n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Eet arkadaşlar varmı efsaneler şöle droplanmamış ama bizlere notice edilen bi item sılahtır zırhtır veya ok tahşahlı bi mob... Yok keşfedilcek itemler kesilcek moblar şu halle ve şu patchle bittimi ? Al benisi yapcak bişey kaldımı şu durumda oyunda ? Her oyunda bı cok ınsan bi ulaşılmaz ister,belki ben ulaşırım die gazlamak için kendini varmıdır acep droplanmamış itemi nası bılcez dıcenız sımdı :) demeyın.Şahsen itemi geçtim kesilmesi mümkün olup ama muazzam bi çaba güç ve takım oyunu isteyen bi mob isterdim oyuna umarım yenı acılacak ınstance ana bossu bole olur :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 su ara millet honor icin ugrasıyor gerisi yapıldı diye bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 n3mrut üzüldüğün şeye bak ya. blizzarddan kuşku mu duyuyorsun bu konu hakkında :) diablo 2'ye bak. ek paketini geçtim, patchlerle bile adamlar çok ilginç sistemler getirdiler. bir sürü yeni eşyayı geçtim, rune sistemi ile kendi silahlarını yapabiliyordun. özel rune kombinasyonlarıyla özel silahlar üretebiliyordun. blizzard ilk süreçte oyunun oturmasını bekliyor. oyuncuların şikayet ettiği birçok şey var hala. bunları çözmeyi başarırsa, ve ek paket çıkarırsa, o zaman her patchde çok farklı itemlar, çok farklı moblar ve ilginç yenilikler eklendiğini görebilirsin... zamanla olacak... ama kesinlikle değicek. (bkz. warcraft 3 ve diablo 2)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 thottbot'tan epic setleri tamamlamaya çalış bence :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 epic quest'i yap... zaten uzun bi sureni alir. evet henuz efsane(!) olabilmek icin kesilmemis mob kalmadi ama epic quest'i yapan az adamdan birisi olabilirsin. ayrica yeni patch'le yeni dungeon geliyo, ordaki mob'u belki ilk sen kesersen unlu olabilirsin :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 komik şeyler yaparak da efsane olabilirsin leeroy gibi.adam bi videoda en ünlü wow oyuncusu oldu.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ünlü bir ninja lotçu ol karakteri sildirene kadar girmediğin party hak yemediğin grup olmasın[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Haziran 2005 08:36 tarihinde demiş ki: n3mrut üzüldüğün şeye bak ya. blizzarddan kuşku mu duyuyorsun bu konu hakkında :) diablo 2'ye bak. ek paketini geçtim, patchlerle bile adamlar çok ilginç sistemler getirdiler. bir sürü yeni eşyayı geçtim, rune sistemi ile kendi silahlarını yapabiliyordun. özel rune kombinasyonlarıyla özel silahlar üretebiliyordun. blizzard ilk süreçte oyunun oturmasını bekliyor. oyuncuların şikayet ettiği birçok şey var hala. bunları çözmeyi başarırsa, ve ek paket çıkarırsa, o zaman her patchde çok farklı itemlar, çok farklı moblar ve ilginç yenilikler eklendiğini görebilirsin... zamanla olacak... ama kesinlikle değicek. (bkz. warcraft 3 ve diablo 2) Yanlız buarada wow la artık blizzard değil onun alt bi kolu olan başka bi grup çalışyor yani oyunu yapan adamlar değil.Çünkü adamların işi başından aşkın bir sürü oyun hazırloylar Sc:Ghost sc3 veya diablo3 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 wow un ekibi ayrı abi.yapılacak zilyon şey var.bwl geliyo haftaya tamamen temizlenmesi 5-6 ayı bulur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar