Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onyxia - Deep Breath Sorunsalı

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Ben bu olayı çözemedim. Guildçe şimdiye kadar 3 kere onyxiayı kestik ama yinede hiçbir zaman 1. attempte olmadı. İllaki arada bir deep breath yiyip wipe yaşıyoruz. Zaman zaman phase 2(uçarken) da onyxia ablamız deep breath atıyor . Bunun nedeni yetersiz DPS mi yoksa yeteri kadar pozisyon dağılmamasımı çözemedim? Her şeyi düzgün bir şekilde yapsak bile( onyxia 2. phase e geçince düzgün bir şekilde ayrılıyoruz ve ranged dps i orta alana alıyoruzki yeterli dps sağlansın ve hatta sürekli dotluyoruz havadayken). Acaba bu deep breath random birşeymi ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Patchden sonra denemediniz galiba
Deep breath yememek, ya da yediyseniz de hayatta kalmak için ortada adam bulundurmayın. Ranged dpsin hepsi ortada olur da, deep breath de ölürse, zaten wipedır yani..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı ben biraz çözdüm gibi sizinlede paylaşıyım ( % 100 emin değilim ama 3-4 kere denedik)

İlk onyxiaya saldırdığınızdan uçmaya başlamasına kadar olan DPS ile Onyxia uçmaya başladıkdan sonraki DPS arasında fark olursa Malüm hareketi takiben wipe geliyor.

Ya ilk başladığınızda fazla DPS yapmayacaksınız yada havadaykende yerdeki kadar DKP yapacaksınız.

Dediğim gibi kural değildir belkide sadece benim uydurmamdır :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Birde benim merak ettiğim bu en son patchten sonra sanırım Onyxiaya bir değişiklik yaptılar. Bir denememizde Onyxia yere indiğinde herşey çok güzeldi , 2 kayıpla Onyxianın canını %8 e kadar indirdik ve bir anda alakasız insanlar agro almaya başladı(sadece SS kullanan rogue ve doomsaw kullanan warrior ki hiçbir zaman abartı şekilde damage vermeye kasmadılar agro almamak için) Sanırım onyxia ya random agro olayı geldi ? Bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şunu ekleyim onyxia havadayken Onyxia yı targetlayıp "F" e basarsanız sürekli onyxianın targetladığı kişiyi görürsünüz targetladıkdan 1-.1.5 sn sonra fireball atıyor bir kişi sadece bu iş için görevlendirilip kime fireball atacağı önceden bilinebilir :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

onyde ve ragnada patchden bir aggro sorunu var.geçen gün ben mageın birini healliyorum onynin önünde 2 tank var baktım yellden bağırıyorlar thoare got aggro...:)
ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 22 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
onyde ve ragnada patchden bir aggro sorunu var.geçen gün ben mageın birini healliyorum onynin önünde 2 tank var baktım yellden bağırıyorlar thoare got aggro...:)
ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen.

Kaç kere uçtun whelplerin arasına rofl
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reamer, 22 Haziran 2005 04:35 tarihinde demiş ki:
said:
dwight, 22 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen.

Kaç kere uçtun whelplerin arasına rofl

olm sen ne diosun karı bana hasta tauren düşkünüymüş zaten :P
aslında bilerek wipe olsun istiyorum sana helm düşmesin die hehe[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...