Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben bu olayı çözemedim. Guildçe şimdiye kadar 3 kere onyxiayı kestik ama yinede hiçbir zaman 1. attempte olmadı. İllaki arada bir deep breath yiyip wipe yaşıyoruz. Zaman zaman phase 2(uçarken) da onyxia ablamız deep breath atıyor . Bunun nedeni yetersiz DPS mi yoksa yeteri kadar pozisyon dağılmamasımı çözemedim? Her şeyi düzgün bir şekilde yapsak bile( onyxia 2. phase e geçince düzgün bir şekilde ayrılıyoruz ve ranged dps i orta alana alıyoruzki yeterli dps sağlansın ve hatta sürekli dotluyoruz havadayken). Acaba bu deep breath random birşeymi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hatta kendi yapımım Onyxia Killing Movie : http://download.filefront.com/3860902;c3b60d372a20be00a6d58c831e2db8cfeb39c8da105f1f8cba829ffbbc024d1c90d76dbecff92762 Ama her zaman bu şekilde olmuyor dediğim gibi :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Patchden sonra denemediniz galiba Deep breath yememek, ya da yediyseniz de hayatta kalmak için ortada adam bulundurmayın. Ranged dpsin hepsi ortada olur da, deep breath de ölürse, zaten wipedır yani..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Uçarken dağınık durmazsanız ve full dps abanmazsanız illa yersiniz.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 D.P dps ile alakalı.Eger DPS yi düşürürseniz deep breath gelir.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Olayı ben biraz çözdüm gibi sizinlede paylaşıyım ( % 100 emin değilim ama 3-4 kere denedik) İlk onyxiaya saldırdığınızdan uçmaya başlamasına kadar olan DPS ile Onyxia uçmaya başladıkdan sonraki DPS arasında fark olursa Malüm hareketi takiben wipe geliyor. Ya ilk başladığınızda fazla DPS yapmayacaksınız yada havadaykende yerdeki kadar DKP yapacaksınız. Dediğim gibi kural değildir belkide sadece benim uydurmamdır :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Birde benim merak ettiğim bu en son patchten sonra sanırım Onyxiaya bir değişiklik yaptılar. Bir denememizde Onyxia yere indiğinde herşey çok güzeldi , 2 kayıpla Onyxianın canını %8 e kadar indirdik ve bir anda alakasız insanlar agro almaya başladı(sadece SS kullanan rogue ve doomsaw kullanan warrior ki hiçbir zaman abartı şekilde damage vermeye kasmadılar agro almamak için) Sanırım onyxia ya random agro olayı geldi ? Bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Evet %10 un altındayken ( % den emin değilim) random targetlara agro veriyor tamamen random engellenemiyor oraya buraya koşuyor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet ya bizdede aynı sorun oldu bugün.ama nerede durursam durayım bende breath yiyorum mesela. ne yapmak lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Birde şunu ekleyim onyxia havadayken Onyxia yı targetlayıp "F" e basarsanız sürekli onyxianın targetladığı kişiyi görürsünüz targetladıkdan 1-.1.5 sn sonra fireball atıyor bir kişi sadece bu iş için görevlendirilip kime fireball atacağı önceden bilinebilir :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 onyde ve ragnada patchden bir aggro sorunu var.geçen gün ben mageın birini healliyorum onynin önünde 2 tank var baktım yellden bağırıyorlar thoare got aggro...:) ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: dwight, 22 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: onyde ve ragnada patchden bir aggro sorunu var.geçen gün ben mageın birini healliyorum onynin önünde 2 tank var baktım yellden bağırıyorlar thoare got aggro...:) ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen. Kaç kere uçtun whelplerin arasına rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Reamer, 22 Haziran 2005 04:35 tarihinde demiş ki: said: dwight, 22 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: onyde ve ragnada patchden bir aggro sorunu var.geçen gün ben mageın birini healliyorum onynin önünde 2 tank var baktım yellden bağırıyorlar thoare got aggro...:) ayrıca ony patchden önce aşmış bir knocback yapmıyordu sadece frontal sağlam knockback vardı şimdi her taraftan sağlam tepiyor lairin bir tarafından diğerine uçuyorsun resmen. Kaç kere uçtun whelplerin arasına rofl olm sen ne diosun karı bana hasta tauren düşkünüymüş zaten :P aslında bilerek wipe olsun istiyorum sana helm düşmesin die hehe[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar