Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grup hepsi...


Zagg

Öne çıkan mesajlar

Bu grup hakkında bilgi topluyorum, yardım edecek patiler biscikler yassın.Birde yalan şarkısında şarkıya ikinci giren kızın kim olduğunu bilen varmı..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç fena diğiller, ben de çok önyargılı baktım ilk başta - DİREK TAKLİT. damgayı yapıştırmıştım, ama şöyle bi 3. albüme kadar gidebilirlerse iyi işler yapacak gibiler.[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana çok taklit geliolar
Tam hatırlamıorum ama pink,cristina aguillera,gwen steffani ve biri daha bi şlarkı yapmıstı bunların olmaz die mi ne öle bi şarkısı varya onun klibinni aynısı resmen ya ağzım açık kaldı...
ayrıca şarkı sözleri bana çok saçma gelio
''hiç bana bakma olmaz oğlan sen kendine ısmarlan'' nası yani??? diyesim gelmio deil...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Proje grubu... Taklit, şarkı sözlerinin içi boş, saçma (en azından dinlediklerimin) Ancak farklı bir şeyler yapıyorlar.Türkiye pop piyasasının çok üstünde bir grup. Sözlerdeki saçmalığı müziklerin iyiliğiyle kapatıyorlar. Müzikleri üzerinde uğraşıldığı belli. Klipleri ise (arak değilde esinlenme diyelim) renkli, cıvıl cıvıl. Neden bilmem bizim sanatçılar genelde pırıl pırıl klipler çekmezler. Ama bu bayanların klipleri göz alıyor. İlk klipteki koreografi pek oturmamış gibiydi sanki. Ancak ikinci kliple bu sorunları çözmüşler. Nihayetinde "farklı" bir grup Hepsi. Umarım önceki gruplar gibi dağılmazlar (çıtır kızlar vardı bir ara, sonra venüs mü ne vardı bir de...) Eğer ayakta kalmayı başarırlarsa ikinci albümleri daha iyi, oturmuş olacaktır.(Proje gruplarının kaderi diyelim)

Ha BOKTAN tanımlamasını (kişisel olduğunu varsaysak bile) yakışıksız buluyorum. O bokton, bu boktan... bu işler böyle yürümez kardeşim. Beğenmiyorsan beğenmedim dersin. Bu fanatizm bağnazlık neden anlayamadım pek.
Eğer sağduyulu bir yaklaşım sergilemek gerekirse ülke standartlarına göre oldukça başarılı bir grup. Bu ülkede her sene piyasaya sürülen pek çok albümden daha kaliteli bir müziksel altyapısı var. Eğitim görmeden piyasaya salınmış sanatçılara kıyasla, sadece eğitim görmüş olmaları bile avantaj...
Ayrıca -ismini bilmiyorum- sarışın kıza dikkat. Güzel sesi var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İki tane mi? Ben bunlar iki esmer,bir kumral, bir sarışın diye biliyordum... Dur bir bakayım...
Bu vesile ile grup üyelerini de öğrenmiş bulunmaktayım:
Yasemin, Eren, Gülçin, Cemre
Benim dediğim Gülçin(miş) olan. Diğerini (Eren sanırım) kumral olarak değerlendirip öyle depolamışım hafızaya...(Sarı bile olsa küllü sarı diyorum inatla :P )
Ha bu arada sitelerine ulaşmak için tıklayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu şarkıların sözleri boş teyteytey tarzı şeyler güzel olmuyor ya türkiyede bütün şarkıları sezen aksu ve tayfası ansanlar yazmıyor ne yazıkki.can tanrıyar bile söz yazıyor ki dünyanın her yerinde böle illa anlamlı sözler içeren şarkılar arıyorsanız baya dar bi çerçeveye düşmeniz gerekiyor.çoğu insan yabancı şarkıları severek laf sölemeden süper diye dinliyor ama o sözlerde bugün onu fucktım yarın şunu fuckcam babe gel ağzına yüzüne... gibi gidenlerde
yani bu upuzun lafın kısası şarkı sözleri,özellikle bu kadar yeni ve genç olanlar için,1.sırada irdelenmesi gereken bi konu diil bence.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunları Zaga da izledim. Bence güzel söylüyolar ve fena dans etmiyolar. Sarışın olanın sesinde jazz özelliği var biraz.. ama taklit mi deilmi orasını bilemicem ama şarkıları güzel..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt


deiştiriorum biraz taklitler evt web sitelerini gördükten sora.. =)

[Bu mesaj Siamon tarafından 13 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...