DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Soru basit. Tek bilmediğim Trollerin berserk özelliği çalışmıyormuş galiba.? Hangisi daha iyi olur?[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Orc derim ben stun resit olayı çok güzel ama tipsizler :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Undead gibi bi yakışıklı seni beklerken orc veya troll niye :-p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 troll un stealth animasyonu çok güzel.ne kadar raptorlar hikaye olsa da.orcunda mount u güzel[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: DeMiRMaSKe, 22 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Soru basit. Tek bilmediğim Trollerin berserk özelliği çalışmıyormuş galiba.? Hangisi daha iyi olur? çalışıyor ama sadece melee crit yiyince [Bu mesaj EarS tarafından 22 Haziran 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben unded rogueyim tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benım tavsıyem orc rogue ud ve trollere gore hem hp fazla hemde str fazla olarak baslıyo hos agı durumu bıraz dusuk ama level 60 dan sonra agı den stamınaya dondugun ıcın orc rogulerın hp olayı dıgerlerınden bayagı bı fazla oluyor[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben Troll açtım orc'a rogue biraz iri oldukları için pek yakışmıyor bence[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Agi=troll=regen=berserk=rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 undead istememişsin ama hangisi daha iyi demişsin, ud daha iyi bi daha düşün bence :D[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya Undead oyunu easy mod olayı ayrıca undeadlerin koşmasını filan sevmiyorum. Birde oramda yeterince yürüyen ceset var. değişiklik olsun dedim.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar