Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu grup hakkında bilgi topluyorum, yardım edecek patiler biscikler yassın.Birde yalan şarkısında şarkıya ikinci giren kızın kim olduğunu bilen varmı..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 www.gruphepsi.com aradığın bilgiyi burdan bulursun..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 teşekkürler..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 napcaksın ki bunlar hakkında bilgiyi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hiç fena diğiller, ben de çok önyargılı baktım ilk başta - DİREK TAKLİT. damgayı yapıştırmıştım, ama şöyle bi 3. albüme kadar gidebilirlerse iyi işler yapacak gibiler.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bizim ultraslan birine kaptırdıda kendini, kızın hakkında bilgi topluom helal süt içmişmi falan feşmekan :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheheh kolay gelsin :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hepsinin konservatuar mezunu olması bence kendilerini farklı yapıyor..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bunlar sux. Yalan şarkısı hele okadar boktanki... ama gel gör kızlar cillop :^D Belkide bu tarz bana hitab etmediği için boktan diyorum.Ki boktan :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valeron okumayı sök öyle gel.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çıkın gidin topicimden :D ya konuyu açanada yetki verilsin konudan istediği kissiiyi uzaklastırsın :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hoş hatunlar valla sitelerinede göz attım şimdi şarkılarıda o kadar kötü diil ya zararsız bi grup ne güzel işte
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya bana çok taklit geliolar Tam hatırlamıorum ama pink,cristina aguillera,gwen steffani ve biri daha bi şlarkı yapmıstı bunların olmaz die mi ne öle bi şarkısı varya onun klibinni aynısı resmen ya ağzım açık kaldı... ayrıca şarkı sözleri bana çok saçma gelio ''hiç bana bakma olmaz oğlan sen kendine ısmarlan'' nası yani??? diyesim gelmio deil...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 destiny's child tadında bi grup olmuş.[signature][hline]böyle iyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Proje grubu... Taklit, şarkı sözlerinin içi boş, saçma (en azından dinlediklerimin) Ancak farklı bir şeyler yapıyorlar.Türkiye pop piyasasının çok üstünde bir grup. Sözlerdeki saçmalığı müziklerin iyiliğiyle kapatıyorlar. Müzikleri üzerinde uğraşıldığı belli. Klipleri ise (arak değilde esinlenme diyelim) renkli, cıvıl cıvıl. Neden bilmem bizim sanatçılar genelde pırıl pırıl klipler çekmezler. Ama bu bayanların klipleri göz alıyor. İlk klipteki koreografi pek oturmamış gibiydi sanki. Ancak ikinci kliple bu sorunları çözmüşler. Nihayetinde "farklı" bir grup Hepsi. Umarım önceki gruplar gibi dağılmazlar (çıtır kızlar vardı bir ara, sonra venüs mü ne vardı bir de...) Eğer ayakta kalmayı başarırlarsa ikinci albümleri daha iyi, oturmuş olacaktır.(Proje gruplarının kaderi diyelim) Ha BOKTAN tanımlamasını (kişisel olduğunu varsaysak bile) yakışıksız buluyorum. O bokton, bu boktan... bu işler böyle yürümez kardeşim. Beğenmiyorsan beğenmedim dersin. Bu fanatizm bağnazlık neden anlayamadım pek. Eğer sağduyulu bir yaklaşım sergilemek gerekirse ülke standartlarına göre oldukça başarılı bir grup. Bu ülkede her sene piyasaya sürülen pek çok albümden daha kaliteli bir müziksel altyapısı var. Eğitim görmeden piyasaya salınmış sanatçılara kıyasla, sadece eğitim görmüş olmaları bile avantaj... Ayrıca -ismini bilmiyorum- sarışın kıza dikkat. Güzel sesi var
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 2 sarışın var, biri balık eti daha tipsiz.[signature][hline]böyle iyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İki tane mi? Ben bunlar iki esmer,bir kumral, bir sarışın diye biliyordum... Dur bir bakayım... Bu vesile ile grup üyelerini de öğrenmiş bulunmaktayım: Yasemin, Eren, Gülçin, Cemre Benim dediğim Gülçin(miş) olan. Diğerini (Eren sanırım) kumral olarak değerlendirip öyle depolamışım hafızaya...(Sarı bile olsa küllü sarı diyorum inatla :P ) Ha bu arada sitelerine ulaşmak için tıklayın
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya şu şarkıların sözleri boş teyteytey tarzı şeyler güzel olmuyor ya türkiyede bütün şarkıları sezen aksu ve tayfası ansanlar yazmıyor ne yazıkki.can tanrıyar bile söz yazıyor ki dünyanın her yerinde böle illa anlamlı sözler içeren şarkılar arıyorsanız baya dar bi çerçeveye düşmeniz gerekiyor.çoğu insan yabancı şarkıları severek laf sölemeden süper diye dinliyor ama o sözlerde bugün onu fucktım yarın şunu fuckcam babe gel ağzına yüzüne... gibi gidenlerde yani bu upuzun lafın kısası şarkı sözleri,özellikle bu kadar yeni ve genç olanlar için,1.sırada irdelenmesi gereken bi konu diil bence.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: elvyn, 13 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki: destiny's child tadında bi grup olmuş. bana pek bi tatlı geldi :D[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Güzeller , sarkilarida hosuma gidiyo , taklit olup olmamasi zerre kadar ilgilendirmiyo zaten ben dinledigim seyin yapim asamasini degil kulagima gelen kismini degerlendiririm kendi acimdan.Hosuma gidiyomu gidiyo,yollari acik olsun.[signature][hline]Yap yakışanı.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: ozkolous, 13 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki: bugün onu fucktım yarın şunu fuckcam babe gel ağzına yüzüne... lol[signature][hline]böyle iyi. [Bu mesaj elvyn tarafından 13 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sux[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben bunları Zaga da izledim. Bence güzel söylüyolar ve fena dans etmiyolar. Sarışın olanın sesinde jazz özelliği var biraz.. ama taklit mi deilmi orasını bilemicem ama şarkıları güzel..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt deiştiriorum biraz taklitler evt web sitelerini gördükten sora.. =) [Bu mesaj Siamon tarafından 13 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Slider, 13 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: sux ön yargılı bakmamak lasımmış..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tarzim deil.... aslinda cesit olarak guzel turkiyedeki muzik gelisimini gosteriyor. ama dedigim gibi tarzim deil[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Öne çıkan mesajlar