magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aha benim harddisk im 8 gb nereye indirion 5gb yer yokki :-p[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 256k adsl ile 50gb altına düşmüyoruz biz :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla rakamlar ortada, ben abandım 256k ile 1.2 gb 3d max bile indirdim yanındakiler cabası... ki eklemek isterim dolsa bile + ücret normal ücretle aynı yani extra fark ödemiyorsun eskisindeki fiyatla aynı ödüyorsun bi 5gb daha doldursan bi 50 milyon daha veriyorsun yani... Not: Ben hayatımda download'a o kdr hiç abanmadım bundan sonrada abanıcamı sanmıyorum (hdd'lerde bi yere kdr) her ay 5gb çekersem ve 2 ayda bi format atmadan backup aldıgımı farzedersem, 120 gb hdd'yi sadece internet download backup ile bi yılda doldururum... ee 700mb cdleride eklersen buna, 200 gb her yıl backup oalrak bi hdd gidiyor... bilgeytsin oglu deilim ben[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zaten indireyim yedekliyeyim diyorsanız en mantıklısı dvd writer almak biraz pahalı ama 10gb yazabiliyorsun cd ye benim harddiski komple yedekliyo mesala :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: magecy, 17 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki: zaten indireyim yedekliyeyim diyorsanız en mantıklısı dvd writer almak biraz pahalı ama 10gb yazabiliyorsun cd ye benim harddiski komple yedekliyo mesala :) lol yanına 3 cd lik boş yerde kalıo :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Zaten bizde dvd writer aldık yer sorunundan dolayı :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehe dvd writer la dırek ındırdıgını basıyorsun bızım arkadasta aldı gecen ay 12 gb dl u var 256 kotasızla kı aksam falan fazla bırakmıyo genelde :) edit:yada bırakıyor benı kekledı bırakmıyorum dıye cunku bende ınanmıyorum gece bırakmadan o kadar dl a :D [signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- [Bu mesaj RaY tarafından 17 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yanı demek ıstedıgım oyle haftada 2-3 1er gb lık dosyalarla bıle cok rahat doluyo o kota kaldı ki bunu abartıp hergun aralıksız acıp bırakıp download yapanların sayısı oldukca fazla. Yani kotayı herturlu gecer benım anlatmak ıstedıgım oradan sora fazla para odemek de benı rahatsız edıyo yani sabit ücret en güzeli oldugunu dusunuyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence de yemişler abi seni zannetmiyorum olsun böle bişi daha[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ozellesin hele mbitleri de goreceksiniz az sabir. .[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mutlaka olacak bi gün ama hemen olmasını nasıl beklersiniz ki bi kere daha yazmıştım yine yazıorum 10 sene önce tr yurtdışı net çıkışı 64 kbit mişşş :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kota olayını benim için biraz yükseltmeleri gerekir ehe ben makinayı 15 günde 1 res atıyorum anca, onun dışında 24/7 * bikaç aydır nete bağlı kendisi, 256 adsl ile günde 1.5-2 gb arası indiriyorum rahat ben :) öleki bazen indircek bişi kalmıo eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende de 256 var ama 1 gb yaklaşamıyorum deli olcam :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 harbimi anaa ii :D[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: freeedom, 17 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki: y00 benım 512 oldu :D o "y00" yu buraya yazmak lazım...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Lopeth, 16 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: sanırım yemişler seni :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: BlaCk, 16 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Ne teessüfü abi ya KAFA KOL BACAK combosu çekmek istiyorum zira ben bunu tum kablonet sahipleri yapar in$.ta yaptıgımıza deger.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bir kablonet kullanıcısı olarak böyle bir şeyin söylentisini bile kınıyorum, kıskanıyorum kol, bacak, kafa vs diyorum. nerde bize ilgi?! şefkat, sevgi?! biz de insanız?! bizim de ihtiyacımız var?! vs... :([signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tırt bunlar ya inanmayın..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şehir efsanesi oldu 256'ların 512 olma muhabbeti :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 18 Haziran 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yazış bunlar yazış[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 adsl 512ye geçerse kablo internetimi aynen söker adamlara iade ederim ve adsl e geçerim. yannız bişey duydum, kablo internet için imzalanan sözleşmeye göre sözleşmenin bitim tarihi gelmeden biz kullanıcılar sözleşmeyi feshedersek sözleşme bitene kadar aylık ücreti vermeye devam edicekmişiz, doğru mu bu?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 16 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: cintonick, 16 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: yok abi telekom.gov.tr dede bi açıklama yok olsa bogururler avaz avaz sanmıyorum ama işallah olmustur... bu gıbı dusunenler ve dıgerleri.. telekom bu konu hakkında hıcbır acıklama yapmayacak.cunku yavas yavas yukselteceklerı ıcın -sıtenızde bole bole yazıyor benımkı 512 olmadı- sıkayetlerınden telefonlar kıtlenecegı icindır sebebi. bende duydum 512 olanları. bekleyin sizinde olacak. hersey bittikten sonra gelebilir ancak acıklama. 256 ya yükseltildiğinde de senin dediğin gibi olmuştu doğrudur olabilir heran oleeeey[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: MrBomb, 18 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: adsl 512ye geçerse kablo internetimi aynen söker adamlara iade ederim ve adsl e geçerim. yannız bişey duydum, kablo internet için imzalanan sözleşmeye göre sözleşmenin bitim tarihi gelmeden biz kullanıcılar sözleşmeyi feshedersek sözleşme bitene kadar aylık ücreti vermeye devam edicekmişiz, doğru mu bu? Sözleşmede yazar o eğer öyle bir madde varsa ödemek zorundasınız.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gecen sordum adslyı baglamak ıcın gelen yetkiliye. o da evet temmuz sonu gibi 512 olcak dedi. tum emsajları okumadım kusra bakmayın.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar