Pahalı bişi ama kuruma falan yapmıyor. Kıtır kıtır olmuyor diyelim
Ama ben spreyden yanayım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

hmm kafam karıştı ama şimdi işte jöleyi sürünce o şekil bozuluo yani ben hemen o an alıp sıkiim çünkü bazen cidden güzel denk gelio :D
evt jöle için de onu bi araştırcam da ben ıslak görünmesini istiom saçımın...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

git duzgun bi kuafore, loreal techni art diye wax mum. bildigin bal mumu gibi bir $ey. en son 30 milyon civarıydı fiyatı ama 6 ay civarı idare eder.oyle jole gibi acaip gostermiyor sacı, sanki hicbir $ey surmemi$sin de kendi hali oyleymi$ gibi duruyor. ustune de birazcık sac spreyi sıktın mı jole falan hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi sprey alcam sanırım bi de jöle

spreyden beklentim yaptıım saçın bozulmasını önlemek kuru gösterse de olur ıslak gösteren war mı spreyde?ve bu sprey ıslak saça da sıkılır mı sıkılırsa verimi nası olur :D

jöleden beklentim de ıslak göstercek ve şekli bozulmayacak yani böle istiom..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
b1vRiP, 21 Haziran 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar şimdi ben bazen saçım ıslakken flm (yağmurlu havadan dönünce,banyodan çıkınca flm) saçım böle yani istediim şekli flm alıo ya da ben verebiliom ama jöleyi sürerken o şekli kaybediorum ve uyuz oluorum
böle bi sprey yok mu saçım ıslakken bile sıksam o,o şekilde klasa olmuo mu :D

wax kullan(böyle mi yazılıyo bilmiyorum)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Saç köpükleri var onları kullan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bişi diecem de bu wax hentbolcuların ellerine sürdüü şey deil mi top kaymasın die?!?

of kafam allak bullak köpük girdi bi de işin içine :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 22 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
ne wax igrec bişiy sacı kalmaz valla
yoluk tawuklara benzer cocuk ...p

aynı şeyden bahsettiğimizden emin misin?benim bi arkadaşım kullanıo güzel yapıyo saçını düzenli olarak hergün yıkıyo falan.biraz beyaz kalıntı yapıyo onlar da temizlenebiliyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 21 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
saçının uzunluğunu bilmiyorumda benimde senin gibi saç uzunken yıkadıktan sonra şekle girmiyodu aradan 1 gün geçince saç yağlanıyor benim ve şekle giriyor istediğim gibi bu taktiği dene istersen saçların biraz yağlı gezicen ama onu bil haftada 1 yıkıyodum ben saçları şimdi 3'e vurdurdum.

Ewt yaglı olunca gercektende istenilen şekle giriyor ama Krem 7/24 de bayagı işe yarıyor[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
b1vRiP, 22 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki:abi bişi diecem de bu wax hentbolcuların ellerine sürdüü şey deil mi top kaymasın die?!?

WAX balmumu demek kelime manası ile. Ama balmumu kıvamına yakın herşeye wax diyorlar.. Ararsan araba ile ilgili wax da bulursun, conta izolasyonu ile ilgili wax ta... Kelime kökeni balmumu. Kafaya sürülen ile sporda kullanılan farklı yani[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...