Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Babacum gollum mu yoksa fds :D[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mal o gollum değil Haribo Şizofreni :D allahım kro ya bak ya gollum dedi[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Zegna, 22 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki: hastasiyim hem sarkilarina hem danslarina bende hastayım walla... hep diyorum ama özellikle erene..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Bert Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 laf olsun diye salaklardan olusan bi kaç kız toplanıp şarkı sölemisler. bi boka benzemiyor bence
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yeah bert Rox![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
_MiLLeR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gerek var mı?[signature][hline]FuCk THe SySteM
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yaa ben bu kdr sert eleştiriye katılmıyorum açıkçası.. Şimdi her türlü müziğin ve türün ortaya çıkması , gelişmesi , desteklenmesi lazım bence.. Haa ben çok mu seviyorum ? Hayır.. Ama en azından konservatuar mezunu vs gibi artı yanları da var diğerlerine nazaran ayrıca dansları felan da güzel..Bi kaç yerde izledim öyle kendilerini çok beğenmişte değillerdi..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ares lite kullan[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence de yalan şarkıları güzel..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya artık türkiye'de cok özenti gruplar cıkmaya başladı .. Manga - LP[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: BabacumMostors, 21 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki: bitiriyor o işte beni böyle eriyor yüreğimin yağları diyorum ne kadar güzel ne kadar hoş allah m-anzardan saklasın sonra kaptırıyorum kendimi "yerim ulan hepinizi nıhahahaaa" diye nuri alço moda gidriyorum soırna tekrar kendime gleiyorum oy oy oy.. absolutten sonra babacumu da kaybettik :-P said: BabacumMostors, 21 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: @babacum: oha yaa ne hayvan bir şeysin sen kadınları cinsel meta olarak kullanan ruhsuz şuursuz hayvan nne olacak pis herif pis heriiiiif sittir git yıkıl gözükme gözüme adi adam.. said: BabacumMostors, 21 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: sus kırarıma zını ne o öyle @babacum deyip kendine laf sokmacalar falan.. rahatsızmısın sen? hmme vet belki neyse.. evet cidden kaybetmişiz :([signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Haziran 2005 08:23 tarihinde değiştirilmiştir]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bugünlerde sabah gazetesine bir bak istersen onlarla ilgili Reha Muhtar yazı dizisi yapmış hatunlar bence de hoş üstelik de yavaş yavaş aşarlar kendilerini ne bu önyargılar,yerden yere vurmalar filan kendi beğendiğiniz grupların ilk çıktıkları zamana bir bakın önce birilerinden etkilenmişlerdir mutlaka[signature][hline]Nobody is perfect!!!
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben o yalan lafını harbiden yallah zannetmiştim. sonra kuzenden öğrendim doğrusunu. yoksa 3 bin kere dinlesem de çözemezdim yalan dediğini.[signature][hline]
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Gothic_Angel, 22 Haziran 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Ya artık türkiye'de cok özenti gruplar cıkmaya başladı .. Manga - LP Birbirine benziyen yüzlerce grup var ve biri öncülük eder diğerleri de ondan etkilenerek müzik yapar..Her çıkan grup cok farklı olucak diye bişi yok zaten.. Manga'ya da cok önyargılı yaklasılıyo bence..Yaptıkları özentilikte olsa ki bence değil , sevmesekte destek vermeliyiz hem bu türde türkiye'de ilkler hem de o kadar insanla calısmıslar.. Bu sekilde ancak türkiye'de müzik belli bir kaliteye ulaşır..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çıkanları karalamak kolay... Ama şunlarda var 110, Deja vu, Zardan Adam... Sanmıyorum ki "Bunlar gitar kullanıyo! Ulan gidin kendinize yeni enstürman bulun öküzler!Özentiler!" diyesiniz. Beğenmiyorsanız destek vermezsiniz. Satış olmazsa silinir gider. Ancak beğendiğiniz varsa destekleyin. Türkiye'de müziğin yönünü siz belirleyin. Ne diyim artık..? Ben özgün nedir bilirim diyorsanız siz yapın, bir de biz dinleyelim... Misal patiden çıkmış gruplar var. Varsa farklı bişiler yapan destek verin... Misal tıkla da tıklaBen bugün bunu dinledim (Ama cover falan yapmışlar ne özentiler..:-p Dalga geçiyorum tabi) Son olarak; "Amanın ayar vereyim" yazısı değil "Gençler destek verin" yazısıdır... Yanlış anlama olmasın[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dün geceyarısından sonra starda çıktılar. Hiç bana bakma olmaz oğlan diye şarkıları var ya adı bu mu bilmiyorum, onun ingilizcesini çıkarmışlar. Bence türkçesi gene bir derece ama ingilizcesine katlanamam. Petek Dinçöz'ün fuliş kazanovasından iyidir gene tabi. Bir de bu grup boğaziçi üninin sportsfestine geliyor söylenmemişse haberiniz olsun dedim.
Öne çıkan mesajlar