Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önyargı

sheref

Öne çıkan mesajlar

said:
Rahan, 21 Haziran 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
2. adayı en tepeye 1 i onun emrine 3 ü de 1. adayin emrine vereceksin. en bi güzeli olcak.

sonra 3 numaralı adam ikisinide temizliyecek yine herşey aynı olacak :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 21 Haziran 2005 05:36 tarihinde demiş ki:
Hitler'in evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmadığı nerden çıkmış? Kolpa o.
Edit: Bu arada ön yargı ile alakası yok ki bu konunun :)

Önyargı ile hiç bir alakası yok...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ılerde ona ıyı olarak bakabılırız.Bak cengız han a zamanında 35 mlyon ınsan oldurmus.Yanı bugun nufus 10 mılyar deılse onun sayesınde =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman heryerde insanlar öldü.
bugün herkes hitleri konuşuyorsa çok insan öldürdüğü için değil, çok insan öldürüp dünyayı sarsmış tek başına bir adam diye..
aynı dönemde amerika japonya'nın içine etti, atom bombası ile, neden konuşulmuyor?
Hitler katil vs diyorsunuz evet katil ama birazda saygı duyun, Türklerin Atalarının da hepsi katil, çinliler bizden nefret etsin o zaman...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

hitler gibi oldunuzda daha ne istiyosunuz
ne diyo kavgam da
dünyaya tek başına kafa tutan adam
adam akıllı bi kere babası memurken kendisi nerden nereye gelmiş
yahuduleri savunuyosunuz belki bilip bilmeden aa ne malum yahudilerin suçlu olmadığını ben mesela kitabı okudum ve görüşerim baya bi değişti
akıllı adam seviyorum kendisini ben[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 22 Haziran 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
her zaman heryerde insanlar öldü.
bugün herkes hitleri konuşuyorsa çok insan öldürdüğü için değil, çok insan öldürüp dünyayı sarsmış tek başına bir adam diye..
aynı dönemde amerika japonya'nın içine etti, atom bombası ile, neden konuşulmuyor?
Hitler katil vs diyorsunuz evet katil ama birazda saygı duyun, Türklerin Atalarının da hepsi katil, çinliler bizden nefret etsin o zaman...

Hatalı bir düşünce. 2-3 sf önce verip veriştirmiştim Hitler'e ve dönemin görevlilerine -Roosevelt ve Churcill-
Okuduktan sonra hala "hitlere saygı hitlere saygı" diyorsanız hızlı bir şekilde;
a)Seroxat b)Prozac c)Cipram d)hiç olmazsa Xanax almak için psikiyatristinize başvurunuz.
Ha bu sadece senin için değil genel bir çağrı!

Hiroşima olayı ile hitleri karşılaştırman ayrı bir hata zaten. Hiroşima ve Nagasaki de yaşananlar elbette kötü olaylar. Ancak Hiroşima va Nagasaki "sebep" değil "sonuç"tur. hitler ve Dritte Reich rüyası ve National sozialistiche Deutche Arbeiter Partei başlıbaşına bir sebeptir. Şu an bu$h tan ne kadar nefret ediyorsak hitlerden de o kadar nefret etmeliyiz.Yok edemiyorsanız ciddi yardıma ihtiyacınız var demektir...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...